Gå til innhold

Gtvts

Apprendista
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutro

Om Gtvts

 • Rang
  Apprendista

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for henvendelse! Rå biler, men tror det blir for gammelt for meg... Nå har jeg måtte skaffe meg en "nyere" BMW F30 så det blir ikke Alfa på en stund
 2. Uten rust! Favoritt er 916, men alt vurderes! Må være i god stand. Jeg skal ikke være gniten, men heller ikke ufornuftig! 😄 Edit: Fant meg en ganske strøken BMW F30.
 3. Hei! Jeg er veldig interessert i bilen. Har du et tlf nr?
 4. KM under 150.000 Skrik ut om dette finnes :)
 5. Gtvts

  GTV 916 tråden

  Her er min nylakkerte 916 usedvanlig strøkent karosseri😊
 6. Jeg tror ikke jeg har den bryteren en gang... ledningen til bryteren er i en tom plugg som ser uorginal ut. vinduet går helt ned og helt opp igjen. Hvor sitter denne bryteren?
 7. Løsning: Det var riktig nok feil n82 boks montert i min bil. Jeg fikk tak i en med riktig delenunmer og voila! Disse funksjonene er i orden. Nedsiden er at det er noe feil med auto dropen og det er nok grunnen til at boksen ble byttet i utgangspunktet.
 8. På ebay stod det 2000-2003, men bilen min er fra 2001 og endringer i elektronikken ble gjort i juni 2000. Jeg har funnet fremgangsmåte på feilsøking. Tenkte å prøve meg litt på det seinere. EDIT: i følge forhandler er det riktig delenr til riktig bil
 9. Nå er ny boks installert og jaggu virket ikke funksjonene! Men! Et nytt problem oppstod... Når jeg plugget i kontaktene tok vinduet på førersiden løpefart og forsvant.. Uten at jeg fikk det opp igjen ved bryteren. Feil boks eller er det noen andre feil?
 10. Ting ser fint ut her, men vi får se om jeg finner frem el.rensen 😛
 11. Uten å ha åpnet vil jeg tro det ligger mer elektronikk inni enn bare reléer. Jeg venter i spenning. Uansett stusser jeg når delenr på den jeg har samsvarer med noe fra en Fiat Marea. Det er en gammel bil. Mye kan ha blitt fiklet med ila 18 år.
 12. Jeg har "pipet" bryteren og den virker fint Men nå har jeg bestilt en n82 modul som skal være ok og stamme fra en gtv 916 så får vi se
 13. Jeg har ikke funnet en komplett liste over hva denne styrer, men mine problemer inngår hvertfall. denne boksen kom i '99. Når jeg sjekker delenr på boksen jeg har i bilen, får jeg opp Fiat Marea(på ebay etc.) men det ligger en til gtv til salgs. lurer på om jeg gambler på den.
 14. Takk for svar. Jeg har funnet skjema og det ER spenning på begge sidene av sikringene. Jeg er nå ganske sikker på at det er kontrollboksen som er problemet. Jeg har ikke fått testet selve solenoiden enda, men jeg har målt om det er spenning på kontakten og det er det ikke. Fellesnevneren her må være kontroll uniten... Spørsmålet nå er om jeg har funnet riktig boks. Den jeg har funnet har delenr 39007480 og ligger rett over sikringene i dashen.
×
×
 • Opprett ny...