Gå til innhold

Jarle

Capo
 • Innholdsteller

  504
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Jarle

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Sikkert liten verdi for deg dette Mats, men jeg poster et bilde av reimhjulet jeg bruker. Er meget skeptisk til alt som boltes utenpå standard støpte deler eller aluminium. Trigger punktene er nedfelt i aluminiumen og limt med grønn loctite. Siden er de dreiet for å få samme radie som OD på reimhjulet. Vegg tykkelsen rundt senter/ kilespor er også 4mm tykkere enn standard reimhjulet. Inspirerende å se hvilke ressurser og hvor mye tid du legger i dette prosjektet. Stå på!
 2. Bestillt feil i sin tid. Ny 700,- Jarle Tlf 93439902
 3. Kan du spesifisere litt mer hva du er på jakt etter? Brukte orginal stempler? Innsugsrør 164 eller 75 osv . .
 4. Har du vært i dynoen med denne grom vogna?
 5. Hvordan ser du at bilen neste koker på 100 grader? Hvis det begynner å frese av ekspansjonstanken eller kjølesystemet ved 100grader så er lokket til ekspansjonstanken defekt som tlodberg skriver. Lokket har en ventil som åpner ved ca 0,8bar. Det er dette trykket som gjør at kjølesystemet ikke koker før temperaturen har passert godt over 110 grader.
 6. Hei Morten. Jeg har ikke svar på spørsmålet ditt, men skal vifta virkelig slå inn på 90 grader? 90 grader er vel det som defineres som ideel arbeidstemperatur med tanke på drivstoff forbruk og katalysator funsjon. Termostat-styrte vifte ordninger pleier ikke aktiviseres før 100 grader. 100-108 grader er ganske normalt. Du vil heller ikke ha noe forbruk av kjølevæske så lenge bilen ikke koker(uavhengig av om tempen er 90 eller 110grader),men mindre topp/topp-pakning er deftekt.
 7. Plenum v6 164, masse bosch ....257 dyser, fuelrailer og div til V6 selges (brukte deler) Jarle Tlf 93439902
 8. www.colombo-bariani.com Der står klaringene som anbefales for alle kam-akslene de selger
 9. Nei, er på vestlandet. Hvis du gjør et enkelt søk på google.no etc så vrimler det av måleur. Første søk gav denne; http://www.obergverktoy.no/ez/index.php?/site/produkter/maaleutstyr/mahr/haandmaaleutstyr/maaleur Gulesider bør også gi deg lokale forhandlere.
×
×
 • Opprett ny...