Gå til innhold

JLJ

Apprendista
 • Innholdsteller

  37
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om JLJ

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Drammen
 1. Har lagt ut min GT til salgs. Svært pen og velholdt eksemplar som bør sees. Etterhvert en del GTer til salgs. Ønsker du en bil som er skikkelig fulgt opp bør du ikke gå glipp av denne. Se http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=25669683&WT.ac=my_adverts Bilen har aldri vært trimmet eller på annet vis modifisert. Joachim L Johnsen 926 48 336
 2. For oss som ikke har Navi skjermen er det vel bare car audiosecurity som funker - hvis man ikke skal bruke FM sender. Noen som har montert dette? Er det lett å ta ut headuniten??
 3. Bekrefter at GT funker som familiebil. Har vært på flere ukes turer med to småbarn, barnevogn og full pakke. Man må være litt omtenksom med størrelsen på hvert kolli, hive ut hattehyllen - men utover det er det bare å lempe inn. Kan også meddele at 12V strømuttak i bagasjerom er skreddersydd for DVD underholdning for de minste.... Som forøvrig ikke vet om en bedre bil enn Alfa'n.... Kan det da bli bedre
 4. Ringte importøren i går og stilte de samme spørsmålene. De bekreftet anbefalingene her fra forumet, men skyldte selvfølgelig på det norske veisaltet som er ispedt grus som slår hull på galvaniseringen fra fabrikk. Ingen tvil der om at full pakke er å anbefale - som han sa: Hvis du skal ha bilen noen år, bør du spandere en full rustbeskyttelse. Har bestilt time hos Kampen Antirust etter samtaler med verksted og andre som hadde erfaring. Fikk time 12 januar 2010!!! Sa noen at rust er et tilbakelagt stadium ???
 5. Noen der ute som kjenner til GT med seriøse rustangrep? Spør bare av nysgjerrighet. Har blitt et seriøst problem for 156, så eplet faller vel ikke så langt fra stammen.
 6. Her er det visst bare å krype til korset å få bestilt time. Sjelden klare ord fra forsamlingen Krysser fingrene for at faenskapet ikke har begynt å forsyne seg.....
 7. Sitter her og klikker litt rundt på nettet - Leser om relativt nye biler som er hardt angrepet av rust . Nå som vi snart skal ut å skli i saltlaken lurer jeg på i hvilken grad rustbeskyttelsen fra fabrikken er tilstrekkelig på min GT eller om jeg bør vurdere en egen understellsbehandling (tectyl e.l) :-\? Noen som har noen råd eller erfaringer med dette? Noen leverandører som er bra rundt Oslo/Drammen?
 8. Sjekket med AutoItal i dag bare for sammenlikning. Skal ha 1650,- for et sett, mens den danske Alfa stumper skal ha 458 DKK for de samme. http://alfastumper.dk/oscommerce_st/catalog/index.php?cPath=26_76 Vanvittig!! Takker alle for tips og innspill. Det er MYE å spare på nettet her. Grøsser når jeg tenker på delepriser generelt.
 9. Trenger noen nye gulvmatter til min GT 06. Har søkt litt på nettet, men får ikke opp noen fornuftige linker. Noen som har noen tips til norske eller utenlandske nettbutikker som har gulvmatter? Gjerne med AR logo, men det viktigste er at det er god passform - passer til bilen. Har noen der ute noen å selge er jeg interessert.
 10. Du har selvfølgelig et poeng i at demperne kan være slitte. Tenkte ikke den tanken i går. Sikkert forskjellig fra modell til modell mht. justeringsmuligheter. Meg bekjent er uansett kombinasjonen Eibach/Bilstein regnet for å være den optimale kombinasjonen for oppgradering av GTV 916. Jeg er sikker på at du blir fornøyd når du får tuklet litt mer med dette. Jeg mener jeg betalte ca Kr 6500,- for fullt sett av foringer bak inkl. montering hos Carrozzeria. Husker ikke prisen foran. Bilen ble uansett mange strå vassere på veien etter dette - men definitivt ikke mer komfortabel. Foringene går før eller siden i bakstillingen på GTV, så dette er egentlig bare å regne for varig vedlikehold. Når det gjelder hjul er nok 17" den beste all-round størrelsen til GTV. De 18" jeg hadde subbet nærmest inn i plasten på inneskjermer foran ved fullt rattutslag, og det måtte gjøres justeringer av spacing bak (OZ Felger). Merk også at det ble oppgradert servopumpe på serie 2 GTV i 99 som gjorde bilen noe kvikkere i styringen. Er din bil før 99 bør du kanskje gå for 17". For meg var valget enkelt mht. GT - det ble 17" på bekostning av et ørlittegrann fetere utseende.
 11. Har hatt TB med Eibach og 18" med originale dempere og har ikke opplevd noe i nærheten av det du beskriver. Bilen var stumpete, men det var ikke antydning til gynging. Må legge til at jeg også satt inn polyeturan foringer både i for- og bakstilling, så det var ikke mye å bevege på. Jeg kjører i dag en GT, og fra mitt ståsted er den store forskjellen mellom bilene hastigheten du trenger for at bilen oppleves som agil og skikkelig Alfa. TB'n trengte fart for å oppføre seg morsomt (som sikkert kan tilskrives store hjul), men det var lite problemer med understyring og problemer som du beskriver. Fikk typisk "GTI hjulløft" på indre bakhjul når det gikk over grensen. Merker imidlertid at Alfa har kommet et steg videre med GT, som klarer å oppføre seg sportslig uten at man trenger å frykte for løse plomber og "bunning" av fjæring. Kjører i dag på 17" og er kanonfornøyd med bilen. Sikker på at du ikke kan justere hardheten i demperne som sitter på bilen din? Har kjørt GTV med bilstein tidligere, og jeg synes det fungerte glimrende. Lykke til!!
 12. Morsomt at du nevner Ultimo. En av de jeg har vurdert seriøst. Hvor lenge er det siden du gjorde optimeringen?
 13. Har en 06 GT JTD som jeg har vurdert å friske opp litt effektmessig når våren kommer. Er knallfornøyd med bilen, men litt ekstra sprut er aldri å forakte hvis det kan la seg gjøre på en forsvarlig måte. Har derfor sjekket litt forskjellig og har vurdert ulike leverandører, men finner dette markedet mildt sagt "litt cowboy". Store løfter og megareferanser går igjen. Må også legge til at jeg har snakket med aktører som har inngitt tillit og som tilsynelatende vet hva de snakker om. Leste denne artikkelen på Dinside i dag, som kan få noen og enhver på andre tanker: http://www.dinside.no/806397/chiptrimming-hold-deg-langt-unna Nå lurer jeg litt på hva dere her på forumet tenker om dette temaet? Er dette å anbefale eller bør jeg styre langt unna? Er det noen leverandører som er bedre enn andre? Hva er viktig å vurdere?
×
×
 • Opprett ny...