Gå til innhold

extrah

Apprendista
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om extrah

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Skien
 1. Takk for nok ett knallbra treff! Alltid like hyggelig å komme på kjøringene deres. Jeg er jo nærmest blitt stamgjest nå. Dama fikk tatt noen bilder i løpet av gårsdagen. Skal få lagt ut noen i kveld. Fant dessverre ingen av bilen din, Henning. Noen som har bilder av min? Jeg tenkte også mitt da han burna ut av pit, rett foran bilen min.
 2. Hei! Er det i orden om jeg kommer med Honda`en igjen?
 3. Noen som har bilder av den hvite Integra`en? Fant ett par i galleriet ditt Kristian V... Mye bra bilder i galleriet ditt forøvrig.
 4. Saftig er det vel ikke men... Bildet hadde såpass dårlig fokus og var rimelig mørkt, så hadde ikke planer om å legge det ut. Men siden du spurte, så fresha jeg det opp litt i photoshop for deg.
 5. Takk for nok ett flott treff! Fint vær, hyggelige mennesker og veldig flinke arrangører. Håper å komme med Honda`en på neste KARN treff også. Legger ved noen bilder... Corsa Italiana: Og noen bilder fruen tok av Stradale kjøringa:
 6. Takk for ett knallbra treff! Ett av de bedre treffene jeg har vært på... Mye kjøretid, bra førermøte og veldig mange hyggelige folk. Jeg kommer garantert på banetreff med dere neste sesong, om jeg får lov. Eirik. PS: Noen som har bilder eller film av Honda`ene?
 7. Takk for hyggelig respons. Hvor mye koster kjøringa? Bilen går greit (gruppe N rallybil m/ hvite skilter), men sjåføren er forholdsvis uerfaren på bane. Har vært på noen treff, men jeg tar det fortsatt litt easy. Tror ikke dere får noen problemer med å holde følge / kjøre fra meg. Vi sees den 25. Eirik.
×
×
 • Opprett ny...