Gå til innhold

Chirm

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  133
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  17

Chirm vant sist dagen den 4. april

Chirm hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

208 Splendido

Om Chirm

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Kvinne
 • Lokasjon
  Eidsvoll Kommune
 • Interesser
  Hm, Alfa Romeo?

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Pitstop med Alfanatiker
 2. Ut med den gamle og inn med ny! Altfor dårlig til å ta masse bilder underveis, men så er heldvis ikke dette en prosjekt tråd. 😉 Da er bilen bedre enn noen sinne! Og blir ikke lengre heit I panna. Dog knakk ett ac rør under jobben, og lurer på om noen har brukt liggende? Er ett kort ac rør mellom kondensatoren, og noe annet. Med en bit gummislange i midten. Går langs med den farga streken der.
 3. Innsuget passer 156 2.5 og alle 3.2l Rsdistorslangene passer bare GTA, 147 og156. Innsugsgummien er brukt i 1 mnd stått på bil over vinteren. Fått ny original. Bytter ikke slangene på min gta da de er fine og hele. Så slangene til radiator er ubrukte. 215 pund ca med slangeklemmer på Autolusso før frakt og moms. Selges samlet for 2000,- evt ett fornuftig bud.
 4. Dempere med fjører, bilstein b8. Usikker hva fjører som er montert med de. Fulgte med bilen når jeg hentet den, brukte. Selger I Sverige likte ikke bilen med de på, så tok de av igjen. Skal finne bilde ved interesse. Pris 2000?
 5. Takk til Peer på forumet for inspirasjon her >link<. Bedre føre var på slike ting.
 6. Ny slave sylinder på girkassa da den gamle lakk bremseveske.
 7. Bytta til originale hjul som jeg fikk kjøpt i fjor lengre opp i tråden! Ble bedre, for originalpolitiet i meg. Selvom jeg har en harry 916 gtv. Noen biler er bedre original..
 8. Blæh! Da ryker det enda 3-4 tusen I småtteri jeg må ha, og "må" ha. Jeg gir Defa kabelen skylda, lekkasje i radiator rett bak/ved der Defa kabelen lå... På tide med utskriftning ja, og skruing...
 9. Takk Dysan! Ny radiator og innsug er i tankeboks fra nevnte side, lengre ned på lista har de en som spesifikt passer GTA, derav jeg ble litt usikker om de andre er gode nok. Går kanskje for Hella sin. Takk lesken, GTA'en blir bare kost litt lett med frem til skilt, kanksje i 2023. Kanskje før.
 10. Her på jakt etter innsugsgummi mellom resonansboks og innsuget, samt radiator til min 156 GTA. Håper noen har. mvh Chirm, Eidsvoll.
 11. Jeg tror jeg har innerskjerm, du får bilde for å bekrefte at det er riktig side. Har ikke skjørt. Send meg en pm.
 12. Litt helgeterapi må til. Vasket enda en gang før jeg rygget den i garasjen og begynt med litt polering. Ble bare ett lett forsøk på ene bakpartiet for å kjenne på ny pad og medium cut fra rupes. (grønn) etterfulgt av 3-1 Menzania(?) poleringsmiddel og myk pad. Sier meg fornøyd. Blir å ta hele bilen etterhvert.
 13. Sesongstart til tross for dårlige tider med feil virus i omløp! Årets første tur, og årets første vask unnagjort! - Nå er det vedlikehold og skifting av termostat for tur. Samt slanger og rør til vannkjølingen da dette er dårlig. God vår!
×
×
 • Opprett ny...