Gå til innhold

Chirm

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  110
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

Chirm vant sist dagen den 19. oktober

Chirm hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

160 Eccellente

Om Chirm

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Kvinne
 • Lokasjon
  Eidsvoll Kommune
 • Interesser
  Hm, Alfa Romeo?

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Somle somle, somler mer. Her er iallefall ett bilde av min Mito innvendig. Jeg savner kanskje sportslige seter med skikkelig lår og ryggstøtte, men er jo vandt med GTA og 159 TI. Disse er i stoff, myke og helt greit å kjøre lengre i. 3 justeringsmuligheter er litt lite, Jun høyde, ryggen, og korsrygg. Savner veldig tilt justering.
 2. Kommer så snart jeg får somlet meg til å ta bilde! Interiøret er I bra stand så jeg har kjøpt inn setetrekk fra biltema! Ja, det er fyfy, men noen gode kjerringråd fungerer.. Min mor brukte dette på hennes helt nye Nissan Leaf, selv etter 130 tusen kilometer så var setene helt nye etter en liten vask. Kommer når jeg klarer å huske å ta bilde I dagslys. 🇮🇹
 3. Chirm

  Eksos Mito QV

  Komplett anlegg fra Alfisti fra ragazzon med godkjente byttedeler, rustfri stål og diffuser havnet på over 20, før montering. 15/16 om jeg velger en annen potte som går på vanlig plassering. Da sparer jeg heller enda litt mer og kjøper skilt til gta'n eller lakkerer gtven. http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-MiTo/Sport-Exhausts/Ragazzon-Stainless-Steel-Rear-Silencer-2x90-Concentric::5205.html
 4. Chirm

  Eksos Mito QV

  Takk for respons. Jeg ser Alfisti.net har en god del bakpotter, kunnet tenkt meg den med 2 stusser på midten, med ny diffuser. Ser egentlig brutalt tøft ut i tillegg. Prisen dertil, og helt sikkert kvalitet? Følger med utseende, men da "vil jeg ikke ha råd", koste på, resten. Er redd som du nevner om at det ikke er nok med bare bakpotte.
 5. Vinteren sliter med å feste seg her på østlandet, dessverre er jeg allerede infisert med det som kanskje er uhelbredelig Alfa-virus. Solgte Q4'n for å kjøpe GTA'n og ble uten Alfa til daglig... En saab 9-3 har de siste ukene tatt meg til og fra nødvendige gjøremål. Uvitende om eiers sykdom kjørte den meg også for å se, og prøvekjøre ny Alfa. Det endte med kjøpt. Quadrifoglio Verde. To ord som gjør ting plutselig veldig interessant. 4 stemplede kalippere fra brembo foran, en turbomatet motor under panseret. Seks gir. Vi snakker selvsagt om MiTo QV! Og nå kan jeg også ta ibruk de personlige skiltene mine som jeg har hatt liggende, for lenge... (Alfa) Romeo o Julie. Gleden er på min side. Chirm
 6. Chirm

  Eksos Mito QV

  Hei. Har nå gjort innkjøp av en liten, snærten 2010 MiTo, QV (selvsagt) 😉 Noen som har innspill og erfaring rundt eksos på disse? Tenker en enkel måte å få frem lyden av den lille, og spreke, motoren. Mvh Chirm
 7. Kom evt med ett bud, det er vel i hovedsak bedre at de blir brukt enn står lagret. Ikke førstevalget hos alle, men de er veldig fine.
 8. Detta er før vask, helt vanlig slitasje. Tja, 4000,- tenkte jeg. Disse er jo veldig fine iforhold til mye annet. Helt komplett uten skader og. Både førerstoler, 4 dørpanel er, 2 midten og 2 nede på døra samt bakseter og nakkeputer.
 9. Ja, se tråd her ; bilder av setene som blir rengjort og sånt. De ble aldri satt tilbake i bilen. Står lagret svalt, mørkt og tørt med plastikk rundt.
 10. Dessverre. Glemmer fort av noen tråder når en er litt aktiv. Har ett komplett sett med hvit Momo, phase 2. Om det kunnet hvert aktuelt. I bra stand uten rifter og hull. Noe slitasje på førerstol, selvsagt.
 11. Hei. Fulgte med 1 nøkkel til min 2003 156. Har kjøpt 2 nye blanke nøkler med transponder I. Noen som vet hvordan man koder opp disse, som faktisk har gjort det? Hørt om en master nøkkel, nøkkelen jeg har er lik de på bildet og jeg tror ikke dette er master. Takker for innspill.
 12. Mye deler bestilt og jeg venter. Dessverre så venter ikke vinteren. Det er spådd minusgrader I morgen og da vet jeg vegvesenet vil be sine underentreprenører om å salte veiene så Ola og Kari Nordmann kan kjøre trygt uten å skli av. Mitt nye italienske barn derimot fikk i dag reise på en liten ferie i nærheten sammen med noen veldig nære og noen fjerne slektninger. Jeg kommer nok til å svinge innom og hilse på iblant. Men enn så lenge så sees vi! God høst, God vinter. (bilen står uten trekk igjennom vinteren 😘)
 13. Det ble ikke motor inn i år, tiden for knapp og garasjen jeg skrur i skal pusses opp. Dermed ble bilen i dag levert til samme plass som i fjor, god natt. Vi sees brått igjen når sola skinner!
 14. Til tross for utallige bilder og en bok tykkere enn det meste jeg har sett hittil så er en 16 år gammel bil, 16 år gammel. Det gikk ikke lange stunden før røyken sto opp!! Kjørte min bror til ett ærend for å varme opp bilen, før jeg så kjørte meg en fin runde og lyttet til de ville hestene. Veldig, veldig morsomt! Dessverre så ble GTA'n svett i panna når han kom hjem og røyken sto.. rett opp. Rakk ikke å ta noe bilde av seansen fordi pannen min ble minst like svett! Sjekket og bannet, varmt og godt alt sammen.. "Der, nei der! Eller.. der kanskje?" var det eneste jeg kom frem til. Jeg endte til slutt opp med å tru at en slangeklemme har begynt å bli sliten og at trykket i systemet ble rett å slett for stort. Men den gang ei! Dagen etterpå ser jeg at jeg forsatt mister vann, veldig lite, veldig sakte. Men nå visste jeg i allefall hvor det sånn ca var lekkasje siden slangen da er våt der og ellers. Og jaggu er det ikke rust som er årssaken! Håper resten av bilen er noe finere enn denne biten.. Dro ned på den lokale BilXtra butikken og fikk tak i radiatorslange som var tilnærmet lik diameter og kappet rett å slett bort den rustne biten, med mer til. Klemt på, og vi satser på at det holder ut morgendagen minst. Til jeg finner en bedre løsning. Termostaten er litt treg, så vannet er kaldt på cruising, og varmt når iveren står for fult. Ny er bestilt, da blir det bytting av det, noen slanger og kanskje ett nytt rør??
 15. Hm, får vel egentlig avsløre hva jeg har hentet! Siste bilde av mine 3 perler, *host* 2. Q4'n er solgt og ny eier henter den veldig snart! Jeg lot ufornuften seire og kjøpte meg en 156 med småfiks, selvsagt en litt artig en. 156 GTA, jeg gleder meg! En rumpe og lyd som får selv de minste hjertene til å snu seg, hoppe, klappe og gi tommel opp! Passerte 3 barn på sparkesykkel i Hønefoss Sentrum, der ble det ruset varm motor på rødt lys i lyskrysset, de ga tommel opp når dekkene slapp tak og eksosen pustet!
×
×
 • Opprett ny...