Gå til innhold

perso

Apprendista
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om perso

 • Rang
  Apprendista

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tok ett bilde, så langt jeg kan se er det 12 kanter, kan det være Ufi system?
 2. Veldig trangt og lett å ødelegge plastlokket
 3. Sikker på at det ikke er 14 eller 12 kant? 16 kant er vanskelig å få tak i
 4. Noen som kjapt kan svare meg på hva slags verktøy som passer til oljefilter koppen/lokket til159 med 1,9 JTDM? Filtrer er av typen Mann & Hummel. Ser ut som koppen er ca 76 mm med 12 eller 14 sider? KJøpte sett fra Biltema, men der var det ingen som passet gitt. Disse motorene brukes jo også i Fiat / Opel / Chevrolet bl.a,, så det må jo være enkelt å få tak i?
 5. Nå er det vel ikke kingbolt på en bil med framhjulstrekk, men dere skjønte kanskje hva jeg mente, kom ikke på noe bedre navn i farten. (Har skrudd mest amerikansk med bakhjulstrekk)
 6. Ok, takk. Eibach sport kit Artikkelnummer: E90-10-005-03-22 senker bilen. det jeg lurer på er om senkinga på TI modellene er kortere fjærer, eller i hjuloppheng/fjærfeste/kingbolt?, slik at det kanskje blir "dobbel" senking med dette settet? Noen ideer?
 7. Fine tips! Er fersk Alfaeier med 07 159 sportwagon TI. Jeg fant ut at en bakfjær og en framfjær er knekt når jeg skulle ta en forstillingskontroll... Må derfor skifte alle fire. Begynner å bli dårlig tid til ferieturen... Er det noen som har tips ved skifte av framfjærene? Er det stivere fjærer på TI, eller er det en type som passer alle modeller? Det lønner seg kanskje å skifte svinglager foran, og andre foringer i samme slengen? Ser at Mekonomen kan levere fjærer, bl.a.
×
×
 • Opprett ny...