Gå til innhold

Teigen_K

Apprendista
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Teigen_K vant sist dagen den 3. juli 2018

Teigen_K hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

15 Buona

Om Teigen_K

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Lokasjon
  Luster

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fin og veldig morsom Giulietta QV-Line med TCT-girkasse. -18” felger på sommer og vinter. -Spesielle QV Sportsseter i skinn/alcantara. -Brembo bremser. -Bose stereoanlegg. -Panorama soltak. -Carbon-speil. -Utfylt servicehefte. -Oppdaterte kart i navigasjon (2018Q3) -Ragazzon H2-Line Sport bakre eksos med 2 102mm racing enderør. (SuperSprint bakre eksos med 2 enderør med større lyddemper inkludert i pris dersom ønskeleg.) -Nytt batteri BOSCH S5 A04 i slutten av Juli. -Reg.rem byttes 16. August. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=153768461
 2. Jeg endte med H2 sport modellen og synes denne gir klart dypere dur og ekstra TCT-promp! Enda med avhengighetsskapende å kjøre denne nå! Nå er denne bilen forresten lagt ut for salg. Vurderer å bytte til noe enda "grommere" https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=153768461
 3. Det står en Alfa 33 ved en industrigarasje i Gaupne i Luster kommune. Den har stått en stund uten skilter. Ingen anelse hvilken stand den er i. Den hadde du sikkert fått veldig billig..
 4. Da har jeg hatt bilen i ett år og er strålende fornøyd, men har fått en eksoslekkasje foran bakre lyddemperen, og tenkte da kanskje å oppgradere bakre eksos når jeg først er i gang, siden jeg syns det er litt lite lyd fra eksosen utvendig. Det står mellom 2 alternativer fra Ragazzon. Pipe, Uten lyddemper(Litt billigere med uten "non street legal" og jeg er litt bekymret for FOR mye lyd da det hender jeg har med passasjerer i baksetet): http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-Giulietta/Sport-Exhausts/Ragazzon-H2-Line-Stainless-Steel-Rear-Pipe::6332.html Sport, med små lyddempere(litt dyrer, men tenker det blir bra lyd likevel med de små lyddemperene?) http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-Giulietta/Sport-Exhausts/Ragazzon-H2-Line-Stainless-Steel-Sport-Rear-Silencer::6344.html Heller litt mot H2 sport modellen, men er det noen her som har erfaringer med noen av disse?
 5. Fikk nesten lyst til å kjøpe meg Xbox igjen nå
 6. Er det bare å møte opp ved Vålerbanen? Bare innom for å se, ikke kjøre
 7. Akkurat samme GY-dekkene som står på min G. Jeg leste mye om støy fra dekkene før jeg prøvekjørte bilen. Merket ikke noe særlig støy fra dekkene verken under prøvekjøringen, på vei hjem eller de to ukene jeg har hatt bilen. Så kanskje det er pga. dekkene, da. Lykke til, håper det blir en forbedring :-) Veldig flott farge på din forresten!
 8. Jeg la merke til at kartet i NAV i Giuliettaen ikke var helt up-to-date på veien hjem fra østlandet. Vil denne fremgangsmåten oppgradere kartene også? Eller må kartoppgraderinger kjøpes?
 9. Jeg får se det litt an.. kommer an på hvor mye det kommer til å irritere meg:-) I dag har jeg bestilt nye skilt og skiltplater(KARN), og beskyttelses list under bagasjeluken i Carbon look(sånn man klistrer på, får se hvordan det blir. 150kr ca.. tok sjangsen) Så har jeg pussa litt på pottene bak. De var grovskitne. Får se om jeg får tid til polering i helgen, det trengs også. Før: Etter:
 10. Uff.. hva koster sånt da?:-) er bare en liten dupp som man bare ser fra riktig/feil vinkel.
 11. Turen gikk veldig bra. Veldig komfortabel på langtur, og når man vipper den opp i dynamic-modus? Herregud... Setene var veldig gode, ingen ting å klage på der. Men har hørt at disse er litt smale i ryggen for enkelte, men det var ikke et problem for meg. Parkerte på parkeringsplassen på Flå. Der var det mange barnefamilier(McDonalds).. Tipper det var der jeg fikk en bitteliten bulk i bakdøra.. Det er surt første dagen som eier!:-( Ikke skade på lakken heldigvis! Så det ikke før jeg kom hjem, men så ikke noe til det når jeg hentet bilen. Det er også et metalldeksel i motoren som vibrerer og lager en klirrelyd, noen som har vært borti det på disse? Er vel bare å feste det? Kjedelig å ha sånn dieselklakk når man ikke har diesel:-)
 12. Kjørte ca 40 min. i dag, det umiddelbare inntrykket er litt mindre gode i korsryggen, men det kan være fordi jeg satt litt feil en stund(vandt til andre seter). Skal kjøre i ca. 6 timer i morgen, så da får jeg et litt mer komplett inntrykk vil jeg tro.:-)
 13. Da har jeg hentet meg en Giulietta! Må få meg noen nye skiltplater..
×
×
 • Opprett ny...