Gå til innhold

Spider916

Apprendista
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutro

Om Spider916

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Lokasjon
  Oslo
 • Interesser
  '01 Spider

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Om noen har noe som en planlegger å selge er det bare å sende PM. Jeg ser i utgangspunktet etter en som ikke har all verden med lakk og rustproblemer, Dokumentasjon, lite som må fikses og gjerne så orginal som mulig. Av farger ser jeg etter blå, grå, sølv, gul, rød, hvit. Om ikke bilen din oppfyller alle kravene, så er det OK ettersom en ikke kan være alt for kresen i dette markedet. Bilen vil få god behandling og vedlikehold og stå i oppvarmet garasje. Bor i Oslo og ser etter biler hovedsaklig i Oslo/østlandet.
 2. Hei. På litt sikt er jeg ute etter en 2000 GT V. Noen som har en buyers guide? Hvordan er deletilgangen på denne modellen? Hvis noen vet om i hvilket prisinterval disse blir solgt på i dagens marked, så setter jeg også pris på input på dette. Om noen har noe som en planlegger å selge er det bare å sende PM. Jeg ser i utgangspunktet etter en som ikke har all verden med lakk og rustproblemer, har hatt norsk eier, dokumentasjon på bilens liv, lite som må fikses og gjerne så orginal som mulig. Av farger ser jeg etter blå, grå, sølv, gul, rød, hvit. Jeg har litt problemer med å like brun, burgunder og den type ting, men mulig dette endrer seg.
 3. Fikk booket meg en time til i morgen. 3 ukers ventetid pga. ferieavvikling og generelt mye arbeid. Fikk et godt inntrykk da jeg snakket hos de. Stod mange nye biler inne på verkstedet med høy markedsverdi. Alfa-rabatten hadde ekspeditøren ikke hørt om, men han la den til likevel. Kan gi en rapport når arbeidet er utført.
 4. Hei. Jeg var unheldig i et parkeringshus og bulket bakre hjulbue(heldigvis ikke noe på dør eller noe annet) på min spider 916. Den trenger dessverre hjulbuen trenger dessverre både retting og lakkering. Kan noen anbefale et verksted i Oslo-området som er bra og rimelig? Har ikke bulket før, så vet ikke helt hva dette vil koste? Fargen er Giallo Ginestera, som er en gulfarge uten noen metallic eller andre effekter. Regner med det går greit å finne en god match?
 5. Ikke dum den videoen. Takker og bukker for hjelpen!
 6. Landamann, Masi: Synes dette høres veldig fornuftig ut. Skrur heller av deksler og inspisererer godt reimer og strammehjul ect. Takker for gode tips! Ser ut som google har endel generelle guider, mulig jeg finner noe spesifikt for 2.0 TS. Deler på "how to" i så fall. Jeg er forresten åpen for flere innspill ang. problemstillingen, hvis noen har noe på hjertet!
 7. Hei. Skaffet meg en Spider med 2.0 TS-motor i fjor og registerreim ble byttet den 01.05.2016 hos Carozzeria Alfa. Ser nå at bilen har gått ca. km 7 500 01.05.2016, samt har vært vinterlagret hver vinter i oppvarmet garasje. Er det ikke veldig prematurt å bytte registerreim ( og balansereim, vannpumpe ect.) etter "3-årsregelen da" ? Er disse greiene virkelig så skjøre? Mvh.
 8. Ønsker en orginal en i god stand, men kan også ta gode "aftermarket" deler. Men har fått en stor flenge. Ref. bildet. 😑 NB! Også åpen for forslag til leverandører på nett! Delenummer 60658050
 9. Noen som vet noe om når disse prisjusteres iht. valutaendringer eller lignende?
 10. Har bilen mest mulig orginal, så da er vel ikke det en issue?
 11. Takk til Masi som sender meg en pent brukt orginal LMM!
 12. Er forøvrig også interessert i å vite om det er mye å forhandle på listeprisene evt. lett å få med vinterhjul og dekk, freebees. Noen som har erfaringer her? Det er jo nok av forhandlere som en kan kontakte og sette opp mot hverandre. Det blir en bensin 280hk her, listepris NOKt 704. Trolig opp mot NOKt 130-150 i ekstrautstyr iht. listepriser. Burde vel være mulig å få noe ihvertfall på ekstrautstyret?
 13. Gode kjøp gjelder vel bare enkelte biler som en har inne på lager? Kameraten min har endel spesifikke krav, så bilen må nesten bestilles ny...
×
×
 • Opprett ny...