Gå til innhold
Vi opplever for tiden problemer med enkelte bilder. Vi jobber hardt for å rette feilen!

Spider916

Apprendista
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutro

Om Spider916

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Lokasjon
  Oslo
 • Interesser
  '01 Spider

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ikke dum den videoen. Takker og bukker for hjelpen!
 2. Landamann, Masi: Synes dette høres veldig fornuftig ut. Skrur heller av deksler og inspisererer godt reimer og strammehjul ect. Takker for gode tips! Ser ut som google har endel generelle guider, mulig jeg finner noe spesifikt for 2.0 TS. Deler på "how to" i så fall. Jeg er forresten åpen for flere innspill ang. problemstillingen, hvis noen har noe på hjertet!
 3. Hei. Skaffet meg en Spider med 2.0 TS-motor i fjor og registerreim ble byttet den 01.05.2016 hos Carozzeria Alfa. Ser nå at bilen har gått ca. km 7 500 01.05.2016, samt har vært vinterlagret hver vinter i oppvarmet garasje. Er det ikke veldig prematurt å bytte registerreim ( og balansereim, vannpumpe ect.) etter "3-årsregelen da" ? Er disse greiene virkelig så skjøre? Mvh.
 4. Ønsker en orginal en i god stand, men kan også ta gode "aftermarket" deler. Men har fått en stor flenge. Ref. bildet. 😑 NB! Også åpen for forslag til leverandører på nett! Delenummer 60658050
 5. Noen som vet noe om når disse prisjusteres iht. valutaendringer eller lignende?
 6. Har bilen mest mulig orginal, så da er vel ikke det en issue?
 7. Takk til Masi som sender meg en pent brukt orginal LMM!
 8. Er forøvrig også interessert i å vite om det er mye å forhandle på listeprisene evt. lett å få med vinterhjul og dekk, freebees. Noen som har erfaringer her? Det er jo nok av forhandlere som en kan kontakte og sette opp mot hverandre. Det blir en bensin 280hk her, listepris NOKt 704. Trolig opp mot NOKt 130-150 i ekstrautstyr iht. listepriser. Burde vel være mulig å få noe ihvertfall på ekstrautstyret?
 9. Gode kjøp gjelder vel bare enkelte biler som en har inne på lager? Kameraten min har endel spesifikke krav, så bilen må nesten bestilles ny...
 10. Hei. Har en kamerat som har fått øynene opp for Alfa Stelvio. Bør det ventes med å kjøpe til en eventuell update og/eller kampanje?
 11. Hei dere. Det kan se ut som eg trenger en ny luftmassemåler. Er det store kvalitetsforskjeller på Bosch og andre merker (Ridex, Stark, Skruva ect.) som kan kjøpes på nett? Boschen koster jo 3X så mye og etter litt googling, så ser det for meg ut som denne blir ødelagt ganske ofte? Noen linker: https://www.skruvat.no/Luftmassemaler-P305031.aspx (Bosch og Skruvat) https://www.autodeler.co.no/stark/7587854 (Stark) https://www.autodeler.co.no/ridex/8053800 (Ridex)
 12. Bruker du alle disse connectorene? Jeg trenger kanskje bare de OBDII for min '01 spider? Mulig at en slik er nok? https://www.ebay.com/itm/INTERFACE-DE-DIAGNOSTIQUE-VAG-ALFA-ROMEO-FIAT-ABARTH-LANCIA-VAG-KKL-USB-VAGCOM/232675784752?hash=item362c8eb830:g:2xMAAOxyRNJSnwZ~:rk:2:pf:0
 13. Mulig det blir litt "Skyte spurv med kanoner" og unødvendig mange tilkoblinger, men jeg kjøpte ihvertfall denne: https://www.ebay.com/itm/ALFA-FIAT-DIAGNOSTIC-4-ADAPTERS-ELM-KKL-3-PIN-ENGINE-ECU-MULTIECUSCAN-UK/253091652018?hash=item3aed7021b2:g:Oj0AAOSwjVVVxyqL:rk:1:pf:0
 14. Hei. Motorlampen på bilen min har begynt å lyse. Hva anbefales av diagnoseverktøy? Har sett litt på både alfaowner.com og her, men det er mye gamle svar. Noen som har noe "up to date" råd? Takker for all hjelp!
×
×
 • Opprett ny...