Gå til innhold

alfaweie

Maggiore
 • Innholdsteller

  3 014
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

alfaweie vant sist dagen den 7. november

alfaweie hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

53 Superbo

Om alfaweie

 • Rang
  Maggiore
 • Bursdag 03.06.1961

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Inderøy/Nordtrøndelag

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Caliperlakk på spray fra Biltema 😅, pluss klarlakk. Ble veldig fint, men aner ikke om det holder. Time vil show 😊
 2. Motoren fikk en liten makover, samt ny registerreim. AC kompressoren sto fast, så da ble den erstattet av en ny en, samt tørkefilter.
 3. Sveist tidligere, og ingen hulromsbeskyttelse å finne. Da holder det ikke lenge dessverre. Noen steder var det bare sveist ny plate utenpå gammel rusten plate. Men nå føler jeg at jeg har "ryddet opp" og satser på at den holder noen år til. Det er nok ikke noe lønnsomt prosjekt akkurat, men litt godt å redde en Busso 156 fra døden, da !
 4. I går lakkerte jeg kanal føresiden. Dører montert i dag.
 5. Lappverk blir det, men bedre enn gjennomsiktig gulv. Tror jeg må melde meg på symesterskapet på tv ..
 6. "Konstruerte" hjørne i golvet bak ..
 7. Høyre side , kappet og borra ut punktene, rettet bjelken på garasjegulvet og sveisa den på plass igjen. På v.side gjorde jeg som Yrjan foreslo, kappet hull i golvet og dælja ned bulkene. Det gikk litt kjappere.
 8. Glemmer Coure innimellom.. Men nå er alt jeg fant av rust tatt, bilen viste seg å være meget råtten, så det har gått med mange timer med kapping, produksjon av friske biter, sveising osv. Nå gjenstår litt sliping og lakkering i høyre gulv, sprøying av hulroms stoff, montering av interiør. Lakkering av framskjermer og bakluken, (som jeg også måtte bytte på grunn av at jeg sendte en tilhenger med støttemur-stein rett i rævva på bilen...) Legger ut en liten kavalkade av bilder, først ut er innerskjerm(er) foran.. Denne bilen var forøvrig utstyrt med en kontrollseddel etter pkk, med noen småfeil, men ingen mangler ang rust..
 9. Hei, Sitter jo ganske langt inne å kvitte seg med denne, men kan jo vurderes, når en fin GTV6 er innen rekkevidde 😊 Åpen for en diskusjon i hvertfall 👍
×
×
 • Opprett ny...