Gå til innhold

alfaweie

Maggiore
 • Innholdsteller

  3 023
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

alfaweie vant sist dagen den 18. november 2019

alfaweie hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

74 Superbo

Om alfaweie

 • Rang
  Maggiore
 • Bursdag 03.06.1961

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Inderøy/Nordtrøndelag

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, min datter har fått en USA spec Spider i hus, og vi (dvs jeg) jakter på noen smådeler; 1; Speedometer som viser km/h 2; Europeiske støtfangere, den bakre er pri 1. 3; Fine, utvendige dørhandtak , med lås og nøkkel. (Har stygge, som derfor er lakkert mattsvart, og det mangler nøkkel til låsen) Vet pkt 2 og 3 kan skaffes nyprodusert, og dyrt, så leter litt her i Norge først, brukbare brukte deler kan jo finnes, kanskje? Send i tilfelle en mld til meg, gjerne på 932 09 123, da jeg kan glemme å sjekke her ;-)
 2. Har ikke peiling 🙂 Men det gikk fra august til oktober 😀 Mye tid til å lage/tilpasse platedeler man ikke får kjøpt ferdig. Og utkapping av rustne partier. Særlig innerskjermene var tidkrevende .Selve sveisinga går ganske kjapt, men så er det etterarbeidet med å få det til å se brukbart ut, samt å få beskytta det så det holder rusten unna noen år igjen.
 3. Fant ikke til 156 heller, (ser likt ut som på GT) Mine var stygt bulka, sannsynligvis etter å ha blitt jekket på .. Den ene kappet jeg helt fremme, og borra ut punktene i golvet, banka den rett og sveisa sammen igjen. På andre siden skar jeg opp hull i golvplata, støtta opp under, og banka ned bulkene. Og sveisa inn gulvbiten igjen. Litt mindre jobb 🙂 Det ble i allefall greit til slutt.
 4. Og sikringene jeg nevner sitter ikke i en sikringsboks, men på en dobbel sikringsholder, det ser rimelig ettermontert ut det hele, hvilket det sikkert også er. Og det går 2 grønne ledninger til varmeapp.vifta som starter den i en viss hastighet når webastoen går. Disse kan du også se går inn under gummilista, ca bak høytrykkspumpa på motoren. Hvis det er likedan som på den vi hadde, da.
 5. Det skal være to sikringer i området foran abs sentralen, Må nok lette på plastdekslet for å komme til. Hadde en del plunder med dette på vår også. Sikring gikk i tide og utide, uten at jeg fant noen feil. Var ute med varmeren og sjekket også. Var på Biltema og kjøpte automatsikring, så det var bare å trykke inn en knapp hver gang den kutta 😀 Emlers kan det være dieselpumpa som har streika også, og det må være minst 10-15 liter på tanken.
 6. Bare å få henta ut skilt da 👌
 7. Ferdig! Litt støvtørk og en utvendig vask, så burde den være klar for godkjennibg og skilter igjen
 8. Caliperlakk på spray fra Biltema 😅, pluss klarlakk. Ble veldig fint, men aner ikke om det holder. Time vil show 😊
 9. Motoren fikk en liten makover, samt ny registerreim. AC kompressoren sto fast, så da ble den erstattet av en ny en, samt tørkefilter.
 10. Sveist tidligere, og ingen hulromsbeskyttelse å finne. Da holder det ikke lenge dessverre. Noen steder var det bare sveist ny plate utenpå gammel rusten plate. Men nå føler jeg at jeg har "ryddet opp" og satser på at den holder noen år til. Det er nok ikke noe lønnsomt prosjekt akkurat, men litt godt å redde en Busso 156 fra døden, da !
 11. I går lakkerte jeg kanal føresiden. Dører montert i dag.
 12. Lappverk blir det, men bedre enn gjennomsiktig gulv. Tror jeg må melde meg på symesterskapet på tv ..
×
×
 • Opprett ny...