Gå til innhold

Dog

Apprendista
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Dog

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Dog

  Lyd...

  Point taken, kind of...lykke til med kassettene! O.
 2. Dog

  Lyd...

  Kunne ikke det gitt, med mindre søkemotoren ikke fungerer Men takk for link! Jeg konkluderer med at det er bare jeg som vil ha god lyd i Alfaen min O.
 3. Dog

  Wowowowowow

  Jeg skal kjøre til vestlandet i helgen, så da får jeg 100 mil på meg. Og kanskje 30 av dem med brekket på for å slipe ned litt Er det ikke borte etter den turen får jeg få den opp på en bukk og sjekke..jeg håper og tror det er transport&brekk&something som er årsaken. Det har blitt mindre i det siste...så det styrker jo den teorien. Takk til alle for delt kunnskap! O.
 4. Dog

  Lyd...

  Er det noen her som har integrert iPod med konsollen på nyere Alfa? Jeg vet at Alfa Romeo har et strategisk samarbeid med Apple, men har aldri skjønt hva som gjøres eller hva som kan gjøres.. Og videre, noen som har gjort enkle men effektive oppgraderinger av standard lydanlegg? Tenker på bytting av høyttaler-elementer, demping av dører, få inn et effekttrinn et eller annet sted, uten å gjøre noe større kosmetiske endringer? Vil at det skal være "usynlig", men høres..for meg selv Alle tips er verdifulle, fra komponenter som er bra & billige, til verksteder/butikker som er flinke med finish og pålitelige generelt Litt på siden...men Alfaliv er det absolutt! O.
 5. Dog

  Wowowowowow

  Da må jeg jo få sjekket det...takk. O.
 6. Dog

  Wowowowowow

  Det er ikke usannsynlig..takk! For jeg syntes det har blitt bedre faktisk... for å spørre på en annen måte: hvordan høres det ut når hjullageret har gått/ er dårlig? Og, er det mulig å bare høre ubalanse, ikke føle? Vanligvis kjenner jeg jo vibrasjoner i bilen da... Tror det er en god teori faktisk! O.
 7. Dog

  Wowowowowow

  Jeg har akkurat kjøpt meg en strøken 2004 156 Sportwagon 1.9 JTD 16V...og bilen er selvsagt fantastisk. Det står originale 17" på den, med 215/45 dekk...så til saken. Når jeg kjører relativt rolig, og da spesielt på jevnt underlag(ny asfalt), så hører jeg en rytmisk lyd fra hjulene bak...altså som svinginger...type WowWowWow med trykk på W. Jeg trodde først at dette kunne være ubalanse i bakdekkene...men vil det høres så godt på lav fart? Det er ingen vibrasjoner å snakke om...kan det være hjullageret? Bilen har bare gått 23000, men det er klart de kan gå for det..noen forslag? Selger skal selvsagt fikse dette, hvis det er noe å fikse... O.
 8. Dog

  Alfa Stash

  Ja, den fant jeg gitt - og der har de bl.a det jeg var ute etter - matter! O.
 9. Dog

  Alfa Stash

  Ikke subtile akkurat, men takk! Bedre enn trist gummi til 70 spenn. Det må jo være flust med sånne siter...får forske litt og dele etterhvert. O.
 10. Dog

  Alfa Stash

  Takk! Det er gledelig for en som har hatt noen alfaer siden 1998 å se at byggekvaliteten begynner å matche kjøregleden. Veldig fornøyd så langt! Skal forske litt på enkle tuningtricks, men leter fortsatt etter et bra sted på nettet for effekter... O.
 11. Dog

  Alfa Stash

  Og mer skal det bli O.
 12. Dog

  Alfa Stash

  Nei Den er mørkegrå metallic... O.
 13. Dog

  Alfa Stash

  Men her hadde jeg vært før ja..mulig det er noen linker her, men kom gjerne med flere. Gode butikker / fabrikanter av alfautstyr. Noen her som har erfaringer med Novitec`s powerail2-boks? O.
×
×
 • Opprett ny...