Gå til innhold

Larsern

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  161
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Larsern

 • Rang
  Uno dei ragazzi
 • Bursdag 23.11.1984

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo
 1. Man trenger en god dose tålmodighet og noen produkter fra Dynamix: http://www.dynamixdyes.com/ Dessverre ble det vanskelig å få denne 100% siden det er en søm midt i den mest herjede delen, men greit å kunne få setet fra søppel til bruksstand uten at det koster skjorta.
 2. Ikke helt 50/50, men ikke sååå langt unna. Førerstolen på Jag-prosjektet før og etter. Perfekt ble det ikke, men med utgangspunktet tatt i betraktning er det ikke så ille
 3. Send gjerne bilder og litt mer info til [email protected] Kunne godt tenkt meg 164 igjen
 4. Det stemmer Noen bilder fra interiørbytte på min tidligere Range Rover P38....
 5. Swissvax's Leather Care Kit anbefales. Man blir sjokkert over hva man tørker av setene og de føles og ser mye bedre ut etterpå
 6. Har brukt Scholl Spam og skinnbørste fra Swissvax.
 7. Denne? Slenger med en til for å vise galskapen. Kommer flere så fort bilen er ferdig
 8. Litt tidlig om morgenen for enkelte gitt Noen som kan flytte denne?
 9. Hei Siden jeg nå har solgt Saab-en min vurderer jeg sterkt å bli Alfa-eier igjen og hva er vel da bedre enn en 164 Både 2.0TS og 3.0 er aktuelt, men bilen må ha skinn og klima. Rustne biler og rep objekter er ikke noe for meg da jeg desverre ikke har tid eller plass til å holde på med slikt. Betaler heller noen kroner for et godt eksemplar. Jeg holder til i Moss, men reiser gjerne et stykke for å hente den rette bilen. Så har du en 164 du vil selge så send meg gjerne litt info og helst et bilde eller to til [email protected] eller ring meg på 957 82 774.
 10. 98 modell 156-en jeg hadde var også 1.6TS og hadde samme aludeksel som din motor. Til og med samme farge på bilen
 11. Kjørte forbi en burgunder Thema på Forus i morges. Minnet veldig om en 8.32...
 12. Den er god! Jeg er ikke ofte hjemme nå pga at jeg jobber på andre siden av landet, men er i Moss fra sent fredag kveld til lørdag formiddag hvis du kan hente den da.
 13. Jeg er Skabb-eier ja. Den er til og med rask Send meg adressen din på en PM så får du kontonr av meg også går den i posten i løpet av morgendagen.
×
×
 • Opprett ny...