Gå til innhold

Benzina Vintage Finder

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  122
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

24 Buona

Om Benzina Vintage Finder

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Mener å huske at Integrale felgen er mindre i senter. Men det er lenge siden jeg testet nå. Lykke til. Mvh, Christer
 2. Utrolig bra tålmodighet Geir. Kjenner deg jo så halveis er ikke et ord for deg. Meget bra jobba. Prikken over i-en for meg er et sett gta trakter for den rette lyden. Eller gta luftfilterboks. God 17. mai!
 3. Nydelig Integrale. Herlig å følge reddeprosjektet. Hva med et bilde i 45 grader så vi får se hele bilen? Riktig god 17. mai!
 4. Ønsker å kjøpe Alquati innsug til ALFASUD. Hvis noen har noe slikt på hylla, ta kontakt! Mvh, Christer
 5. Ønsker å kjøpe et stk fjærnlys og et stk nærlys Alfasud s3 ti. christer(ætt)raceunivers(dot)com
 6. Jepp, da hadde jeg rett: Fordeler og dertilhørende rotor sto feil og ting var satt feil sammen!-). Bra du fikk ordnet det! Kommer gjerne på besøk for å inspisere hvis det er mulig. Send gjerne PM.
 7. Det jeg ikke forstår er hvorfor en benkkjørt motor ikke fungerer. Her høres det ut som om noe er satt feil sammen. Jeg har slitt med disse gamle Alfaene i over 30 år. Hvis du vil, kan jeg ta meg en tur til Halden, brette opp ermene og se om vi får snurr på den. Ofte er det en bagatell. Jeg har en følelse at venturiene på forgasserene sitter feil. De kan vri seg, med resultatet du sier. Senk bensintrykket ned til 2,5 og 3. Sjekk disse to tingene og se om det blir bedre. En siste typisk bagatellfeil. Shokene har ikke hengt seg opp, eller står litt på. Det er lett å glemme og ikke se i et kaos. Hvis det ikke er dette, så tipper jeg at fordeler står feil. Det er jo enkelt å løsne og vri fra side til side. Selv om fordeler var på samme sted, er det jo ikke sikkert at rotor var det. Dette er følsomme saker. Jeg ville byttet alle plugger også, har du ødelagt plugger på en dobbelforgassermotor er de finito. De ser bra ut, men fungerer ikke.
 8. Er ikke tilfeldig at jeg jobber med å finne sjeldne biler. Blikket et øvd til å se inn igjennom halvåpne garasjeporter, skur, låver og bak trær😅
 9. Vel og bra med 164 Alfa, men hva med doningen som står inne i garasjen? Den vil jeg vite mer om!😀
 10. Ø.K 105 serie 1750 gtv komplett grill uten hjertet og lamper med lampefester. 41(seks)37161
 11. Gta replika felger til Bertone ønskes kjøpt. Både 14 og 15 tom er interessant. Har 7x14 breddede stålfelger med dekk, hvis det er av interesse. Tlf 41(seks)37161.
 12. Ønsker å kjøpe originalt ratt og girspak til Alfa 164 TS 1990 SMS gjerne til 41seks37161
 13. Det er lett og gi ris / kritikk, men de fleste glemmer ros. Bra at du gjør det. Da nevner jeg at det er Autoital i Oslo som fikk denne rosen. Bra jobba!
 14. Har du en Duetto, Bertone eller Giulia fra sekstitallet og vil ha originalutseende, har jeg 4 komplette hjul med kapsler. Felgene trenger et strøk lakk og dekkene er gamle, men dette er hønsetenner. 2500 kr for hjula. Hentes i Fredrikstad, sender ikke.
×
×
 • Opprett ny...