Gå til innhold

alfa166

Artigiano
 • Innholdsteller

  75
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om alfa166

 • Rang
  Artigiano
 • Bursdag 11.09.1972

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Jessheim
 1. Må kjøpe nye sommer dekk og felger til bilen. Noen som har noen brukte felger tilsalgs? Post bilder om dere har!
 2. Ringte Codan jeg og, fikk pris på 5671,- på bilen
 3. alfa166

  Forsikring!

  Fikk forsikringen min denne uken og bilen min 166 2,4 jtd har gått opp nesten 1300,- i forsikring til 7267,- pr år. Lurer på om dere har noen gode tips om billigere forsikring? Har ringt storebrand og sparebank1 men de var over 1000 kr dyrere. Takker for alle tips dere kan gi!
 4. Da virker det som om feilen er EGR-ventilen selv om den er sjekket ut før og ikke funnet feil på. Vel la oss håpe det stemmer! Delen kommer neste uke og da er bilen på veien igjen.
 5. Ny oppdatering på bilen min! Har vært borte på ferie lenge og har ikke hatt tid å oppdatere før nå! Siste tiden har vi sjekket ut motorstyringen om den kunne være noe feil med og det eneste var noe eiring på noen få loddepunkter som er blitt loddet oppigjen. Nå har jeg vært uten bil siden slutten av februar så nå tar det virkelig på her. Har fått time hos autovia den 13. juli så her kommer da extra kostnader inn med ny feilsøking Håper virkelig de finner feilen for om de ikke gjør det da veit ikke jeg hva jeg skal gjøre, bilen er for ny til å skrotes!
 6. Litt oppdatering på bilen! Har skiftet ut kam sensor bare for å prøve noe og nå går bilen på tomgang, men ingen gassrespons enda! Bilen går fint på tomgang så noe har vi jo klart å fikse! Det rare er at ingen ting skjer når jeg trykker på gassen!
 7. Pumpa funker fint den og filter ok. Det er vel to pumper på denne, en fødepumpe i tanken, pluss høytrykkspumpa drevet via registerreima. Kan også være vidåpen egr ventil, da blir den ikke enkel å få igang. Den tenner liksom litt dårlig på eksos. Men denne regner jeg med dere har sjekket? EGR er ok og ikke funnet feil på den!
 8. Den lyser slik den skal og blinker ikke før etter jeg har startet motoren! Glødelampen blinker etter ca 5 sek etter motoren er startet! Det har den altid gjort!
 9. Har fått et tips om at det kan være problem med hjernen i bilen, dvs at den må nullstilles for serviceinterval. Noen som kjenner til om dette må gjøres på bilen?
 10. Da var alle sensorer testet ut og fortsatt ikke funnet feilen!
 11. Pumpa funker fint den og filter ok.
 12. Nå har vi sjekka alle de tipsene som dere har kommet med og vi har ikke kommet lenger. Bilen vil fortsatt ikke gå lengre en noen få sekunder om gangen! Står litt i stampe akkurat nå så om noen har flere gode tips er disse velkomne! 1 mnd uten alfa er surt altså :'(
 13. Vurdere å bytte til en litt nyere Alfa utpå sen sommeren/høsten så enda litt tenketid igjen, men denne gang lurer jeg litt på Q4. Så er det da valget mellom SW og CW på 156'en. Noen som kan si hva fordelingen på Q4 er? SW er jo en vanlig stasjonsvogn mens CW er litt høyere, men vil det ha noe å si på kjørefølelsen på noen sett? Kom gjerne med tips og erfaringer dere sitter med!
 14. Flott da har jeg vertfall et par ting å sjekke! Noen som veit om noen bra sider der jeg kan bestille filter? Og evt sider med tekniske bilder av bilen, da jeg har en fransk instruksjonsbok er det lite å skjønne ut fra den!
 15. alfa166

  Motor trøbbel!

  Fortiden vil ikke min motor gå slike den skal! Var på butikken og skulle handle og da funket bilen fint! Da jeg kom ut igjen ville den ikke gå normalt. Når jeg startet den gikk den i ca 4 sekunder før den stoppet! Det var ingen respons fra gassen i det hele tatt. Ventet ca 30 min før jeg prøvde igjen da fikk jeg den til å gå uten at den stoppet, men da jeg skulle gi gass gikk turtallet sakte opp. Bor bare 4 min kjøring unna butikken så jeg fikk den hjem. På turen hjem merket jeg at over 4000rpm så fikk jeg et bra skyv fra bilen som om turboen slo inn. I dag var det samme trøbbel igjen. Bilen vill ikke gå mer en noen sekunder! Noen her som har litt mer peiling på 2,4 JTD en det jeg har? Dette er min første diesel bil så er ganske grønn når det gjelder motoren! Har hatt bilen i 3,5 år og ikke hatt noe trøbbel før nå! Litt synd da jeg faktisk liker å kjøre bilen! Litt info om bilen! 166 2,4 JTD 2001 mod 136hk Håper noen kan gi et lite svar på hva some feiler den!
×
×
 • Opprett ny...