Gå til innhold

stelvio

Artigiano
 • Innholdsteller

  50
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

stelvio vant sist dagen den 20. november 2018

stelvio hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

69 Superbo

Om stelvio

 • Rang
  Artigiano

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg er strålende fornøyd med bilen! Stelvio passer perfekt til mitt behov. Den er praktisk,sportslig og fungerer godt som familiebil. Jeg kunne ønsket meg den et hakk større, men det går jo greit. Alfa skal vel komme med en SUV i X5-størrelsen om ikke så lenge. Kanskje den kommer på plass til leasingperioden min går ut høsten 2021 😊 Den endelige konklusjonen på om leasing var lurt kommer nok ikke før bilen skal leveres inn igjen. Når jeg ser på prisen på Stelvio i 2019 så fremstår det imidlertid som om tilbudet jeg fikk i fjor var godt. Jeg var litt redd for at leasing skulle gjøre at følelsene for bilen ble anerledes, men det merker jeg ikke noe til. Alternativet hadde uansett vært at banken eide mesteparten av den så forskjellen er vel ikke så stor egentlig. Det at Alfa har laget Stelvio gjør at jeg kan kjøre Alfa igjen. Det er jeg veldig glad for. Hver kjøretur er en glede og høydepunktet er de gangene jeg kan hilse på andre Alfaer langs veien 😊
 2. Herlig å se Alfa på offensiven Denne ser jo veldig bra ut! Men er den større eller mindre enn Stelvio? Jeg synes nesten den ser større ut.
 3. Tøff i svart NF-registrert ser jeg, betyr det at du har handlet hos Autostrada du også?
 4. Det blir spennende å høre hvordan du trives med din Stelvio. Jeg er veldig godt fornøyd med min etter ca. 4000 km Den er veldig god å kjøre og virker godt sammenskrudd. Jeg har dieselmotoren i min og synes den er sprek og fin. Jeg savner mulighet til å tilte førersetet og skulle ønske det var en enkel måte å få på parkeringslys (uten å måtte slå av motoren). Setevarmen kunne også fungert bedre synes jeg. Det tar ganske lang tid før den blir varm og den må nesten stå på trinn 3 om det skal bli noe særlig effekt synes jeg. Det er noe rart med drivstoffluken. Det ser ut som den ikke er helt lukket. Jeg mener å ha lest at dette er en kjent feil og at de bytter den på garanti. Får ta det ved en passende anledning. I den store sammenhengen er dette bagateller og overskygger ikke på noen måte gleden over å kjøre Alfa igjen
 5. Ikke noe galt i hyppige bilbytter så lenge man går fra den ene Alfaen til den andre 👍 Gratulerer så mye 😊
 6. Så kjekt, gratulerer! Håper jeg får anledning til å kjøre med deg en dag 👍 Det blir spennende å høre om dine erfaringer med bilen etterhvert som kilometerne ruller på. Var det du som nevnte dette med parkeringslys i en annen tråd her kanskje? Fant du noen god løsning på dette? Jeg savner dette på min Stelvio og har ikke helt skjønt hvordan jeg skal få det til å virke på en god måte.
 7. Stilig! Var det enkelt å montere dette, og hvor kjøpte du den?
 8. Ser det har kommet en annonse for 2019 Stelvio på Finn nå. Registrerer varme i baksetet som en ny utstyrsdetalj. Frisk pris på 844 000 kr. Den virker en del høyere enn for en 2018 modell med samme utstyr (bortsett fra setevarmen bak da). Ligger vel nye biler ute til ca. 800 000 som 2018 modell. Kanskje er det andre oppgraderinger i tillegg på 2019 modellen som ikke fremkommer i annonsen, eller så gir dette en indikasjon på effekten av avgiftsøkningen.
 9. Selgeren jeg handlet med hos Autostrada i oktober hevdet også at det ville bli en betydelig prisoppgang etter nyttår.
 10. Pussig det der med dårlig DAB-mottak. Jeg kan ikke si at jeg har merket det på min Stelvio enda.
 11. Ikke noe å vente på. Stelvio er en herlig bil slik den er i dag. Ingen grunn til å utsette nytelsen det er å kjøre ny Alfa
 12. Helsides Stelvio-annonse fra Mobile Åsane i dagens papirutgave av Bergens Tidende. Kjekt å se at de satser. Håper inderlig at de lykkes med å selge nok biler til å bli en stabil og god Alfa-forhandler.
×
×
 • Opprett ny...