Gå til innhold

tbmul

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  108
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

tbmul vant sist dagen den 10. februar

tbmul hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

38 Molto bene

Om tbmul

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takker, kjører med bakskjerm nå til vanlig. Mer praktisk slik
 2. En liten utskeielse, men ettersom sesongen begynner å nærme seg så klør det veldig i fingrene på å ta ut en annen kompis: '94 Honda Shadow som jeg kjøpte fra ei dame på Geilo i April i 2016, og brukte påfølgende sommerferie på å bygge om sykkelen til en bobber:
 3. Ok, moro å høre. Har sansen for begge, frister mest med Giulia. Men enn så lenge klarer jeg meg videre med 159'n 😊
 4. Hva har du å si om Giulia kontra Stelvio, ettersom du har eid begge? Antar at du gikk over til Stelvio pga. plassmangel?
 5. Kan og publisere modifikasjonen jeg gjorde med anlegget: Skaffet en android enhet i DIN2 fra "Tyskland" som jeg byttet ut original stereoen med. Skulle visstnok være plug-and-play, men det var det ikke. Med tunge rett i munn, og litt knot og plassbytte av ledninger, fikk jeg det til å fungere. Må si meg meget fornøyd med installasjonen, og dermed var man oppdatert, og vel så det.
 6. Høres veldig bra. Jeg og tenkte at det å lease vil gjøre at man ikke får samme eierfølelse over bilen, og mulig at vedlikeholdet blir deretter. Men igjen, er man bilinteressert så tenker jeg at man uansett liker å at bilen er i en god tilstand. Takk for svar! 😊
 7. På tide at jeg fikk somlet meg til å lage en liten tråd på bilen min. En hel-sort 159 TI som er en bruktimportert av Auto Ital i 2012. Hadde rullet ca. 36' kilometer da. Min far kjøpte bilen, som jeg senere i 2017 kjøpte av han igjen (156 2.0 jts, 166 2L Turbo, 159TI, Giulietta 1,4multiair 170HK bensin, og nå Stelvio 2.2D 210HK Q4, er blant annet hans Alfa Romeo eventyr. Det lå litt i kortene at jeg ville bli påvirket. Bilen er vært eksemplarisk og mer eller mindre feilfri. Ettersom jeg kjøpte den av min far så har den fra 36' km til ca 159' km 😎 hatt veldig ryddig historikk og det har vært veldig lite å sette fingeren på. Panseret og sidekjørt kanalene ble lakkert i 2016 pga. steinsprut, og hele bakluken ble tatt i 2017 pga. noen få rustbobler nederst på kanten. Jeg har testet mange forskjellige biler i det siste, da jeg vurderte å selge denne. Testet helt nye BMW 3-serier med forskjellige motorer, vært hos Mercedes og tatt ut C-klasse, og Audi, men det beste er når jeg har testet disse bilene og setter meg tilbake i sportstolene til 159'n og begynne å glise fordi denne bilen er så god. Den sportslige følelsen man får med en gang man setter seg ned i sportsstolene og ikke minst det sportslige rattet gjør at tanken på å bytte bil blir bare mer og mer fraværende. Utseendet på bilen mener jeg er helt overlegent, spesielt sammenlignet med tyskerne, og det til tross for at det er over 10 års gammelt design. Har ikke testet en ikke-TI-versjon av 159, men må si meg meget fornøyd med kjøreegenskapene på denne versjonen.
 8. Hva er dommen på bilen så langt? Fortsatt tilfreds med at det ble leasing og ikke kjøp?
 9. Forhjulsdrift på min 159, setter alltid de beste dekkene i front. Ubevisst handling, men har vel alltid tenkt at det er mest praktisk pga. gripeevne og da fremkommelighet. Ikke ofret en tanke på overstyring / understyring, da jeg ikke har hatt noen episoder med dette enda. #Sittersomstøptpåveien
 10. Ikke blå, denne var så sort som du får det. Kompis sa at den ble solgt forrige uke.
 11. tbmul

  Stelvio

  Hehe, ville bare få litt synspunkter. Er min far som har kjøpt, bytter inn Giulietta 170 bensin for denne. Import fra Sverige, mener jeg det var. Denne er faktisk godt utstyrt i forhold til andre jeg har sett (Oppgradert lyspakke, store nagivasjonen på 8.8" og ikke 7", girhendler) Personlig ville jeg nok savnet sportsstolene, tror jeg. Men ettersom standard stolene er el. justerbare så får man den støtten oppunder lårene som man ønsker. Det første jeg og meldte var at felgene var grusomt kjedelige, og heldigvis har han bestilt 19" hestesko / quadrifoglio felger til sommerdekkene.
 12. tbmul

  Stelvio

  Hei, Synspunkter fra folket på denne? https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=124336198
 13. Hei! En svært, SVÆRT moro lørdag. Har en kompis som jobber hos Autoxo, og etter en liten spøk fra min side hvor jeg sa at jeg kommer innom en dag for å teste, svarte han med: "Selvfølgelig, ikke noe problem, bare si ifra når du tar turen." Jeg er en mann av mine ord, og fulgte opp "utfordringen". Hvilken bil! Været var så som så, vått og trist, men når man ratter rundt på 510 gamp er det umulig å ikke sitte og glise fra A til Å. Frasparket, snerret og ikke minst styrefølelsen er noe av det råeste jeg har prøvd. Svært moro hvordan bilen blir så sivilisert ved å flikke over bryteren i N eller A, mens i Dynamic har man bilen akkurat slik man vil. Lydbildet man får i RACE er enormt. Snerret og ikke minst putringen og smellene som kommer fra bakparten vil få deg til å flire som en liten jente. Prøvde å ta det pent i RACE ettersom alt av hjelpemidler forsvinner og føret var vått, men vanskelig å holde seg helt i skinnet når man tester noe så rått for første gang. Bilen fremstod som meeeeget kontrollert de få gangene det slapp på rett strekkene. Takk til kompis på Autoxo som gjorde at jeg fikk muligheten til å teste en reell drømmebil!
 14. Herlig, tusen takk for tips!
×
×
 • Opprett ny...