Gå til innhold

tbmul

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  155
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

tbmul vant sist dagen den 10. februar 2019

tbmul hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

59 Superbo

Om tbmul

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Forståelig. Ble spesielt i tankene?
 2. Interessant, hva skyldes salget?
 3. Fars 170hk Giulietta (bensin) hadde veldig snilt forbruk, mener å huske at den snittet rundt 0.6-0,8 blandet kjøring - Oslo. Langkjøring gikk fint ned mot 0.5 og kanskje under og.
 4. Tre år igjen? Dæven, 5 års avtale? Denne er strøken, akkurat slik jeg kunne tenkt meg! Visste ikke at Auto Ital hadde leasing og. Er der min far og jeg har handlet Alfaene opp igjennom, og forøvrig leverer bilene til service (Ital bilservice).
 5. Fullt Veloce interiør på denne? Vet du noe om ca. pris ved evnt. utkjøp?
 6. Visste ikke at armlene var skyvbart, moro!
 7. Hvis man skal være litt føre-var, hvor bør man gå over bilen for å sjekke at det ikke er tett noen sted og ikke har samlet seg masse løv og dritt?
 8. tbmul

  Tanklokk Stelvio

  Fikk fikset tanklokket på fars Stelvio hos RSA Ensjø i dag. Slik så det ut tidligere: Og etterpå ble det mye bedre. Ikke perfekt, men mye bedre. De bytter visst ikke lokket, det har de prøvd tidligere, da kommer tanklokket ulakkert og i "samme" tilstand. Så det de gjør er at det varmes opp og formes bedre, slik jeg forstod det.
 9. Gratulerer, Roht! Jeg hadde avtale med Tommy hos RSA å prøve denne om den ikke ble solgt, men han sa at den var reservert en kunde. Alfa rød var mye penere i virkeligheten enn hva bildene avslørte.
 10. Got link / evnt bilder?
 11. Har sett på denne selv, men akkurat som deg, manuell kasse ødelegger litt for meg og.
 12. Grattis! Bilder av interiør på Mito?
 13. Kunne du sendt meg denne og? Tenkte å oppdatere systemet i fars Stelvio.
 14. Hva syns folket? Grei update, men ingen "høydare". I youtube videoen ser infotainmet'et mer oppdatert og moderne ut, noe det absolutt burde, men jeg syns det var bra tidligere. Midtkonsollen har absolutt fått seg et løft, men det største løftet er kanskje at det er blitt enda mindre støy (Ref. youtube video), men nå syns jeg ikke akkurat at det var mye støy fra før (Fatterns Stelvio som referanse). Større oppdatering på adaptiv cruisecontroll / sikkerhet og.
 15. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=160050132 Denne som skal sleppes løs?
×
×
 • Opprett ny...