Gå til innhold

tbmul

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  136
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

tbmul vant sist dagen den 10. februar

tbmul hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

59 Superbo

Om tbmul

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hva syns folket? Grei update, men ingen "høydare". I youtube videoen ser infotainmet'et mer oppdatert og moderne ut, noe det absolutt burde, men jeg syns det var bra tidligere. Midtkonsollen har absolutt fått seg et løft, men det største løftet er kanskje at det er blitt enda mindre støy (Ref. youtube video), men nå syns jeg ikke akkurat at det var mye støy fra før (Fatterns Stelvio som referanse). Større oppdatering på adaptiv cruisecontroll / sikkerhet og.
 2. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=160050132 Denne som skal sleppes løs?
 3. Ok, for jeg syns ikke denne så så "høy" ut kontra andre, men kanskje fordi vinkelen bildet er tatt fra er litt ovenfra og ikke rett fra siden. Hjulene så ut til å passe / fylle hjulbuene ganske så bra.
 4. 19" felger du kjører på? Du har ikke senket bilen noe?
 5. Enig! Liker fargen, og at alt annet er i svart. Et MUST for min del er å ha sorte lister når alt annet er gjennomført i mørke detaljer, hadde ikke vært like pent med kromme lister. Flott kjerre!
 6. Helt enig med @Gruagarasjen. Veldig kjekt og nyttig for oss andre når man er ærlig om bilen og helt åpen om at ikke alt er som en dans på roser.
 7. Helt enig, ser veeeeldig mye bedre ut. Og kan vel øke kjøregleden og hvis det er gjort riktig.
 8. Enig, blir kanskje litt motstridende å ha en SUV for så å senke den, men jeg og hadde vært inne på tanken om jeg hadde hatt enten Giulia eller Stelvio. Dessverre sikkert noe upraktisk i Norge og. Føler min 159ti er altfor lav til tider og den har kun vanlig standard senk fra fabrikk. Husker jeg så denne videoen av en som eier Giulia Quad. og han har kun gode ord etter at han senket bilen:
 9. Da er vi klare for høsten Lagt om til vinterhjul, tohjulingene er vasket og klare for vinterlagring. Første gang jeg vasker Stelvio'n til fattern, fine linjer og brede hofter. Men noe jeg ikke er så fan av på Stelvio eller Giulia er hvor enorme hjulbuene er. Mener min far har 19" eller 20" på denne, men ser jammen meg ikke slik ut. Flere som har gjort seg noen tanker på det?
 10. Liten update: Fikk da hjelp av @Alfanatiker til EGR delete, samt tuning av motoren. Takk for hjelpen! Så langt kan jeg melde om at bilen føltes sterkere med en gang! Tidligere avtok effekten på rundt 4000 omdreininger, men nå har den krefter og fortsetter og drar ved rundt 5000 omdreininger før det må gires. @Alfanatiker programerte også slik at gassresponsen kommer mye tidligere og er mer aggresiv/responsiv. Er på ingen måte noe dødgang på gassresponsen lenger. Skal på lengre tur til helga, da får jeg testet forbruket ordentlig. Men jeg har allerede lagt merke til at jeg bruker mindre drivstoff nå enn tidligere på vanlig bykjøring - samme kjøremønster som jeg tidligere har hatt
 11. Meget bra innspill, takk! Har og hørt at folk får hyggeligere forbruk ved dette. Blir nok til å gjennomføre dette neste gang digituning er i Oslo-området.
 12. Hei, Vurderer å få utført noe tuning på motoren. Hva tenker dere om dette? Tenker EGR delete, og siden det først skal gjøres noe tuning, så har jeg mulighet til å tune motoren slik at den ender opp med 200hk og 420nm. Blir nok til det og.
 13. Min 159TI, naboens 1750 tbi Bera og fars Stelvio
 14. Liten endring i kjøretøyparken Italieneren på fire hjul har blitt reunited med en annen italiener på to hjul! Fete bobber'n er blitt erstattet med en strøken rød italiener, en Ducati Hyperstrada 821. Var egentlig på utkikk etter en hypermotard, men strada er samme sykkelen, bare mer utstyrt og klar for tur (midtstøtte, større vindskjerm og opplegg for bagasje)
×
×
 • Opprett ny...