Gå til innhold

tbmul

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  123
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

tbmul vant sist dagen den 10. februar

tbmul hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

55 Superbo

Om tbmul

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Liten update: Fikk da hjelp av @Alfanatiker til EGR delete, samt tuning av motoren. Takk for hjelpen! Så langt kan jeg melde om at bilen føltes sterkere med en gang! Tidligere avtok effekten på rundt 4000 omdreininger, men nå har den krefter og fortsetter og drar ved rundt 5000 omdreininger før det må gires. @Alfanatiker programerte også slik at gassresponsen kommer mye tidligere og er mer aggresiv/responsiv. Er på ingen måte noe dødgang på gassresponsen lenger. Skal på lengre tur til helga, da får jeg testet forbruket ordentlig. Men jeg har allerede lagt merke til at jeg bruker mindre drivstoff nå enn tidligere på vanlig bykjøring - samme kjøremønster som jeg tidligere har hatt
 2. Meget bra innspill, takk! Har og hørt at folk får hyggeligere forbruk ved dette. Blir nok til å gjennomføre dette neste gang digituning er i Oslo-området.
 3. Hei, Vurderer å få utført noe tuning på motoren. Hva tenker dere om dette? Tenker EGR delete, og siden det først skal gjøres noe tuning, så har jeg mulighet til å tune motoren slik at den ender opp med 200hk og 420nm. Blir nok til det og.
 4. Min 159TI, naboens 1750 tbi Bera og fars Stelvio
 5. Liten endring i kjøretøyparken Italieneren på fire hjul har blitt reunited med en annen italiener på to hjul! Fete bobber'n er blitt erstattet med en strøken rød italiener, en Ducati Hyperstrada 821. Var egentlig på utkikk etter en hypermotard, men strada er samme sykkelen, bare mer utstyrt og klar for tur (midtstøtte, større vindskjerm og opplegg for bagasje)
 6. Far hadde sin i flere år, meget fornøyd. Byttet inn i Stelvio nå pga. behov for større plass. Giulietta'n var utstyrt med standard eksos, men var faktisk litt snerr i den allikevel. Tipper oppgraderingen til 916 er svært bra. Morsom bil, eneste jeg savnet var sportsstoler. Men nå er jeg bortskjemt med stolene som sitter i min TI. Prøvde og en 120hk Giulietta, og de kan ikke sammenlignes motormessig.
 7. Liten fiks av bunnplaten under bilen. Hadde løsnet fra det ene festet innerst og dermed skrapet nedi asfalten over fartshumper. Meget irriterende, men intet problem når man har utstyret klart. Ignorer pollen møkka på bilen, umulig å holde bilen ren disse dager. Ble forøvrig vasket etterpå
 8. Er enig med dere. Satt og youtubet en del 147GTA'er her om dagen og det er noe veldig eget med busso!
 9. Ny lørdag, ny mulighet Kjedet meg litt på lørdagen, så jeg hoppet på motorsykkelen og tok meg en luftetur. Dro tilfeldigvis innom Autoxo for å se om kompis var på jobb, og heldigvis for meg så var han det. Og med gode kompiser følger gode biler, så denne gangen fikk jeg lov til å teste en Maserati Levante S, 2017 modell med 430hk snerrende hester. Ikke den reneste bilen i bygården der, men det gjør meg ingenting Maserati skal virkelig ha skryt for det de utretter med eksosanlegget og lyd. Det kunne faktisk vært enda råere, spesielt i forhold til hvordan lyden i Quadrifoglio var (Giulia, vet ikke om Stelvio er like sint?) Men Levante er en deilig og lukseriøs SUV med masse kjøreglede. Merker at det er litt tyngre bil, den veier rett over 2100kg, og dette merkes ved brems og svinger. Skulle gjerne testet en Stelvio Quadrifoglio for å kjenne på forskjellen. Uansett en veldig morsom dag!
 10. Kule sykler, er noe eget med Ducati. Selv er jeg ute etter en hypermotard.
 11. Forøvrig endring i kjøretøysparken og. Har lekt med tanken på å skaffe meg et mer anvendelig og morsommere leketøy på 2 hjul. Honda'n var utmerket som bysykkel, men ikke noen milsluker. Så bobber'n ble lagt ut til salgs i påsken, og forsvant etter et par dager. Meget fornøyd selger og kjøper. https://www.finn.no/mc/all/ad.html?finnkode=145359180 Snart vil kjøretøysparken økes med en italiener til, Ducati ❤️
 12. Bypåske = Kos med bil Felger blir polert, hjulbuene blir grundig vasket. Motorrommet er forsiktig vasket, litt for forsiktig, så jeg. Deretter en gjennomført og grundig vask av hele bilen, og voks er påført. Og en liten bonus med to sinte søsken:
 13. EU kontroll gjennomført med glans. Var faktisk ikke klar over at jeg manglet varseltrekant + refleksvest. 😁 Ellers var alt i skjønneste orden. I tillegg byttet Ital Bilservice reg. reim og vannpumpa ettersom det er 4 år siden sist dette ble tatt.
 14. Ble denne noen gang solgt? Utrolig kul bil!
×
×
 • Opprett ny...