Gå til innhold

Alfasør

Apprendista
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutro

Om Alfasør

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hadde det samme problemet på Fiat Panda med samme motoren. I mitt tilfelle løste problemet seg etter et olje og filterskift. Dette selv om det var langt innenfor intervall siden sist skift. Har forstått at motoren er følsom for oljekvalitet.
 2. Alfasør

  Tonale

  Vi er vel flere som venter i spenning på Tonale. Synes det har vært bemerkelsesverdig stille rundt modellen og tidspunkt for lansering. Er det noen her på forumet som har god og oppdatert informasjon å dele omkring denne?
 3. Hei! Vurderer Alfa Romeo MiTo. Spørsmålet på forumet her er; bør man gå for 1,4 ltr 105 hk, eller 09. twin motoren?
 4. Noen her inne som vet når ny utgave av Giulietta er ventet?
 5. Hei, er det noen som har koblet til vedlikeholdslader på nye Giulia? Hadde tenkt dette nå i vinter. Men når jeg åpnet dekselet inn til batteriet bak i bagasjerommet var det så avansert at jeg ble usikker på hvor klemmene skal kobles til... . Redd for å ødelegge noe elektronikk. Om noen vet hvordan det skal kobles til , gjerne med bilde, så hadde det vært supert.... .
 6. Har ikke profil på Facebook. Men er interessert i evt fellesbestilling av gummimatter. Noen jeg skal kontakte?
 7. Er det noen som har anskaffet gulvmatter i gummi til nye Giulia? Bilen ble jo levert med stoffmatter, og det finnes originale gummimatter, men jeg er usikker på hvorvidt disse er tilstrekkelig beskyttende for norsk vinter. Det ser dessuten ut som om det er to ulike sett, ett tilpasset Q4, og et for de med tohjulstrekk. Som sagt, noen som har gjort erfaringer på dette?
 8. Interessant pristilbud. Ett spørsmål, hvordan forholder det seg med vinterhjul? Noen som har erfaring med det?
 9. Prøvekjørte Giulia i dag med 200hk bensin automat. Det var en svært god opplevelse. Her har virkelig Alfa gjort mye riktig!
 10. Veldig positivt - men hvorfor oppdaterer de ikke også hjemmesiden med denne infoen? Foreløpig er det jo bare 2016 prislistene som ligger der?!
 11. Apropos godt salg, situasjonen har jo ikke vært helt den samme i Norge. Vi får virkelig satse på at det går oppover i 2017. Så denne overskriften på Bilnytt.no, jeg har ikke innlogging så får ikke lest saken, men det har kanskje noen andre her? Sakset fra Bilnytt; Bånn Fiat-forhandlerne levner ingen ære til sin nye importør. FCA Norway oppnår tidenes svakeste resultat i BilNytts undersøkelse av forhandlernes tilfredshet.
 12. Hei, har noen her sett oppdatert 2017 prisliste på Giulia?
 13. Utrolig bra å få tilgang til instruksjonsboken! Det gir svar på mange spørsmål om detaljer jeg har lurt på og som forhandler har slitt med å svare på. Supert, takk skal du ha "Olscar"
 14. Har du fått noen leveringstid?
×
×
 • Opprett ny...