Gå til innhold

Tore

Apprendista
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Tore

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Jepp, 4-hjulskontroll er utført på to forskjellige verksted. Men sliter med samme resultat. Er det mulig å trikse under hjulkontroll??
 2. Men BT forlanger alle siffer på hjulkontroll grønne. Altså innenfor fabrikantens originale verdier. Får ikke dette på bakakslingen. Andre som har opplevd dette før?
 3. Tore

  Senkesett til GT

  Hei Dere som kjører GT med senkesett, hvordan fikk dere dette godkjent inn i vognkort? Jeg får ikke grønne nummer på bakaksling.
 4. Tore

  Senking

  Har en GT 08 mod. JTD. Føler tiden er inne for senking. Hva har dere å dele av erfaring på senkefjærer? Hvor mye anbefaler dere å senke? Og er det mye styr å få dette godkjent?
 5. Har kjørt Selespeed i 5 år. Har byttet clutch en gang og girkassen blei treg en gang ved 14 minus. Hadde 3-4 dager der microbryteren til revers ikke ville det samme som meg, men dette forsvant av seg selv. Så jeg har bare skryt å komme med om den girkassen. Syns den er herrrlig å kjøre, med fantastisk mellomgass i lyskryss Løp og kjøp.
 6. Tore

  Hvilken GT??

  Er det noe forskjell på kvaliteten på diesel mot bensin motoren? Kjører 156 selespeed i dag, så vil jo ikke gå ned i sprut. Hvordan er det med chiping av dieselen. Noen som har prøvd seg på det?
 7. Tore

  Hvilken GT??

  God aften godtfolk. Vurderer å handle meg GT. Men hva bør man satse på.. bensin eller diesel? Hva bør jeg tenke på innenfor GT, noen fallgruver her? Hva mener folket?
 8. Tore

  Mikrobryter

  Noen her som har merket problemer med mikrobrytere i selespeed kassa? Omfattende å skifte disse?
 9. Tipper det er ett hull i vinduet som den hvite plast dingsen sitter i. Så er det en hvit plastdings til som er tredd inn på den første. På lik måte som hendelen til vindusheisen er festet med en metallklips. Slik er iværtfall mitt elektriske vindu.
 10. Går motoren fortsatt? Kan det være wire'en som er røket?
 11. Tore

  Nye bærebroer

  Byttet begge øvre bærebruene på 156'en i dag, er det nødvendig med hjulkontroll ved bytte av disse??
 12. Hulltorx (TR) 20 er vell rette bitsen.
 13. Det var nok pluggene under setet denne gangen også. Loddet dem sammen i dag, og slettet feil. Fungerer som bare det nå.
 14. Ai ai ai!!! Det fungerte bra dette her. Fikk slettet 2 av 3 mulige feilkoder. Failed Component Code: Passenger 1 Airbag Error Code Status: Intermittent Fault Present Error Type: Value Too High Noen som har hørt om denne? Er det fører eller passasjersetet?
 15. Har handlet meg diagnoseverktøy fra Alfadiag, men hvordan får jeg kontakt med airbag'en?? Noen som kan hjelpe meg med dette??
×
×
 • Opprett ny...