Gå til innhold

fangio

Apprendista
 • Innholdsteller

  44
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om fangio

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Nesten garantert LMM'en som har kveldet. Varierende priser på disse (kjøp i England, det sparer du på)
 2. Ser helst at denne havner på entusiastiske Alfa-hender og ikke som innbyttebil hos en eller annen forhandler uten hjerte for annet enn penger.
 3. Bilder lyver ofte - men ikke dette. Interiøret er mørk blått.
 4. Meget pen GTV med unik farge! Azzuro Nuvola fargen skifter karakter etter vinkel og lys - og vekker oppsikt! Lakktillegg som ny ca kr. 30.000,- Bilen har original bakvinge, MOMO-skinninteriør, 18" TSW Pace , CD/MP3. Eu-godkjent. Servicehefte. Reg.reim/kamvariator skiftet, nye bremser m.m. Godkjent med lite skilt foran (i vognkort). Må sees! Innbytte kan vurderes. Pris kr. 159.000,- KM 105000 Står i Oslo Årsmodell 2000 Reg.nr. HB63351 Motoreffekt 155 ABS,Airbag,Aircondition,Alu. felger EU-godkjent,El. just.speil ,El. vinduer x 2 Farget glass,Fjernst./Sentrallås,Klima Radio/CD,S./V. hjul,Sentrallås Servicehefte,Servo,Skinn,Sportsseter ::SOLGT::
 5. Bilen er fortsatt på norske hender. Nesøya-hender.
 6. Skal vel kunne gå an å bruke nøkkelen på bagasjelokket på den som alle andre?
 7. Hadde eksakt samme problem på min 916 2000 mod. Da var problemet på førersiden. Vet ikke om du har fått lokalisert hvilken av sidene problemet sitter? (sjekk hvilken av dørene som låser opp igjen etter at du forsøker å låse med nøkkel på hhv høyre og venstre dør) Det jeg gjorde var å plukke av dørtrekket og kneppe av wire'en som går fra låsekassa frem til dørhåndtaket. Deretter lurte jeg litt CRC inn i wire-strømpa og sakte men sikkert beveget wire'en frem og tilbake. Gjorde dette lenge inntil jeg kunne kjenne at wire'en fløt hele veien - uten at den "hakk" noen steder. Det løste problemet for meg i hvert fall. Håper det kan hjelpe deg også!
 8. Alltid en vurderingssak og avhenger av hvem som kjenner hvem som kjenner hvem som kjenner hvem... For min del fikk jeg jobben gjort for under 1500,- kr og sparte dermed noen kroner som kommer godt med. Det finnes mange verksteder som er i "beita" for arbeid og vil påta seg slike oppgaver.
 9. Hvis det kun er bærekuler foran du skal ha skiftet holder det med de to første Top wishbones £24.50 each Lower wishbones £62.00 each Dette er øvre og nedre bærearm foran. Når du allikevel skal skifte kan det være like greit å skifte endeledd og torsion-stav samtidig. Ikke så dyrt og enkelt for mekanikeren å skifte når det andre først er av. MotorForum har ikke så hinsides priser på dette. Endeledd får du også kjøpt på Meca tror jeg.
 10. Hei, kjent problem ja - som tidligere svar også sier. Kjøp bærearmene dine fra EB Spares i England. Da kommer du så billig som mulig unna. De leverer både originalkvalitet og Powerflex varianter. http://www.ebspares.co.uk/news48.htm Jeg betalte £48 for de øvre og £124 for de nedre. Med litt avgifter til staten kom det på et sted mellom 2500 og 3000.
 11. Fornuftig valg. Og hvem har vel lyst til å sitte igjen som ansvarlig for at en passasjer i baksetet blir skadet som følge av en tykk hattehylle i bakhodet ved f.eks. en påkjørsel bakfra..? Slike løsninger er direkte livsfarlig!
 12. BTW: Den lille fjæra som sørger for at den innvendige døråpneren spretter tilbake og holder seg på plass har røket. Er det noen som har tips om hvor man lettest kan finne en slik, for å unngå å løpe byen rundt?
 13. Så var lyset i hvert fall OK. Med denne hersens sentrallåsen! Har plukket av dørtrekket og klundret noen timer nå - uten særlig resultat. Hvordan i alle dager får man ut denne låsekassen? Finnes det noen Alfister i Oslo-området som har gjort dette - og evt. kan bistå? Har også feilsøkt litt - og funnet ut at dersom jeg hjelper wire'en som går til det innvendige dørhåndtaket litt tilbake når døren er låst opp så låser den ok. Hva man gjør videre derimot er en annen skål..
 14. "Einar" : 2. Låsene fryser Nei, jeg tror ikke det. Det er både i 5-pluss og 5-minus. Det var imidlertid ikke noe problem i sommer.....
 15. 1. Etter EU-kontroll er det kun justering av lys som er feil ved bilen. Det høyre kjørelyset skal justeres opp - men jeg kan ikke finne noen justering bortsett fra den inne i bilen. Er det noen som har andre tips? 2. Sentrallås som ikke låser. Den venstre døra er umulig å låse, og periodevis så låser sentrallåsen først igjen - for så å låse direkte opp igjen. Kan virke som det er relatert til vått/tørt vær. Kjent problem? 3. Panserlås-sensor. Lyset på dashbord viser at panseret er åpent selv om det ikke er det. Hvor sitter denne sensoren?
×
×
 • Opprett ny...