Gå til innhold

heikland

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  106
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om heikland

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo
 1. En liten oppdatering. I forbindelse med service m/reg.reimbytte, slo jeg til og fikk montert beskyttelsesplate i aluminium. Det hjalp utrolig mye, nå bunner ikke bilen i det hele tatt når jeg kjører over fartsdumper eller liknende. Jeg har også litt senere fått skiftet øvre bærearmer og nå er bilen blitt skikkelig tight. Nesten som ny. Koser meg hver dag jeg kjører GT'en min :-)
 2. Hva med å legge det ut på anbud? Regner med at du har delene selv. http://mittanbud.no/
 3. Hvordan er bilen ellers å kjøre? Fortsatt forholdsvis komfortabel, men fast i svingene? Hvor kjøpte du Koni'ene? Eiki
 4. Basert på skrapemerker helt nederst på støtfanger, tyder det på at den slår ned i fartsdumpen også. Du har jo en senket bil og da tar vel beskyttelsesdekslet nedi. Etter å ha lest litt rundt på nettet, er det vel ikke direkte uvanlig at alfaer slår nedi fartsdumper. Særlig 156, 147 og GT og de har jo alle ganske like understell. Det blir vel til å oppgradere støtdempere med noen som ikke er så myke som orginalene. Leste denne interessante artikkelen: http://www.ebspares.co.uk/news42.htm Har funnet disse fra EB Spares: http://www.ebspares.co.uk/PNF/PNF.cfm?id=/alfa_GT/Bilstein_Gas_shocks_Front/info.cfm&CFID=597572&CFTOKEN=8cb5b1019abd9a6f-B5AD86A9-155D-210D-9B0F24F06C3BF417&jsessionid=f0305b3128cce0ae2c38453b1c5b83c7b183 og disse fra Alfastumper.dk: http://alfastumper.dk/oscommerce_st/catalog/product_info.php?cPath=270_26_27&products_id=455 Noen som har erfaringer med disse ?
 5. Etter å vært den heldige eier av en 06´GT i snart et år nå, begynner jeg å bli mektig lei alt som heter fartsdumper. Tror jeg må ha subbet ned i alt som finnes i Osloområdet. Støtdempingen på denne bilen er så elendig at selv madammens Toyota Yaris oppleves som en velsignelse i forhold. Jeg må poengtere at jeg kun snakker om kjøring over fartsdumper Jeg elsker alt annet ved denne bilen Jeg har lyst til å gjøre noe med dette, bytte dempere eller fjærer, begge deler , foran eller foran/bak, men dette kan jeg egentlig ikke så mye om. Er det noen av dere som har noen gode tips til hva jeg kan gjøre. Vil gjerne beholde de gode kjøreegenskapene og komforten og ikke helst ikke noe senking. Bilen er lav nok som den er på 17´felger. Mvh Eiki
 6. Jeg har kjøpt derfra. Du får lastet ned en iso fil med elektronisk manual. Brenn den til en cd eller mount iso filen med f.eks. Virtual CloneDrive http://static.slysoft.com/SetupVirtualCloneDrive.exe. Fungerer veldig bra :-)
 7. Hva med å kjøpe en service håndbok herfra: http://www.emanualonline.com/Cars/Alfa-Romeo.htm Det står det meste om hva man kan gjøre med bilen sin.
 8. Eiki, bare for å oppklare: du bruker iPod Cradle kit (3G IP34CR9, og ikke iPod Cradle (5G IP51CR9) ?? http://shop.dension.com/en/ipod_cradle_(5g__din9__active)__ip51cr9/bwxOj9JAVU10~tMQuwGdSTh6rF8BiOFGbAIHBDebHoHncXnW8WObZQ/ Det står på Dension.com at 5G IP51CR9 støtter iPhone opp til 3GS. Skulle tro den kunne passe bedre til iPhone 4.. Dension skal få egne 4G holder i januar men gidder ikke vente så lenge. Da går jeg kanskje for holder fra Brodit istedet. Morty Jeg bruker iPod Cradle Kit (3G IP34CR9)
 9. Jeg kan bekrefte at min iPhone 4 blir ladet. Jeg bruker en Dension Active Cradle (3G) og du har ingen mulighet for noen ekstra kabel. http://www.dension.com/en/accessory/active-cradle-3g Tror ikke det er plass til et tynt skin på iPhonen, så framt du ikke bruker ZAGG invisibleShield. Det gjør jeg og har ingen problemer med det. http://www.zagg.com/invisibleshield/apple-iphone-4-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php Mvh Eiki
 10. Når du monterer holderen til festeklipset, velger du om den skal ligge eller stå. Du får desverre ikke muligheten til endre dette etterpå, utenom å løsne på noen skruer. Rattknappene fungere i Spotify Dension dingsen er gjemt bak konsollet og ledning kommer ut via hanskerommet, slik at jeg kan gjemme holder og ledning hvis jeg vil.
 11. Jeg har Dension Gateway Lite med holder som man fester på ribbene til luftventilen. www.dension.com Følger med adaptere til de fleste Apple dingsene. Min iPhone 4 fungerer utmerket i adapteret til iPhone 3G. Lader, skifter sanger fra rattet, men får ikke låttittel i display. Skyldes at displayet ikke støtter id3 tag.
 12. Nå er det en dag igjen til sommerferien, og GT'en gleder seg som en unge til å tilbringe mange mil på norske veier. Den skal nordover til Lofoten og besøke sin eiers barndomssted og leke seg på de smale svingete lofotveiene. Men først skal vi en tur innom Møre og Romsdal. Var i Sogn og Fjordane på Pinsetreffet og der trivdes både eier og bil seg noe sinnsykt. Lærte også at man burde ta det litt med ro i krappe svinger, hadde orkesterplass til ODDATLE's uheldige møte med en fjellvegg . Men vestlandet ga mersmak, så da tar vi en tur til neste fylke via Geiranger (skal ta det rolig i svingene) og vurderer en overnatting i Ålesund. Må vel kanskje en tur innom Atlanterhavsveien når man først er på disse kanter.
 13. Hvor lang tid brukte du fra Oslo til Ålesund via Geiranger? Planlegger å ta akkurat samme tur på vei nordover til Lofoten. Har også tenkt litt på Atlanterhavsveien.
 14. http://forum.alfa156.net/forum/forum_posts.asp?TID=34283
 15. Meget bra resultat Kan du fortelle litt om hva du brukte maskin til og hva du gjorde manuelt. Ble litt inspirert nå, har en del vaskeswirls selv, men har angst for å gjøre noe selv med maskin.
×
×
 • Opprett ny...