Gå til innhold
Vi opplever for tiden problemer med enkelte bilder. Vi jobber hardt for å rette feilen!

emorty

Apprendista
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutro

Om emorty

 • Rang
  Apprendista

Profilfelter

 • Nettside
  https://wheelwell.com/morten-muller

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Risør

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. bare å krysse fingrene hver gang du vrir om nøkkelen
 2. Hadde lignende feil, girkassa gikk i nødmodus. (smeller i R og D- og kun tredje gir fungerte) Byttet først varmeregister, renset så hjernen med elektrorens og noe som heter corrosionx. Fungerte 1 års tid. Leste av feilen, pressure regulator 2 open circuit, prøvde å bytte diverse deler i hjernen som styrer den, men det hjalp ikke. Prøvde å bytte selve regulatoren i kassa + olje, fungerte ikke det eller. Fant en hjerne i bulgaria til en overkommelig pris. Fungert bra så langt. Heldigvis.
 3. Jeg kjøpte reg sett fra skruvat (2.5 166). Den eneste "ukjente" delen var selve reima som var fra quinton hazell. Løpehjul var skf, og strammer var litens, den originale strammeren er produsert av litens.
 4. Feil på girkassa. Lekkasje fra varmeregister? Må vel nesten lese feilen med multiecuscan eller noe lignende.
 5. Jeg har plastdeksel fra en 2.0 TS. Skal til østfold i uke 29, men kan godt sende det også.
 6. Godt forklart av ODDATLE. Kan nevne at jeg også byttet kompressoren (brukt), noen hadde utført mikkemus fiks ved å fjerne kompressoren og sette på kortere reim. Reima svarte med å slite seg av.
 7. to nesten identiske damer, nyvasket og med ny motorolje. Angående AC-gass så betalte jeg 1400 på RSA for å fylle fra helt tomt. Da olja de kompressoren også.
 8. Hei, jeg kunne tenkt meg AC kompressor, setene, mikrobryteren til sportmodus (under gearvelgeren), høyttaler deksel v.side foran hvis helt. Setene kommer vel litt an på hvor du holder til i verden. -Morten
×
×
 • Opprett ny...