Gå til innhold

Simen

Caporeparto
 • Innholdsteller

  344
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Simen

 • Rang
  Caporeparto

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Oslo
 1. He he..har kjørt slik bil du har, fire karer og børst for en uke i alpene, pakket inn i en 1300cc.Fransk betong vei (skjøtene er litt høyere enn midten av plaaten) og nåla på 150, da en Espace nødbremser ca300m foran... 4 stive i en meter, bånna undestell på toppen, fløy til neste topp, 1 meter brems der også, slik fortsatte det, som fiskesprett, helt til vi stoppet JÆVLIG nærme den Continental krysseren, skummelt! Ikke kødd med hunndai, den biter. (Lykke til med ny bil ) Men, tilbake til tema, TW har et godt poeng, det er mye som skal fungere for et godt design, og lite av det kommer til sin rett i 2D og fargeblyanter. Syns selv 149/MiTo ser noe "speisa" ut,så langt, men det er en tanke bak formene til Alfa som gjør at alle (selv det vantro VAG folket)ser at det er noe mer enn "vann og brød" biler når Alfaen blander seg med den grå gørra som prøver å uniformere seg bort i trafikken. Gleder meg ,gleder meg, gleder meg til å se de nye alterene våre i levende live!
 2. .. sa kona til Kandy King!
 3. da er 1.mann på plass sammen med MB klubben...regn og vogntog på banen.
 4. En må jo se litt stort på det vettu, som Flyttsame vet vel du alt om det.... BTW: Alle med en porsjon rutine vet jo at man går inn verkstdporten for å komme rett i Artigbutikken.
 5. Jeg har med Italiensk hostesaft, funker mot alt (unntatt hodepine) så det er bare å hive seg i bilen og møte opp, du har plikter vettu! ;-)
 6. Det ordner seg sikkert! Trenger neppe full stormbardunering på gocart banen.
 7. Joda. Doble webere funker som fjell på en 116-serie GTV. (sorry, kunne ikke dy meg ) Jadajadajada, men her er det jo snakk om en 916 elegant poeng Ståle, bøyer meg i støvet
 8. Organisert? Nei det er tyskrene det. Jeg drar oppover etter jobb fredag, shopper på veien og fyrer grillen på banen. Kjører fra nydalen. Når hatenkte du dra på fredag? Vurderer å kjøre opp etter jobb jeg også,fra Storo. Må vel ut å shoppe telt på vei opp Tusler ved 3 tiden tror jeg, åpen for gode forslag. Jobber i Sandakerveien 130, nåes på 40000468.
 9. Jøss, "putsbøgen sønnfor" skal i telt?!? Seff, er det alle de tøffe gutta som skal ligge i telt på indre bane, snike seg tidlig fra jobb, kjøre under alle SUV'ene oppover og grille store kjøttstykker, svelget ned med engletårer. Om det regner får man bare kompensere med fukt på innsiden. Fellestur oppover anyone?
 10. Organisert? Nei det er tyskrene det. Jeg drar oppover etter jobb fredag, shopper på veien og fyrer grillen på banen. Kjører fra nydalen.
 11. ....Og det gjør det vel skjelden Da blir jeg ikke helt alene, sjåast!
 12. Vi har jo de glade gutter hos Autovia, drammen og Oslo, som gjør en hederlig innsats for Italienske merker (klubb tilhørighet for Hr. Dahle kan jo brukes som pressmiddel) http://www.renaultklubben.no/crn-ref-2006.doc http://autovia.no/ Jada Simen Thorvaldsen
 13. Og når er den hvite Ræserbilen antatt å ankomme Vålerbanen? MTP grilltemperatur og dekantering av vin Det blir vel Gill/vin/telt/lyve/skryte i år også da
 14. Leit med bilen,godt med Anne, enig med ASN. Stå på!
×
×
 • Opprett ny...