Gå til innhold

trekkelg

Caporeparto
 • Innholdsteller

  357
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

trekkelg vant sist dagen den 12. august 2019

trekkelg hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

138 Eccellente

Om trekkelg

 • Rang
  Caporeparto

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tommel opp! Krysser fingrene for hurtig.. eh.. girskifte!
 2. Hvordan går det med girkassa, @Rosso 4C? Måtte gå og lese de nyere postene i reprise for å lindre kløen etter oppdateringer om dette beistet Digger dette prosjektet og måten du formidler/dokumenterer det på, så stå på! Virkelig spent på hvordan det vil se ut etterhvert, når kasse osv er forsterket, den blir satt på rulla og tallene kommer, og så testet på bane av en sjåfør som vil pushe ut alt! Håper @Runar får tid til å svare/ordne med den visningstelleren også
 3. Går an å bygge om originalt stereoanlegg til å være kompatibelt med bluetooth osv også, uten å ødelegge det visuelle med masse moderne LED og display
 4. Er redd disse har noe kopibeskyttelse, så det er ikke bare å brenne kopi. Uansett vil du få et utdatert kart... personlig ville jeg heller byttet til en moderne spiller som har støtte for å kjøre Waze.
 5. Ser ut som den siden er død, desverre.
 6. Står AC'en på, og klima innstilt til "auto"? Virker AC og varme som det skal?
 7. Grattis! Håper å få flere bilder og historier om denne bilen, virkelig flott sak!
 8. Same old, same old. Om man har det mer gøy rundt nordsløyfa på 15 min med en bil fra 80tallet eller på 7,5 min med en 2020-modell er og blir subjektivt. Jeg for min del liker begge deler. Og som jeg skrev i en tidligere fremføring av dette refrenget så er jeg glad Alfa kan ses hos en bilforhandler og ikke bare på museum. Også i fremtiden etter at fossilt brennstoff er historie.
 9. Ser ut som det ikke blir noen ny GTV eller 8C med det aller første: https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/alfa-romeo-scraps-plans-new-gtv-and-8c-models
 10. Ai, kjedelig sak. Håper det ordner seg i god tid til neste sesong! Bra du tar det med fatning, hvis man skal strekke strikken helt ut så må man ta med i beregninga at ting vil dukke opp.
 11. Det er gode nyheter! Det er viktig for oss som ikke er og aldri kommer til å bli brukere av Facebook at vi ikke ender opp som annenrangs medlemmer.
 12. Ja, klart sim blir en light-light-versjon. Av sanser i bruk så begrenser det seg til syn, følese i hendene og til en viss grad hørsel. En brøkdel av hva som er i sving i virkeligheten. Opp gjennom årene har mange spurt meg om jeg ikke vil investere i en eller annen form for motion rig, 3D-briller osv osv for økt immersion/innlevelse eller realisme. Etterhvert har svaret mitt kokt ned til at "Nei, det vil bare gjøre rundetidene mine dårligere". De andre spillerne uten disse dingsene slipper å bli kastet rundt i stua av hydralikk eller mangle evnen til å se sine egne hender foran seg når de skal trykke på en knapp. Det som har monnet og gjort en virkelig forskjell på rundetider og innlevelse er riktig(ere) oppsett av Field of View og Force Feedback. Vil ikke spore av tråden din alt for mye, men drister meg til å dele et bilde av det beste jeg har klart å få til med synsfelt:
 13. Veldig gøy å få bli med på turen! Håper du får mulighet til å ta en tur til og få testet på tørt føre (eller i det minste med regndekk), bare litt mer grep i f.eks Pouhon, Stavelot og Blanchimont blir fort omsatt i mye bedre rundetider. Det var Spa som fikk meg hekta på simracing en gang for lenge siden, har blitt noen tusen runder i diverse spill og simulatorer siden den gang. En fryd å kjøre rundt den banen, nesten terapeutisk. Kan hende det hadde blitt omvendt om jeg skulle kjørt i virkeligheten med et råskinn av en bil; at jeg hadde trengt terapi etterpå.
×
×
 • Opprett ny...