Gå til innhold

Tronden

Caporeparto
 • Innholdsteller

  322
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Tronden

 • Rang
  Caporeparto
 • Bursdag 17.02.1983

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Dubai
 1. Den er vel ikke til salgs. Eksemplaret som står her i Dubai nå er det eneste som er laget. alfa sender den rundt i verden som markedsføring. Den røde bilen dere ser i bakgrunnen var også et Bertone konsept kalt "Mantide"
 2. Ramlet tilfeldigvis over Pandion konseptet hos den lokale Alfa sjappa her i Dubai. Jækla stilig!
 3. Nei har du sett!! Gammelbilen til brodern jo! Den ble kjøpt ny hos Sun Auto i Ålesund. Mener å huske at senkesettet (tror det var 40mm) har stått på siden bilen var ny. (Kan hende det er byttet i senere tid). Hvis det fortsatt er en dobbelstuss fra Supersprint som står på så har den også stått på siden bilen var nesten ny. Husker den ga ganske fint snerr på turtall. Tror min bror hadde den i ca 3-4 år og tror ikke han kjørte mer enn 20.000km. Send PM hvis det er noe du lurer på så kan jeg videreformidle
 4. Hallois Har fulgt med prosjektet i stillhet. HVordan går det nå? Har du fått skiltene på? Fungerer bilen bra? Du må legge ut noen fine bilder av det ferdige resultatet:)
 5. Hallois. Sporing var et problem når jeg hadde den også. Trakk mot høyre mener jeg å huske. Jeg fikk byttet noen stag både foran og bak, men det hjalp ikke. Hadde den inne hos Sun Auto i Ålesund (kjørte ens ærend fra Kr.sund til Ålesund) hvor de tok firehjulskontroll og justerte spissingen. Kjørte selvsagt på en fortauskant på vei ut fra Sun Auto så vet ikke om det hjalp å rette spissingen, for det var like ille når jeg kjørte hjem igjen... Jeg hadde den også inne hos et lokalt verksted (Nissan merkeverksted med bra utstyr) men så vidt jeg husker fant de ikke noe spesielt de heller annet enn at de byttet et stag bak på høyre side (tror jeg).
 6. Se der er jo gamlebilen min jo!! De Viper felgene var det jeg som kjøpte i det herrens år 2001. Når jeg hadde bilen var alt originalt så fangerne var svarte. Skal se om jeg greier å grave frem noen bilder når jeg kommer hjem fra jobb i dag. Mulig K&N filteret har tatt knekken på LMM'en. Jeg har hatt GTV2.0TS også og syns 145'en var sprekere... Jeg kjøpte bilen av Amæn i 2001 og hadde den ca ett år. Kjempeartig å se at bilen er på veien igjen
 7. Bilen er solgt til en hyggelig kar fra Tønsberg hvor den helt sikkert får et godt hjem
 8. Takker for støtten Joachim. Det har faktisk vært endel interessenter på telefon og mail. Dog har ingen kommet for å prøve den enda. Det merkelige er at ingen av de som har vært interessert har hatt alfa før....Har Alfagjengen gått i vinterdvale? Det er jo nå man kan gjøre et godt kjøp så man har gromvogna klar i garasjen til våren kommer Eller....Med GT trenger man ikke vente til våren kommer. Den er faktisk veldig fin på vinteren også. Antidugg, godt varmeanlegg, varme i setene, ASR, skiluke i baksetene og kliss nytt batteri gjør at denne hvertfall er klar for vinteren. Synd for meg at jeg må selge for å flytte utenlands, fint for en annen som kan gjøre et godt kjøp på en pen bil.
 9. Bump. Bilen kan leveres med rød julesløyfe hvis noen ønsker seg en rød alfa til jul
 10. Da har jeg justert prisen på GT'en, så her er det bare å løpe for å kjøpe:) http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=19592450 Har også lagt ut Peugoten på Finn. Flott konebil til en rimelig penge http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=19945040
 11. Bump Bilen står fortsatt klar til prøvekjøring! Forum gjengen har lov å komme med bud! Da vet jeg hvertfall at bilen havner i gode hender. Har også en 2004 Peugot 307 med 1.6 bensin til salgs for en hyggelig sum.
 12. Hei. Jeg har fått jobb i utlendigheten og må derfor selge GT'en etter bare 6 måneder. Veldig flott bil i utmerket teknisk stand. Løp og kjøp! http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=19592450&counterId=26&UX_EL_c=car_used_browse2 Ta kontakt på PM, tlf eller mail om du er interessert. Vil du diskutere pris eller slike ting kan du gjøre det på et dertil egnet sted, da det ikke er ønskelig med en slik diskusjon i tråden.
 13. Hehe jeg var faktisk på Ferdinand Motor nå i lunchen og der står det en 3200 GT. Slik jeg så det vil det nok være nærmere å sammenligne med GTV916 enn GT... Men kan hende setene sto langt bak i den 3200'en. Uansett, fet bil, god plass fremme og helt sikkert god plass til en liten i barnesete
 14. Fantastisk lekker bil! Litt vittig at du sammenligner den med Brera,GTV916 og TT som ikke har brukbare bakseter. Hvordan er den plassmessig sammelignet med Alfa GT?
×
×
 • Opprett ny...