Gå til innhold

Tiller

Caporeparto
 • Innholdsteller

  448
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Tiller vant sist dagen den 28. november 2018

Tiller hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

132 Eccellente

Om Tiller

 • Rang
  Caporeparto

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Tjøme

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Label off, ellerno sånt fås kjøpt på biltema. Den er citrus rens og fungerer utmerket
 2. Litt varmkjøring av motor og puttletur i gata må til for å holde ting ved like på vinteren
 3. Fikk til en god vask av bilen igår i innendørs vaskehall med skumannlegg. Hadde selfølgelig med litt egne remedier også Avslutta med min favoritt latmannsvoks, Meguiars Ultimate Quick Wax. Synes den er noe av det bedre.
 4. Da tror jeg nesten at jeg er i boks med det jeg hadde planer for å gjøre med denne bilen. Dette er gjort: -Dobbel eksos -DAB+ adapter -Fikkse AUX inngang -K&N filter -Chrome oljelokk -Defa comfort pakke -Piggfrie vinterdekk -Oppdatere radionav looken -Nye hjulbolter i chrome -Nye skilt og skiltplater Eneste jeg kanskje kunne tenkt meg er å bytte tank lokket til samme type som olelokket, altså chrome. (se bilde) Om noen har noen andre tips en kan gjøre så si gjerne ifra 🙂
 5. Det er litt avhengighets danne de det der. Har du først hatt en bil med det, er det vanskelig å ha uten
 6. Da har det blitt montert Defa kupevarmer og Defa motorvarmer (blokkvarmer) Deilig å våkne til varm og isfri bil! Blei jo litt fargematching med de rød sømmene og den røde vifta i kupevarmeren.
 7. Får vell legge in noen flere bilder og:)
 8. Da er det blitt montert! Fant plass i en gummipropp som det allerede gikk kabler igjennom. Dette var på høyre side i motorrommet, og ledningen kom perfekt ut under hanskerommet. Ingen demontering nødvendig.
 9. Da har jeg gjort en liten facelift på grafikken på radionaven. Synes den var litt gammeldags. Brukte denne videoen og info derifra til å gjøre dette. https://youtu.be/IADUuXRnbRo Se videoen for fult inntrykk. Her er noen bilder jeg knipsa i farta:
 10. Da blir det snart litt varme! Motorvarmer skal også monteres, av typen kontakt varmer på bunnpanna.
 11. Da var vintersko påmontert! Nokian Hakkapelita piggfrie dekk. Sto piggdekk på når jeg kjøpte den, men er ikke særlig gla i pigg.
 12. Har nå bestilt kontaktvarmer, kapelsett og kupevarmer. Men skulle gjerne hatt noen tips på hvor jeg kan trekke kabelen inn i kupén. Er det virkelig ingen her inne som har en Giulietta med kupevarmer?
 13. Da var skvettlappene montert!
×
×
 • Opprett ny...