Gå til innhold

eivindk

Artigiano
 • Innholdsteller

  84
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

eivindk vant sist dagen den 21. september 2017

eivindk hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

22 Buona

Om eivindk

 • Rang
  Artigiano

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Haslum

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Enig med sistnevnte. Jeg kjører med 17" på vinter. Fungerer veldig bra. Ser selvfølgelig bedre ut med 18".
 2. Jeg brukte MPS Micropaint Tveita. De har et vanlig oppretterverksted itillegg til Micropaint. De hadde en dyktig lakkerer. Veldig fornøyd med arbeid på bakskjerm og dør på min Giulietta. De benyttes mye av AutoItal, og er således kompetent på italiensk:).
 3. Kan ikke huske det var to versjoner når jeg bestilte. Men antar jeg har Sport. Den gir det lille ekstra når den får litt turtall. Og akseptabelt lydnivå på vanlig motorveikjøring, og småkjøring.
 4. Fikk heller ikke noen anmerkning hos verkstedet som foretok EU-kontrollen. Men pga.senkesette ikke var skrevet inn i vognkortet, så måtte jeg til Biltilsynet for å få gjort dette. Biltilsynet synes tydeligvis det ikke var nok med å sjekke senkesettet - de gjorde en full gjennomgang av bilen. 2 mann brukte 2,5 time inkludert prøvkjøring. Uten å måle, så mente han eksoslyden var altfor høy. Han opprettet sak på dette, og også det at høyre forhjul kom bort i forskjermen ved full sving. Nå er det opptil meg å dokumentere eksosanlegget, og hindre at forhjulet treffer innerskjermen. Nå får jeg låne felger og orginalbakpotte av Dan hos AutoItal (fantastisk service ). Så gjenstår det å se om de godkjenner dette.....
 5. Helt enig med du det skriver, Sillyspeed. Er nok vanskelig å få aksept av Biltilsyner den etter montert bakpotten jeg har. Hadde det vært Raggazon eller noen annet kjent, så hadde det kanskje (?) vært ok. Jeg kontakter klldzr for det veldige generøse tilbudet,
 6. Takker for svar. I følge forskriftene, så har Biltilsynet oppført seg korrekt i denne saken - uten at det gjør det lettere. Tviler på om DNV tar i mot privat kunder. Er litt kjent med prisene deres fra min jobb. De er ikke billig akkurat. Bor i nærhetene, så det hadde ikke skadet med en telefon. Har også sendt en epost til Biltilsynet for å få en liste over godkjente målelabber. Bakpotten er av merket S-Power, og er kjøpt privat fra Tyskland av forrige eier. Finner ikke noe på nettet om dette merket. Hvis de selger det har de sikkert en TUV-godkjennelse som jeg kunne ha henvist til. Alternativet nå slik jeg ser det er å få Svendsen eksos til å sette på en bakpotte, og få dokumentasjon fra dem på dette. Har vært i kontakt med dem. Men vi ble enig å sjekke ut dette med støymåling først. Noen som har et sett 16 liggende? Jeg vet ikke om dette er 5 98 - samme som 156 ?
 7. Har hatt min 916 Spider på EU-kontroll hos Bilstilsynet. De skulle godkjenne senkesettet. Men i den forbindelsen tok de allikevel en hel sjekk av bilen. Bl.a.så synes han bilen støyet for mye. Jeg har spurt om de kunne måle det, men de sa nei. Dette var min bevisbyrde. Deretter spurte jeg om de godkjente måling fra et merkeverksted, men det godkjente de heller ikke. Og de kunne heller ikke si hvem som kunne ta slike målinger. Så da er jeg like langt Anlegget er ikke orginalt og de har bedt om dokumentasjon på det. Men uansett så er jeg skeptisk til at anlegget overskrider kravene, slik at det er greiest å få målt dette. Jeg ringte forøvrig NAF med spørsmål om de kunne måle det, men det hadde de ikke utstyr til. Er det noen som vet om hvem som kan ta en godkjent støytest ? Videre fant de ut at høyere forhjul ved fullt ratt-utslag kom bort i innerskjerm. Det er 18-tommere på den, og det er desverre også det på vinterdekkene. Den har orginalt 16-tommer, men tidligere eier antydet at denne dimensjonen også hadde subbet bort i innerskjermen. Så da nytter det heller ikke å skifte hjul? Mulig da at innerskjermen kan være skjev. Hvis noen har noen tips på hvordan dette så skal løses, så imøtes forslag. Trodde bilen skulle biltt klar til ID, men det kan bare glemmes.
 8. Ja det er Kaspers gamle. Den er jo behørig dokumentert her på forumet .
 9. På min G.var det Dunlop, og de støyet som bare f. Kan kanskje være noe med at det ene var skjevt slitt. Byttet alle dekken istedenfor den ene, og forhandler anbefalte Pirelli. Prøvde deres anbefalling, og jeg synes de virker veldig bra også på det støymessige (hjelper selvfølgelig med at de er nye). Skal snart ut på ordentlig langtur (t/r Finnmark), så da får vi se om jeg holder ut
 10. Hei. Har dette på min G.QV. Ingen problemer med å vekke nabolaget. Men de hører nok litt brumming når du kjører forbi. Det er en veldig kultivert lyd, selv når du kjører. Ingen spesiel støy når du kjører i motorvei hastighet, men det lille ekstra når du gasser på. Anbefales fra min side. Fungere bra i det daglige.
 11. Har du fått prøvde den på glatta mht hvordan RWD fungerer. Jeg så på det engelske forumet at noen hadde hatt problemer. Men så viste det seg at de hadde sommerdekk......
 12. Ja, den er på EU-kontroll der. Og skal på Biltilsynet til fredag for visning av coilovers. Så da får vi se om vi får skilter på den.
 13. Her er den sammen med min nyervervelse på Alfa treff i fjor sommer. De ses kanskje til sommer også...
 14. Gratulere med flott bil! Bare en liten ting. Du får neppe godkjent bilen med LED-lys. Det kan være greit å ta vare på de gamle lyspærene til EU-kontroll.
×
×
 • Opprett ny...