Gå til innhold

Fender87

Capo
 • Innholdsteller

  511
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Fender87

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Ligger de på Finn? Hvis ikke er det høyst å anbefale hvis de skal bli solgt
 2. Det slo meg at i dag så er det og 30 år siden 75 ble avduket? Eller blei den og holdt"hemmelig" som denne helt til 24 Juni?..
 3. Uten tvil Photoshop.. som vanlig.
 4. Rett utgave av Brera sånn som den burde ha vært levert fra starten, gratulerer
 5. Kr 5000,- nye bilder her: http://www.autodb.no/bil/search/?xBrand_Multiple=1100265&xModel_Multiple=1234795#AdItemId1739112
 6. Nesten, jeg bor i Pors. men bilen står i Skien... Hadde prøveskilter på den igjen i går, bilen går som en kule!
 7. Hei, vurderer å selge en 1987 Thema v6 jeg har hatt i mange år. Den starter og går bra både forover og bakover, men det er rust i kanaler og jekkfester bak. Hjulbuer bak bør også byttes. Midtre eksospotte gjennomrusten mens bakre potte er en Ferrita i rustfritt stål. ABS funker ikke .Ellers en hel og grei bil med potensiale for den som måtte ha interesse for å få den på veien igjen eller trenger en hel delebil - selges IKKE i deler. Kun gått litt over 157000 km og jeg er eier nr. 2. Ganske pent Alcantara interiør med unntak av slitt førersete. Prisant. 8000,- Flere bilder kan taes om ønskelig. Kan kontaktes på tlf. 922 44 676 eller PM Mvh, Vegard Jensen!
 8. Som sagt tidligere så har jeg et problem med pæra høyre foran... fortsatt ikke noe resultat ved å koble pæra uten å sette den fast i selve lykta først... må jeg bytte hele ballasten?
 9. Hjelper det, da? Sett at man selger en gammel haug av en bil for, la oss si 5000 kr, og opplyser ny eier om at registerreimen bør byttes. Hvis kjøper så gir blaffen i det, og registerreimen ryker (for kjøper hadde jo aaaldri hørt noe om at den burde byttes), med den konsekvens at kjøper så ender opp med motorhavari og ventilsalat, og selger blir holdt ansvarlig for å dekke kostnaden ved reparasjon av motor, så er det en veldig dårlig deal for selger, som i praksis går i minus på salget. Da er det kanskje bra at vrakpanten er økt i det siste... biler som er priset så lavt selges som delebil om den så skal brukes til det eller ei - da er'u vel som regel trygg.
 10. Da har jeg prøvd pæra direkte i kontakten uten å feste i lykta, fortsatt ingen virkning... må jeg bytte hele ballasten nå da?
 11. Xenon pæra på h. side foran har streika. Fikk bytta pære i høst og det funka greit i litt over en måned så streika den igjen. Merket på pæra var Biltema så tenkte at det var der feilen lå, kjøpte her om dagen ny igjen og fikk satt den i men fortsatt ingen lys! Blinklyset og parklys i samme "enheten" funker som de skal og sikringen er like hel... noen forslag til hva som er feil eller hva jeg har gjort feil?
 12. Hørt med Carrozzeria? Det er jo ikke så langt vekk fra Oslo da....
 13. Helt konge, men jeg kan ikke se noen forskjell i fronten?
 14. ebay.com finner du som regel det du trenger til alt - også deler til Thema
×
×
 • Opprett ny...