Gå til innhold

andy gtv

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  166
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

andy gtv vant sist dagen den 25. mai 2019

andy gtv hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

60 Superbo

Om andy gtv

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Nøtterøy
 • Interesser
  Piker, vin, sang, bil ++

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! Ser ut til at jeg har fått en liten sprekk i den bakerste smultringen på min Gtv. Dekselet over ligger veldig nærme så jeg har hørt en subbelyd innimellom. Er dette ”farlig” å kjøre med? Kan hele plutselig sprekke? Kostbar affære har jeg lest et sted. 😳
 2. Hei. Er det mulig å forandre oljeskift intervall uten diagnoseverktøy? Har nylig byttet olje på min 159, men service folkene har ikke greid å justere varsel lampa.
 3. Kan jo høre med Bjørn Steinar Bekkelund i Hamar. Mener han har montert komplett CSC anlegg på sin Gtv6....... med litt plunder.
 4. Takker for svar alfavenner. Ja, regner nok med at det koster en del. Sidestøttene og sitteputa er litt slitt. Kanskje en hel stol fra GB kunne vært noe. Der er jo høyrestolene mest slitt. Sjekker lit på e-bay osv. Skal en tur til Italia i vinter, på delemesse bl.a. Kanskje en finner noe. 😊
 5. Hei! Førestolen (lys brun) på min 159 begynner å bli litt slitt i skinnet. Noen som vet hvor en kan få tak i originale skinntrekk til denne?
 6. Finner ikke annonsen på Finn.no Er den solgt?
 7. Kjøpte min Alfa av en mekaniker som har holdt på med alfaer i mange år han sa til meg at 10-40 semi synth er den ideelle oljen til 12v busso motorene. Bruker Mobil 10-40 semi synth i dag. Ser at jeg har et visst oljeforbruk. Noen som har sammenlignet olje fra forskjellige fabrikanter når det gjelder forbruk?
 8. Hos meg så har forrige eier montert rustfritt fra grenrør til mellompotta. Det er disse som ligger litt lavt og jeg kunne tenke meg å bytte ut med f.eks CSC som jeg mener bygger mindre enn det jeg har i dag. Bytter gjerne ut mellompotta også for å få rustfritt hele veien. Fint hvis du hører om CSC går rett på de originale grenrørene Patriq. 😀
 9. Takk Patriq. Ja, har originalpotta under og Supersprint bak. Supersprint har som filosofi at det skal låte bra uten at det skal låte for mye. Jeg var interessert i kanskje å prøve CSC helt fram og bak til Supersprint potta fordi rør og mellompotte ligger litt lavt. Har subbet i asfalten et par ganger ved fartsdumper. Mener at CSC ligger litt høyere. Både med og uten mellompotte. Vet ikke om CSC rørene passer rett i originale grenrør?
 10. Hei. Jeg har rustfritt framme og bak til den originale mellompotta. Og rustfri Supersprint bakpotte. Gir akkurat passe fin lyd uten å bli too much. Eneste minus er at hvis jeg har soltaket oppe kjenner jeg litt eksoslukt til tider. Den doble bakstussen sitter nok litt langt innunder bakfangeren.
 11. Hei! Sender deg pm 😀
 12. Takk for tips Landmann. Er vel en slik en? https://www.jinwoparts.com/uploadfile/2017/0729/20170729084924159.jpg
 13. Virker litt rart, men sliter litt med å finne en slik pakning til bakpotta. Mistenker at den ikke tetter ordentlig. Noen som har liggende eller kan linke til noen som selger? Er typen med tre bolt-hull.
 14. Eh..... tror vel kanskje ikke det, men en morsom bil da. 😁
×
×
 • Opprett ny...