Gå til innhold

SverreU

Apprendista
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutro

Om SverreU

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. LIten interesse der ute for en undervurdert godbil? Skiltene tas av før nyttår og den blir stående litt fremover i påvente av at noe skal skje. Flere bilder vil bli lagt til sammen med eventuell ny status på bilen hvis arbeidslysten tar overhånd.
 2. Hei, grunnet mye reising i det siste har jeg ikke fått fulgt opp Kappa-tråden. Fremdeles litt interessert? Jeg har noen bilder som er for store til å lastes opp her, så jeg linker til dem her:

  https://we.tl/Y2TwTSXRgM

  Gjorde et forsøk med "reparert" bensinpumpe her om dagen, bilen startert lett, men det var lekkasje ved bensinpumpa.  Den trenger altså en ny bensinpumpe, evt. skal jeg prøve en fix på den gamle.  Dyrt å få tak i nytt i Norge, men finnes på Ebay til et par-tre tusenlapper. Usikker på om jeg vil spandere det. Brukt har jeg ikke klart å oppdrive her på berget.

  Ellers er det følgende mangler jeg vet om som ikke har vært nevnt før: håndbrekkwire sitter fast og må byttes (en for hver side), bremseklosser bak bør byttes, klimaanlegget mangler gass, vindusheis høyre side foran er koblet ut da den virker bare sporadisk og man risikerer å ikke få vinduet opp igjen.

  mvh Sverre

  1. Landmann

   Landmann

   Hei igjen - og takk for både fine bilder og melding. I mellomtiden er det mye som tyder på at jeg har lekt Florence Nightingale så langt at jeg sitter med en kult-Saab 900 2.1-16v i fanget (denne avgjørelsen er ikke i havn ennå fra min side). Bilen er del av en bilpark fra en nylig avdød, eksentrisk arkitekt.

   Jeg har en bilinteressert kjenning, hvor jeg har prøvd å få ham til å fange interessen for Lancia'n , men han er motvillig... (Vi bor begge i Troms.)

   Du bør jo legge ut alle bildene på forumet, det MÅ jo finnes interesse i nærområdet ditt for en slik sporty og praktisk bil.

   Så akkurat nå er jeg dessverre ikke aktuell som kjøper...

 3. Hei. Ser du nevnte 18" felger til AR 166. Hvis du skal selge disse separat så er jeg interessert! På forhånd takk. M.v.h. Jon S.

  1. SverreU

   SverreU

   Hei, skal komme tilbake til deg når jeg vet mer hva som skjer med Kappa'en.

   mvh Sverre

 4. Noen bilder her, fra annonsen jeg kjøpte den på. Er faktisk litt bedre nå, har skiftet høyre fordør som var veldig stygg, fikk tak i en brukt i samme farge. Bilen har en skade på høyre side med oppskraping og skrammer nesten hele veien, men døra var verst. Dette synes ikke godt på bildet, med unntak av døra. Seten er hele, men begge nakkestøttene er løse (selve stoffet har lkøsnet fra en ramme under), dørhåndtak høyre foran er løst samt at armlene på føreside har løsnet (kun et lokk til et rom i armlenet, hengslene har brukket...). Felgene er originale Lancia 16 toms felger. De får nå et sett brukte piggdekk på seg som monteres på bilen. Har også et sett 18-toms Alfa 166 felger med noe slitte sommerdekk til den. Tenkte å selge dem utenom, men kan følge bilen hvis jeg får betalt for dem. :-) Hvis ingen vil ha bilen så selges de felgene separat og bilen går muligens til det unevnelige siste hvilested... Synd, men jeg har ikke plass til den.
 5. Hei, jeg har jo noen bilder, kan skaffe det. Reg. nr. er DK58075, manuell 5-trinns kasse. I forhold til tråden om støtdemperne skjedde det ikke så mye, annet enn at jeg har litt info om at det finnes å få tak i "vanlige" dempere med riktig opplegg for fjærer, men det var ganske dyrt (Vitamin Beta svarte noe om det der). Det skal også gå an å bruke sedan-dempere, men jeg kan ikke grantere hvordan bilen blir liggende i høyden.
 6. Har en noe sliten Lancia Kappa stasjonsvogn som jeg må la gå fra meg, ikke tid eller plass lenger. Tenkte å få bil ut av den, men det stopper opp, dessverre. Km stand ca. 215000. Noe sliten i karosseri og interiør, men ingen farlig rust (disse ruster nesten ikke), motoren går som ei klokke, er helt tett. Begynte på en utbedringsjobb teknisk: Den har fått et nytt bremserør, ny midtre eksospotte, ny registerreim i fjor sommer, ny brukt varmeapparatvifte. Bilen står for tiden uten bensintank og eksosanlegg etter bremserørjobben, dette monteres snart slik at bilen kan kjøres. Noen mangler som må tas før EU kontroll, frist mai 2017: Slakk i fôringer på langsgående armer bak, svetting på støtdemper bak, sikkert noe mer. Det siste kan være et problem, originale bakdempere til stasjonsvogna finnes ikke lenger, de er med automatisk nivåregulering, men de er borte. Mulig dempere fra sedan kan brukes, men er ikke sikker. Kanskje noen vil ta over en gammel sliter som enda har mye potensiale? Egentlig en veldig bra bil med sin rekkefemmer med godlyd, veldig god å kjøre. Lancia Kappa er kanskje en av de mest undervurderte bilmodeller som er laget, jeg har hatt 3 stykker, denne har jeg eid to ganger :-) Pris? Tja, noen lapper over panten, kanskje? Åpen for forslag. mvh Sverre [email protected], tlf. 46661960
 7. Er et slikt ombyggingssett noe du kan skaffe? Eller evt. vise meg hvor de finnes?
 8. Suverent, Olav Kristian! Jeg kontakter deg på telefon fredag. mvh Sverre
 9. Har en 1999 Kappa stasjonsvogn 2,0 20V som er dønn hard i dempinga. Vet at denne originalt var utstyrt med Sachs Nivomat støtdempere bak med automatisk nivåregulering. Noe sier meg at disse kanskje blir harde med tida eller når de er utslitt. Disse er ikke å få lenger (fant jeg ut etter mye søking) og hvis det finnes noen er de svinedyre. Spørsmålet er: Går det an å bruke bakdempere fra sedan? De er det selvsagt plenty av der ute. Vil disse passe eller kreves modifiseringer? Har lest om at kanskje fjærene blir for kort (eller var det for lange?) med sedan-dempere montert. Noen som vet? Eller har slike dempere liggende og slenge og kan selge dem til meg? mvh Sverre P.S. Er også ute etter midtre eksospotte og strammehjul til drivrem i motor.
 10. Hei, Morten, og takk for hyggelig tilbakemelding etter handel. Det er klart at en som er i markedet for en Thesis ikke er en gjennomsnittlig bilkjøper og som sådan fortjener oppmerksomhet deretter. Det er også viktig for meg at bilen havnet i riktige hender, og det er jeg overbevist om at den har. Lykke til, vi snakkes. Mvh Sverre
 11. Bilen er ikke solgt foreløpig, men nå er den også EU godkjent til 31.10.2017 (i hver fall til uka). Kun ei gåen pære i tåkelys foran forhindret godkjennelse uten anmerkninger. Med nytt regelverk ble også det en 2'er feil ?. Utrolig pirk. Men ellers er den altså i orden, skifter pæra i helga og får den godkjent til uka.
 12. Finn-annonse med nye bilder ute nå, sjekk her: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=58814360&searchclickthrough=true
 13. Ingen som er interessert i denne unike bilen? Som sagt, prisen er diskuterbar...
 14. Kan forøvrig være interessert i Fiat 128 som delbetaling/innbytte, hvis det er rett bil. Innbytte i Giulietta er ikke aktuelt, den er allerede innkjøpt. ?
 15. Har møtt noen Kappa'er på Hamar, en var sikkert deg. Blå sedan? Eller grønn stasjonsvogn? Har selv hatt 3 Kappa'er, en av hver karroserivariant. Flotte biler. Flott er Thesis også, men alt har sin tid. Har prøvd å holde den i hevd, er påkostet en del i det siste. Et par påkostninger før salg blir også gjort. Nye sommerdekk i fjor. Skifter til sommerhjul snart og tar noen nye bilder med Emblema-felgene på. De to Thesis'ene på Finn.no er ikke Emblema-utgaver selv om det står i den ene annonsen. Denne er det, det er små forskjeller som ikke er lett å vite om. De utvendige bildene av den ene, den røde dieselen, er faktisk av min bil (de kaller det arkivbilder).
×
×
 • Opprett ny...