Gå til innhold

Kasperhog

Primo Capo
 • Innholdsteller

  1 414
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Kasperhog vant sist dagen den 18. april

Kasperhog hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

44 Molto bene

1 følger

Om Kasperhog

 • Rang
  Primo Capo
 • Bursdag 11.07.1996

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Lofoten

Nylige profilbesøk

823 profilvisninger
 1. Kult å høre at det endelig ble skilter. Krysser fingrene for en fin sommer neste sesong! Annet bilprosjekt på gang her! Har kjøpt en Land Rover Discovery 4, bygget om lasterommet til camper + telt på taket! Har bodd ute på tur i elleve måneder for å reise og ta bilder. Bor for øyeblikket i Lofoten! Har en vane med å gjøre ting litt «over the top» når jeg først gjør noe! Vinker stadig på eldre Alfaer fra britisk bil, og får usikre hils tilbake! 😅 kasper.hoglund på Instagram for de som er der
 2. Da er bilen solgt videre til en annen entusiast!
 3. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=104321225&fks=104321225 Nå er sjansen her om noen ønsker seg en rålekker bil til neste sommer!
 4. 4-hjulskontroll Re-sette ABS enheten da det er luft i systemet som man ikke får ut uten å gjøre det via data. (Bremser nesten optimalt, men merker det ikke er helt 100%) Bytte regreim/vannpumpe (har delene liggende) Visning av coilovere (finnes TÜV et eller annet sted på nettet) Også montere katalysator (har liggende) før EU Egentlig ikke så mye, men samtidig en del.
 5. Bilen står i veien i garasjen hos foreldrene mine, og vurderer å flytte den til lagring på låve.. har ikke mulighet til å ferdigstille den nå for øyeblikket av diverse grunner Den er like strøken som alltid, og har nytt regreim/vannpumpe KIT liggende. Trenger litt småplukk for å EU godkjennes. Det er litt synd å se den bare stå, så jeg lurer. Kunne noen tenke seg et veldig påkostet og godt eksemplar av en kommende klassiker? Redd for å la den stå seg i stykker før jeg får den på veien selv. Rop ut om det er noen interesse!
 6. Takk! Har gått en del timer på detalj-arbeid ja kalipperene ble demontert til minste bit og lagt i Ferrobet (saltsyre? Om jeg husker riktig. Spiser opp rusten) i et par dager. Så ble de tatt opp og pusset helt rene med stålbørste montert på drill. Også vasket jeg dem i ultralydsvask etter det for å ha det helt rent. Så ble de penslet opp nøye med tynne lag Calipperlakk. Hele prosessen er vel beskrevet et eller annet sted i tråden (rundt Juni/Juli)
 7. Det er planen ja håper på sol, panseret helt oppe og taket nede. Regnværet i fjor var ikke noe å juble for.
 8. Besøkte bilen i helgen for en liten inspeksjon. For et savn!
 9. De som har kjørt 916 med vintersko/støvler kjenner seg nok godt igjen her! 😅
 10. Lys i bagasjen er vanlig strømtyv man ikke legger merke til. Sørg for at den står på den som skrur seg av når bagasjen lukkes. På min var det på tide med nytt batteri, så det er også en mulighet
 11. Det var nedover mot Tønsberg, men det var en A4 quattro i alle fall. Var opptatt med å surmule litt over at den andre bilen fikk kjøre videre og at det begynte å regne i det jeg ble stoppet (med taket nede) kjip dag! men i Mars er jeg forhåpentligvis tilbake??
 12. Skal bli noen turer sammen da ja, Stian! Du må ha lest feil, for jeg skrev at fargen var kledelig (passende)! men forskjellige meninger har vi alle. Pågangsmotet har dabbet litt av her etter at jeg flyttet fra bilen. Lappen forsvant dagen før jeg gikk ut i 1 mnd lang sommerferie! På vei til alfatreff føyk det en hvit audi forbi meg i en tunell på E18. Fornøyd som jeg var med eksosen så girte jeg ned både en og to ganger, før jeg la meg ut bak han. I det vi kjørte ut av tunellen så jeg en sort Audi bak meg, og slakket fort ned til riktig fart igjen (mens den hvite audien kjørte videre). Etter noen minutter meg skeptisme over den sorte audien som lå oppi baken på meg, ble jeg blinket inn til siden. Aksepterte beslag på stedet, for jeg gjorde jo absolutt noe galt jeg også.. bare ekstra surt med den hvite som kjørte videre uten å bli stoppet eller nevnt.
 13. Takk, Stian! Starter på 5mnd uten lappen nå. I slutten av mars er den tilbake, og da har jeg mye kjøring å ta igjen! Håper bare jeg ikke går på noen problemer med godkjenning ol.
 14. Liten oppdatering; nå som forumet også oppdateres! Bilen har stått parkert i garasjen siden ID2016. Flyttet ganske nylig inn i leilighet midt i Drammen sentrum. Så jeg har ikke fått gjort noe som helt siden sist oppdatering. I posten har det derimot kommet -regreimkit -vannpumpe -helt strøken og ubrukt grøftelys (sjeldent som bare det!) -H3 LED KIT til grøftelysene Interiøret gjorde jeg meg ferdig med rett før jeg flyttet. Så bilen står nå "ferdig". Skiltene har blitt levert inn, da den skulle blitt EU-godkjent nå om en liten stund. Før EU må følgene gjøres; -Få noen med kjennskap til Bosch ABS systemet koble seg på og åpne via data. Da får man luftet ut air lock'en jeg har klart å skaffe meg. -firhjulskontroll -nye sommerdekk -visning av coilovere -montere nytt grøftelys -montere katalysator da får jeg bare krysse fingrene for at kontrollør ser hva bilen er, og lar det gå at det bråker litt fra eksosen. Skulle så gjerne fått gjort masse mer med bilen nå, men når jeg ikke bor på samme gårdsplass lenger blir det vanskelig.. -motorrommet er ferdig "ombygd" -interiøret er ferdig ombygd -eksosen er perfekt -understellet er perfekt -bremser er perfekt -lakk er nesten perfekt når bakfangeren også blir lakkert Tester nye bildeopplastingen og legger ved noen bilder av gliset hjemme utenfor hiet sitt
×
×
 • Opprett ny...