Gå til innhold

mariusbax

Caporeparto
 • Innholdsteller

  361
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om mariusbax

 • Rang
  Caporeparto

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Trondheim

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Heisann Har maset om disse bilene før, en norsk og en svensk Fiat Regata, og synes det gjør vondt å kaste dem. Tok en titt i dag (de står hos mine foreldre på Steinkjer) og nå ser det trist ut, det har blant annet gått mugg i baksetet på den norske. Om det er noen som vil hente dem hele - eller plukke deler så er dere hjertlig velkomne. Finn annonsen fra før jul her: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=31179254 (ser ut som den virker hos meg ihvertfall) Jeg kan nås på +4793431187 eller [email protected] Marius
 2. Bump. Med ny pris. (Som om prisen er avgjørende... Håper noen forbarmer seg over dem de neste par ukene ellers blir det trist i heimen.)
 3. Annonse på finn: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=31179254
 4. Ettersom det ser ut som du svarer kjappere her enn på PM - kjører Trondheim - Oslo i morgen (torsdag). Starter i tre-fire tiden og kan svinge innom deg på veien.
 5. Ja hadde jeg hatt plass hadde jeg beholdt dem ja. Targarossaen er også langt stivere enn en standard 100s
 6. Men er det bare jeg som er treg - eller mangler den et forslag til dag her? Jeg er klar i helga - men ikke torsdag/fredag.
 7. Bumper disse igjen jeg. Skal få samlet dem i samme by og gjort et seriøst salgsforsøk igjen (dvs for første gang) til uka. Men om det er noen som lar seg friste her inne så meld på... (Har kjøpt meg Xbox siden sist da - men at noen tar vare på dem er viktigere enn pris)
 8. PM har du fått også. (Der står det at jeg tar den midtkonsollen. Jeg spør vel pent om bilder - men jeg tar den faktisk åkke som så det trenger du ikke tenke på)
 9. Når ble det vanlig med pre-out på bilradioer? Hvilke 80-talls modeller har slikt? Evt. tidlig 90-tall da. (litt usikker på om dette er teknisk - eller skravlerom. Det kommer vel mye an på hvordan dere svarer tenker jeg.)
 10. Men litt seriøst: hva med mat/program? Mye flott på inderøen... Besøk: http://www.ysteri.no/ http://www.oyna.no/ Mat: http://www.oynaparken.no/
×
×
 • Opprett ny...