Gå til innhold

Erik S

Caporeparto
 • Innholdsteller

  482
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutro

Om Erik S

 • Rang
  Caporeparto

Profilfelter

 • Nettside
  http://www.seierstad-veteran.no

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Larvik

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fra 1980 Giulietta 1.6: Bakrute og lister Lister til frontrute (ruta er kass) Forstilling 5 stk org stålfelg Tlf niensekstosekssjuåttefire eller pm.
 2. Et par forskjermer fra en 1980 Giulietta selges. Trenger nedsliping før lakk, men ingen rusthull eller andre skader. Inkludert sideblinklysa og festeskruer. Tlf 91626784 eller pm
 3. Kan være interessert, skal bare få tatt en titt i Sprint GT'n og se hvordan ståa er der.
 4. Dørglass/sideruter fra Alfasud ti/Giardinetta, høyre og venstre. Høyre side mangler festeskinna i bunn. Selges, eller byttes. PM eller niensekstosekssjuåttefire
 5. Jeg har en 116 2-liters motor til overs. Trimkammer av ukjent slag, sto med 45mm gassere når jeg kjøpte bilen, og gikk godt. Har ikke vært i gang på noen år. Selges for harde kontanter, som jeg kan putte i noen av de uferdige prosjektene her. Selges ferdig tatt ut av bilen, og lastet opp i Larvik. Kan nok levere i Oslo ved anledning. Tlf niensekstosekssjuåttefire eller pm.
 6. Den bilen har jeg lagra på en del år. Og skrudd ørlite på, også, faktisk ☺
 7. Jeg trur de ble brukt om hverandre etter hvert, men de fleste S1 jeg har hatt, hadde innsatsdempere, og komplette fjærbein kom seinere. De kan brukes om hverandre.
 8. Overskudd fra delelageret, omsettes i kontanter eller andre deler til eldre Alfaer (eller Fiat/Lancia).
 9. Gøy at den reddes Holder på med en makan sjøl (også ex-Sverige), med samme interiøret. Sender deg en PM, så kan vi kanskje forene krefter i delejakt og sånt. Har masse mekaniske deler, i hovedsak henta fra Suder, lite Sprintdeler, dessverre.
 10. Jeg har bra med 1200-kasser, skulle noen trenge ☺
 11. Erik S

  alfasud ti

  Jeg har bakfjører, og masse andre Sud-deler.
 12. Jeg har en -86 Y10 stående og støve ned. Av registrert i 2011 pga det som nok er en knekt kam, eller løst kamdrev. Noe rust, så klart, men ikke håpløst. Har en god del hjul, og masse deler også. Den ønsker seg veldig et godt hjem og mer omsorg.
 13. Ja, vi snakker Zagato De heter jo egentlig ikke det, det offisielle navnet var Lancia Fulvia Sport. Jeg har en -68 1,3 med italiensk/nederlandsk bakgrunn, det finnes en norsksolgt 1,3 (blå, trur -68), en rød 1,3 med UK bakgrunn (RHD), alle 3 her i Vestfold. I tillegg har jeg sett en 1,6 (hvit m blå stripe) på norske skilt, den er nok kjent i Lanciaklubben, men jeg har ikke oversikt over den.
 14. Det er tre Sport i Vestfold, som jeg vet om, og en 1600 som jeg ikke vet hvor i landet befinner seg. Sikkert noen jeg ikke vet om, også.
×
×
 • Opprett ny...