Gå til innhold
Det er planlagt vedlikehold og oppdatering av forumet de neste dagene. Dette kan resultere i treghet eller korte perioder med utilgjengelighet. Vi beklager på forhånd ulempene dette måtte medføre. ×

Torbjørn

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  134
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Torbjørn

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Den gnagende tvilen om feil valgt tenningskurve i 123ignition fordeler har meldt seg og blir ikke kvitt den. Jeg skjønner veldig godt hvorfor de har modifisert den til Bluetooth, da det er veldig klønete å ta den ut hver gang du vil teste en annen kurve. Byttet ble gjort før mitt eie og originalfordeler er borte. Jeg skulle gjerne visst delenummeret til denne, for da vil kundeservice på 123ignition kunne hjelpe med å si hvilke kurve som passer best for min Spider 1984, 1600. Hvor finner jeg ut hvilken fordeler som satt i, og nummeret på den?
 2. Takk igjen. Mestring vil vi ha😎
 3. Hei. ser på siden din at det er litt redusert drift. Men du holder på?
 4. Da lærte jeg noe nytt i dag også👍🏻. For øvrig, dette med forgasser service og Weber-kompetanse i Nedre Glommaregionen...virker vanskelig. Jeg har vært på tre steder som jeg fikk anbefalt, men ble ikke overbevist. Takk til Christer som har tilbudt seg å synke mine gassere, mulig jeg tar imot det tilbudet hvis jeg bare blir sikker på tenningen og at jeg ikke har lekkasje i gummi innsugene. Var i kontakt med flattjern.com og han virket veldig kyndig og imøtekommende, men da må jeg demontere og sende til han.
 5. Du mener som på bildet under? Hvorfor gjør ikke flere slik? Stor boks med trompeter inni? Som henter kald og frisk luft fra fronten.
 6. Jeg vet dette er en gjenganger, men han fyren som trimmer 75en til Davide Cironi virker utrolig kompetent. Han sier i videoen på 16:55 at GTA trompetene svekker prestasjonen... Jeg vet ikke, men antar disse ble brukt på bane da Alfa herjet som verst. Virker ikke sannsynlig at de brukte trompeter som svekket prestasjonen...
 7. Turboverksted kan selvfølgelig være en ide. Kjernekompetanse er vel noe vi ønsker hos forhandler, men skjønner hva du mener.
 8. Hei. Har vi en tråd på turbotrøbbel/elektronikk med feilmeldinger som kommer og går? Min bil har ved noen anledninger vist feilmeldinger som "check engine" og diverse kombinert med hakkende gange. Hvis jeg stopper bilen og skrur av tenningen kan jeg være heldig å oppleve at feilen er vekk. I dag på RSA bil i Sarpsborg fikk jeg dem til å feilsøke og får til svar at jeg må bytte turbo til en pris av 22.000 kr. Bilen går jo i hovedsak klokkefint hver dag. Kun tre- fire ganger har dette skjedd. Med flere mndr mellomrom. Km.stand er 60.000.
 9. Hei. Har vi tråd på varsellampe "motorfeil" - "check engine" ?? 2010 modellen min med 170HK bensinturbo roet seg kraftig ned i dag og jeg kan ikke velge D eller A. Lyser varsellampe. Svær tråd på dette i Alfaowner.com, men ble ikke klokere. Veldig mange forslag. Noen her hos oss som kan si noe?
 10. 2010 modell Giuietta. Ikke tale om at jeg finner ut av å stille klokka. Anyone?
 11. Min 156 2001 modell romler lavt i takt med hjulene på lav hastighet. Påvirkes ikke av bremsing. Det er påvist at det ikke er hjullager eller bremseskiver. Alle stag og foringer er fine. Kan det være lageret på høyre drivaksel?? Andre ting?
 12. Tydelig en ihuga Alfist. Don`t mind 21 trinn for å skifte en pære. That`s the spirit.
 13. Sikker på at du har fått skikkelig feeling på når du skal gasse og bremse? I "City"-funksjon tenker ikke bilen 100m frem for deg. Jeg synes det er best å kjøre manuelt med joysticken i by strøk. Bruker kun City på E6 etc.
 14. Du risikerer å flunke EU-testen uten kat.
 15. Gratulerer, du har skjønt noe helt vesentlig: Det er alfa som gjelder. Har du først rattet en, er du solgt. Merket står ikke tilbake for konkurrentene mht. kvalitet eller feil/mangler. Det er mange nettsider du kan besøke og sjekke ut vanlige feil. eks: www.157.net. Denne nettisden har lenker hvis du ser øverst. Ikke la deg skremme av den lange lista du evt, finner. Andre merker har også lange lister. Jo nyere bil du kjøper, jo bedre bil får du, men det er selvfølgelig et spm om pris. Ikke kjøp uten å sjekke bilen grundig da det kan bli dyrt hvis du er uheldig med manglene. Skaff grundig dokumentasjon på bytte av reg.rem etc. Nøl ikke - kjøp en alfa! Men ta deg god tid i markedet og sjekk flere biler. sjekk også mulige verksteder i nærheten av deg. Lykke til!! ;D ;D
×
×
 • Opprett ny...