Gå til innhold

gnordvik

Caporeparto
 • Innholdsteller

  499
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om gnordvik

 • Rang
  Caporeparto

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Har akkurat hatt gleden av å teste Mito ca 4 mil.... En vittig bil. Riktignok "bare" 1,4 men det var vittig å kjenne effektøkningen når den ble satt i sport modus. Definitivt en kul småbil. Frisk design. Spesielt hekken. Er litt usikker på hovedlyktene... Innvendig var det bare fryd og gammen.. Eller... Hva skjedde når de designet gearkulen? Den ser ut som om den er hentet ut av overskuddslageret til Biltema.... Men alt i alt en morsom liten bil :-)
 2. Den var jo flott!!! Jeg er ikke helt klar for handel enda... Tipper vi kommer ut i ferien før lommeboken åpnes....
 3. Jeg er litt der som du vedrørende benzina :-) Lukt og lyd... Men så var det forbruk og driftskostnader... For min lommebok er det 1,8 eller 2,0 som er alternativene utenom 1,9 diesel. Jeg skal bruke bilen daglig, så litt fornuftig må det være. Orker bare ikke tanken på Volvo V50 eller Focus.... Kanskje er det denne gangen fordommene settes på prøve og diesel blir valget.... Huff..... Eller kanskje det blir bra... Må tygge på dette.... :-)
 4. Hei. Vurderer å gjøre comeback som alfist. Kjenner det klør skikkelig, etter noen år uten..... Det jeg lurer på er en GT 03 eller 04 modell. Hvilken motor? Er det noen kjente feil eller mangler med noen av dem. Har hørt at vannpumpe er en akilles på dieselen.... Ellers blir jeg glad for alle råd og tips. På forhånd takk :-)
 5. gnordvik

  Vil ha 164.

  Ser denne på finn.. http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=15604633&sid=xz8rafbucTf178267&WT.svl=Link Kjenner vi denne bilen? Selv synes jeg den har riktige farger, motor og manuell gear. Men!!!! Som det fremkommer av teksten på annonsen: Mulig feil på "hjernen". Dette høres dyrt ut. Noen som har erfaringer...... Trimmet til 200 hk... Noen som vet om det er lurt? Hvordan er det vanlig å gjøre dette og tåler motoren dette. Jeg tipper ja :-) Så trenger jeg info om 164. Helst 3.0 l. Hvor ligger svakhetene. Har jo forstått at de er ganske solid bygget, og at V6 erene tåler km.... Har du en 164 til salgs, send gjerne et tilbud. Den må være i forholdsvis god stand. Og den må ha V6.
 6. Heisann. Jeg har en 98 mod. Volvo S70 2,0 med 162000 på telleren. Sølvgrå med skinninteriør. Bilen er svært velholdt med alle servicer i boks. Understellsbehandlet osv.. Bilen var eid av en eldre herre før jeg fikk kjøpt den. Jeg kjøpte den utelukkende fordi den er i veldig god stand. EU ok til Nov 2010. Bilens verdi er rundt 100 000.- Bilen er velutstyrt og rustfri. Vurderer å bytte Volvoen mot en 156, 166 eller 147. Ønsker ikke en dyrere bil enn Volvoen, men kan bytte "likt" eller i en billigere Alfa. 164 vurderes også.... Tlf 93006511 eller PM.
 7. Siden jeg har en bil på hånden, dumper jeg prisen ytterligere. Ny pris er 155` Da er bilen gratis. Du betaler kun for oppgraderingene jeg har utført det siste året. Dette er ufattelig mye bil for en latterlig sum penger... Sukk..
 8. Min vakre 166 bør selges. Derfor dumpes prisen til latterlige 170 000.- Jeg må kvitte meg med bilen for den er for fin til den daglige bruk med fire unger.... Bilen er i førsteklasses stand. Den er påkostet så det holder... Alt arbeid er utført av autoriserte verksted med garanti. Motoren er nyoverhalt etter motorhavari etter feilmontering ved forrige registerreim skifte.. Overhalingen i regi av MF. Lakket..................... 50 000.- Understellsbehandling.....6000.- Bensinvarmer.............24 000.- Dekk og felg..............25 000.- Senk...........................3000.- Sjekk annonsen.. Dette er en perle!!! http://finn.no/finn/car/object?finnkode=13193663&sid=xz10cba2zZmL692483&WT.svl=Link
 9. Ville du 100% ærlig hatt den der foran en Enzo? Ville nok tatt Enzoen. Da hadde jeg hatt råd til mange Integraler:-) Men hva er en superbil? For meg er det en bil som gjør noe med deg. Slik er det med HF Integrale for min del. Den bilen gir meg gåsehud. HF integrale har jeg kjørt, hørt, luktet og nytt.... Den har en flott historie og er en dristig superbil fra sin tid. Ville kansje til mange her inne sin ærgrelse også tatt med en Audi UR Quattro. ( Begge disse parkerer en Opel Calibra ) Men det finnes selsagt utrolig mange fete superbiler. Ferrari, Lambo og maserati har laget mange godbiter. Det samme har Jaguar, Bentley og Mercedes. ( Måkevinge ). For meg er det vanskelig å plukke ut en favoritt. Men ser jeg og hører en HF Integrale så reiser hårene på kroppen seg og hjertet slår litt raskere. Derfor er den favoritten!
 10. Dette er min favoritt. Den styggeste, råeste, en gang den raskeste.... Den er vakker!!! Hvis en superbil skal gjøre noe med deg, må det bli denne.
 11. Takk! Den begynner å bli bra nå. Får se om jeg gjør noe med eksosen... Heldigvis ikke så lenge til sommerhjulene skal på.... Glede seg...
 12. Vi Alfister gir oss aldri! Jeg synes de fire "pipene" på bildet bryter med den vakre designen..... Jeg kommer nok til å gå for ett dobbelt ala Supersprint..
 13. Takk for bilder Tror det blir galt med 4.... Den Supersprint saken ser grei ut. Noen som har en slik på en 2,5? Lyd?? Jeg er lite flink med å finne fram i delehelvete..... Noen som vet om en slik potte er å få tak i til 166, og evt hva noe sånt kan koste? Nå ber jeg om mye.... Men jeg betaler den i alle fall selv...
×
×
 • Opprett ny...