Gå til innhold

2m

Artigiano
 • Innholdsteller

  84
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om 2m

 • Rang
  Artigiano
 • Bursdag 04.09.1960

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  MYSEN
 1. AlfaAlfa Fungerte fint var kanskje overdrevet fra min side men det var ikke slik at jeg ikke hadde brekk.
 2. Ok! takk pete ! I mitt tilfelle mener jeg det er mekanismen og verkstedet som har sviktet.
 3. pete - har ikke bilen med meg men hva står det der?
 4. Håndbrekk fungerte helt utmerket ! Det som irriterer meg mest er at forhandler vet om problemet men ikke informerer om dette. Det ligger ikke inne i serviceplan at de skal utføre spesielle tiltak vedr bremser bak sier ettermarkedsjef hos RSA sarpsborg. Dette er min fjerde AR siden 2002 og har aldrig hatt det problemet på noen av mine andre modeller 156.156 SW og 159SW. AlfaAlfa jobber du hos forhandler? Hvis det er som du sier så er det helt utrolig at det er 5 årsgaranti på bilene idag. Lengre serviceintervaller er det også blitt !
 5. Klossene som hadde rustet fast i calipper som jeg skriver. Ikke garanti sier du, hvorfor ikke? Hadde klossenes glideflate fått service hadde vel dette sannsynligvis ikke skjedd eller ?
 6. Hei! Jeg er fullstendig klar over at dette har med bruken å gjøre men siden dette er, som også forhandler påpekte, et kjent problem burde de jo "smøre" opp bremsecalipper på servicen. Jeg har hatt service(store og små) hos RSA sarpsborg siden bilen var ny. NAF sier også at dette er kjent stoff på mange biler idag pga kjøremønster men er enig at dette er for dårlig. Slitasje er greit men mekanismen skal jo absolutt holde garantitiden. Vi forutsetter at vinduspussemotor fungerer i minst 5 år men skjønner at vi må bytte vinduspusser f eks. Jeg har tenkt å ta denne saken videre til Forbrukerrådet/NAF. En annen ting i denne saken er at det er kun forhandler jeg kan klage til. Forhandler er den som tar saken til importør, jeg får ikke lov å ta kontakt med importør(finner heller ikke info på hvem det skulle være). importør sier at dette ikke dekkes og der stopper det. Forhandler tar ikke min argumentasjon/klage på avslaget en gang til til importør :-( jeg skal gi dere tilbakemelding på saken !
 7. Hei! Kjøpte høsten 2011 ny Giulietta 1,4 120hk med 5års garanti hos RSA Sarpsborg!! Nå har bilen gått 62000km nesten feilfritt, hadde feil på en coil ved ca 35000 som ble byttet og lyktespyler. Bra! Nå har jeg fått feil på skivebremsene bak fordi di har rustet fast, mekanismen-klosser sitter fast i calipper. Jeg har aldrig byttet klosser eller skiver foran, er heller ikke behov for nå. Skivene og klossene bak er ikke slitt med pga at di sitter fast virker ikke bremsene selvfølgelig. Jeg har hele tiden kjørt service med 15000km intervall hos RSA. Jeg får ikke dekket dette av forhandler/importør :-( er dere enig i at dette ikke ligger under 5års garantien?
 8. Godt å høre at dere er engasjerte alfister!! Jeg skal kjøre Alfa i mange år til . Prøvde bare å få frem at alfalivet hadde vært enklere med et verksted/forhandler i nærheten av bosted/arbeidsplass. Nå er RSA på hugget oh det er positivt! Ja jeg er fullstendig klar over at de store merkene har masse problemer men vi skal være klar over at de fleste av dem som kjører disse også har forhandleren i nærheten dvs lettere å reklamere!!
 9. 13000,- er ikke problemet! men forhandlernettet. Mulig dette kan bli bedre nå som RSA har tatt over! Pga av tilgjenglighet reparerte jeg ikke hos de jeg kjøpte bilen hos men hos de jeg vet kan Alfa. Jeg handlet hos forhandler i Oslo. Bilen er tatt inn av forhandler fra Tyskland. Mener dere at jeg kan reklamere på denne feilen selv om jeg har reparert hos andre enn de jeg handlet hos?
 10. Hvem hva hvor? Er det RSA som skal forhandle alfa?
 11. Enig i det Eriksson! Er absolutt ikke misfornøyd med Alfa således men pga forhandlernett/verksteder blir det trøbblete! Lettere å reklamere/ta service i nærområde. Bor som sagt i indre Østfold og jobber i Særp men ingen steder har verksteder som er gode på Alfa!
 12. Hei! Har kjørt Alfa siden -01 men nå vet jeg ikke lengre! Min 159 Sportswagon 16v oljebrenner har vært snill i 26mnd 48000km men nå har dynamo og egr ventil tatt kvelden. Pris nesten 13 laken!! Siden jeg bor i indre Østfold så blir alt veldig tidkrevende med hensyn på service reklamasjoner o l. Har og gjør det fortsatt, elsker min Alfa. Men bilen er en del av hverdagen og uten den blir det kronglete. Hva gjør jeg?? Finn.no studeres nøye for alternative merker. BMW er en kjøreglad bil men men, Saab har jeg ett trivelig forhold til men men, Honda er også et alternativ men men. VW,Ford, TOYOTA, osv GLEM dem(trur eg) Hva gjør jeg,hva gjør jeg!!
 13. 2m

  Understellsnummer

  Hei! Hvordan kan man lese årsmodell ut i fra understellsnummer på en 159 Sportwagon?
 14. Takk takk! Prisen ? Fikk pris hos AutoItal idag på kr 12500,- :-\
×
×
 • Opprett ny...