Gå til innhold

Håvard S

Apprendista
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutro

Om Håvard S

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

En enkel statusoppdatering

Se alle statusoppdateringer av Håvard S

 1. Hei

  Du bruker nok bilen på samme måte som meg, har ikke vinterkjørt min 156 siden 2007. Men denne begynner nå å nærme seg 20 år, og med 2 andre veteran Alfa er jeg begynt å vurdere noe nyere, da 3 gamle biler muligens blir en for mye.  Har du flere detaljer om bilen, og hvilket prisnivå tenker du at denne vil ligge på.

  mvh

  Bjørn

   

  1. Vis tidligere kommentarer  %s flere
  2. bjaa

   bjaa

   Hei. Da har jeg endelig fått tilbake bilen min , eller rettere måket frem bilen min hos Autovia. Den løsningen som jeg selv foreslo, og delen som jeg selv hadde tatt med virket, slik at kostnadene ble ok, heldigvis ingen ny airbag.  Jeg har bestemt meg for å gi den gamle bilen min en ny sjanse, et år til avgangen. Bilen din var fristende, og prisen tror jeg er rett. Du bør vel egentlig beholde den selv, da denne bilen må ha flere 10 år videre i seg med samme  bruk. Ser flere biler med disse motorene til salgs med flere hundre tusen kilometer på klokken. 

   mvh

   Bjørn

    

  3. Håvard S

   Håvard S

   Hei igjen! Det var jo gode nyheter for gamle bilen. Fikk den hjem, vasket og satt garasjen for vinteren? Ja, det var jo meningen jeg skulle beholde bilen, men så har jeg jo kjøpt en 4C, og tre biler blir litt i meste laget. Skal jo ha tid til bruke dem også.

   Hilsen Håvard!

    

  4. bjaa

   bjaa

   Hei. En 4C høres ut som et meget godt valg.

   Dette er vel den mest spennende bilen som har blitt bygget på mange år, og som viser veien mot lettere biler med mindre motorer, slik Alfa var på 50 tallet med Giulietta serien  sin. Min gamle Giulia spider har eksempelvis samme vekten som din 4C, 860 kg, uten sammenlikning ellers. 

   Min 156 er grundig vasket og plassert i garasjen frem til våren neste år.

   Det med 3 biler ser jeg er en utfordring med hensyn på bruk, særlig hvis bilene overlapper hverandre med hensyn på hva du benytter dem til. Det riktige er kanskje å ha en bil til hver sin anledning, men alt har jo en økonomisk ramme som enhver selv må finne ut av, og 3 biler koster alltid mere en 2.

   Min Spider er  en bil hovedsakelig for sommer og fint vær, men også for langturer i klubbsammenheng. GTV 6 tenkte jeg å benytte på turer i Skandinavia om våren/sommeren.(og ellers for motoren og kjøregleden sin del) 

   Giulia spideren min har vært svært driftsikker, og enkel å vedlikeholde, starter opp hver vår uten problem. Det eneste problemet jeg har hatt var moderne elektronisk tenning ved en eneste anledning, men denne har jeg har fjernet til fordel for stifter. Jeg er mere spent på  min GTV 6, som muligens er mere lunefull, og hvor jeg fremdeles arbeider med mindre forbedringsdetaljer . Min 156 har vært i samme familie siden ny i 1998, og den har gått med minimale driftsproblemer helt til i år, da jeg fikk havari på støtdemper opphenget i McPerson bakhjulsopphenget, samt airbag feilen.

   mvh

   Bjørn

      

×
×
 • Opprett ny...