Gå til innhold

Streetmekanik

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  192
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutro

Om Streetmekanik

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Sofienberg
 • Interesser
  Tant og fjas

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har dere tips til importører av brukte Alfaer. Da tenkte jeg på noen som kjenner bilene og kan få de til Norge for en overkommelig sum. Alterntivt, større forhandlere som har en medarbeider dere har snakket med og kan engelsk. I Tyskland Benelux? Har forskt å sende mail til noen tyskere, men det er dårlig respons.
 2. PKK utløper 31/8. Dvs at jeg skroter biler rundt den tiden. Jeg annonserer skroting og delebiltråd i august. Kan selges ribbet for noe over vrakpant.
 3. På småting har jeg brukt MPS (Mikorlakk), men det er fordi jeg jobber over gata. MPS gir pris med bilder.
 4. Kan betale deg penger om du ikke vil ha en Fiat i bytte.
 5. Hei, jeg ser etter Teledials med sommerdekk. Bakdør passasjerside 156SW i sølv. Forskjerm passasjerside 156SW i sølv. Panser 156SW i sølv. Ladetrykksstyring 1.9 JTD 8v.
 6. Kan ta tjenester og deler i bytte. Kom med forslag, hovedsaklig 156. Felgene på bildet kan bytter i Teledials på sommerfelg.
 7. Selger min Fiat 500 for å prioritere Alfa Romeo, setter pris til 10k for rubbet (se nede). Dette er en skambanket 500 som har gått i hjemmepleien i Bergen. Eid av meg i tre og et halvt år. Bilen trenger ca 10 timer med arbeid og 3000kr i deler for å bli godkjent. Ny eksos, ny styrekule, ny bærebru, repp av håndbrekk en side og justering av to lykter. Liten oljelekkasje er notert, ABS enhet er defekt men ikke PKK mangel. Det følger med følgende: - 4 Nokian Hakka green sommerdekk på Alfa felg (kan selges utenom bilen mot fradrag) - 4 Nokian Hakka R2 piggfri på MAK felg, men med Fiat Emblem - Ekstra reservehjul (+ et løent men fungerende) - AUX ingang på radioen - 2x nye stødempere bak i eske. - 2 styrestag i eske. - Oljefilter og luftfilter i eske. Følgende er gjort: - Regreim og clutch tatt i 2017 (hos Mekonomen) - Støtdempere foran byttet til Sachs - Bremser rund baut byttet til TRW - Pærer foran byttet til Osram Nightbreaker. - AC påfyllt 2018.
 8. Kan jeg stille med Japsen min med det Italienske navnet?
 9. Har noen en tomt der vi kan sette opp en slik klubbgarasje. Brukte garasjer gis bort på finn.
 10. 75min utenfor Oslo kan man leie her. https://www.finn.no/realestate/lettings/ad.html?finnkode=144038709
 11. Bilpressen har kjøpt dette, jeg har en 1-3 år bilhorisont.
 12. Grunnet de nye avgiftsreglene ser jeg mitt snitt til å bytte ut min Fiat til fordel forn en Alfa. Jeg har sett på 145, men jeg kjenner ikke de noe særlig godt. Har noen der ute en som de mekker på? Hvilken bør man få seg? Jeg tenker ikke på klenodie, men en praktisk moderne klassiker.
 13. Turbobiler er det ofte luftlekkasje / falskluft. Om du ikke finner noen koder, så sjekker du med startgass på tomgang.
 14. Hvilken viskositet? Det oppgis flere, men en er ofte sterkt anbefalt,
×
×
 • Opprett ny...