Gå til innhold

olsentheking

Capo
 • Innholdsteller

  793
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om olsentheking

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Solbergelva

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hele og ganske pene fangere til 131 byttes i 6pack med aas😋
 2. Er det noen som har en alfa sekser som kan kanverteres om til et bord? Jeg vil ikke ha støpejernsklumpen til GM. Naturlig nok behøver ikke motoren å virke. En gammel nor motor kan også kanskje brukes men helst en sekser. Skrik ut her eller på tlf 91femtien 6816 Mvh Kjetil
 3. Har en 131 1,6 1983 som er din for 3500.-
 4. Helt sikkert vann ved pluggene. Det kjipe er at du må av med innsuget og tørke ved de pluggene også, det er gjerne der det samler seg mest vann.
 5. Bump! http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=40053282
 6. Begynte umiddelbart å tenke på campingvogna til Øystein sunde. he he.
 7. Har slakta en uno turbo ie Panser og bakluke er bra, seter og dashbord er i overraskende god stand, men møkkete. Har også noen sveisedeler. Se bilder. 91 femtien sekstiåtte 16 Kjetil
 8. Noen som har noen 14" vinterhjul på felg med 4*98 hullbilde? Helst piggdekk men alt er av interesse. Hjula bør befinne seg på Østlandet. Mvh Kjetil Tlf 91 femtien 68 16
 9. Takk for handelen. Får lesse den av hengeren å kikke litt på den i lyset i mårra he he.
 10. Jeg satser en tier på at radiatoren din er i dårlig forfatning. Jeg bytta min for 2 år siden, Det løste problemet mitt.
 11. Når jeg byttet på 156 min fikk jeg bare indre knute med drivaksel. Dette er jo så å si samme bil hva angår motorer og chassi.
 12. Temmelig sikkert slitasje i forstilling. Bærearmer eller endeledd er vanskelig å gi diagnose på herifra, men jeg ville tippa bærearmer. En god gammel forstillingskontroll er å foretrekke.
 13. jeg valgte å legge signalkablene midt i bilen. Er ikke veldig vanskelig men tar litt mer tid, er i alle fall ikke noe sted du får mindre støy en der.
×
×
 • Opprett ny...