Gå til innhold

AlfredoRomeo

Caporeparto
 • Innholdsteller

  352
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

AlfredoRomeo vant sist dagen den 24. april 2019

AlfredoRomeo hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

51 Superbo

Om AlfredoRomeo

 • Rang
  Caporeparto
 • Bursdag 12.10.1965

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Kristiansand

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ok seter som sikkert kan bli finere/renere med litt innsats. Jeg rydder på loftet og fant disse som ble byttet ut med sorte seter. De har stått der i 5 år. De kommer fra en 85 GTV6 - kjørt 120-140 tipper jeg. Merket under den blå pilen er nok etter en takbjelke den har ligget mot. Det forsvinner. Byttes i to flasker vin. Må hentes i Kristiansand el Mandal.
 2. Da er jobben gjort. Det ble spraybokser. I følge selger var det ikke nødvendig med klarlakk over den sorte lakken, men om jeg hadde gjort det en gang til - ville jeg lagt det på. Resultatet ble ok, men det blir spennende å se hvor godt lakken holder seg. Nå mangler jeg bare å trekke om rattet med delvis «perforert» skinn og Grønn søm.
 3. Ja, synes det er litt fake og for dominerende😫
 4. Godt tips - er det hos fargehandleren du kjøper dette - med farge?
 5. Etter å ha vurdert og forkastet foliering av panelene i min Lancia Kappa, blir de lakkert. Kanskje gjør jeg det selv. Siden det egentlig er plast😯 må jeg vel starte med en plastprimer for deretter legge på valgt lakk. Hele prosessen starter med en lett pussing eller matte ned flatene. Er det noen som har gjort tilsvarende med godt resultat?
 6. Jeg er redd for at plasti dip ikke har den hardheten/holdbarheten jeg er ute etter - kortvarig glede. Så går nok for lakkering med vanlig lakk. Jeg fikk pris på foliering på ca 5000 eller ++ mer fra to ulike firma i dag. Det ene var åpen på at foliering ikke ville bli bra på sikt. Finish (les struktur) og lite fleksibilitet i hjørner gjør at det ikke ville bli bra. I tillegg ville varme gjøre at det ikke er en god løsning på sikt. Så da er det mulig jeg prøver meg selv med først plastprimer og deretter lakk - noen som har gjort dette med godt resultat?
 7. Her har du bilde fra Måbødalen for et par måneder siden 😃 Har du noe erfaring med foliering selv Landmann? Lurer på å gjøre et forsøk selv - om det ikke er for vanskelig🙃
 8. Jeg ble så inspirert av innlegget mitt 😀 at det ble en snartur i garasjen. Etter ca 10 min var tre deler ute. Den lille listen i baksetet, må nok tas fra baksiden av hele panelet. Dashbordet var like enkelt. To skruer på friskluftkonsollen øverst og deretter en del flere skruer og alt ute. Dette var enklere enn jeg hadde antatt 😃 Da er det bare å finne ut om det blir lakk eller folie. Tror jeg går for folie siden man da kan tilbakestille om originalpolitiet krever det.
 9. Jeg vurderer å legge på folie eller lakkere trepanelene i min Kappa coupe. Tenker spesielt på det som er rundt midtkonsollen og dashbordet. Noen som har demontert disse? Jeg har ikke lyst å knekke de. Jeg vil ta av de på dørene også. Jeg legger ved et par bilder hvor de er lakket sølv. Min bil har mørkegrønne alcantaraseter. Så foreløpig usikker på hvilken farge jeg går for. Sort er jo ganske safe, men sølv kunne kanskje blitt bra på min også?
 10. Jeg må dessverre si at prisen ikke var rett Dersom det er slik at jeg skal betale overpris/fortjeneste for felgene jeg også ville kjøpe den gang du kjøpte de (var nr 2 på listen til selger da), synes jeg det er litt ille. Bilentusiaster bør ikke spekulere i deler mener jeg. Er det spekulasjon man er ute etter - anbefaler jeg aksjer.
 11. Fine disse - er de originale? Lenge siden du kjøpte de?
 12. Ok, de går klar demper da, men ser helst etter annet design. Synd det er såpass langt unna - om ikke kunne jeg prøvemontert og vurdert de.
 13. Disse felgene er ikke mine favoritter, men hvor breie er de?
×
×
 • Opprett ny...