Gå til innhold

Peer

Capo
 • Innholdsteller

  973
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  24

Peer vant sist dagen den 13. september 2019

Peer hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

183 Eccellente

Om Peer

 • Rang
  Capo
 • Bursdag 04.08.1968

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Dal

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Peer

  Eksos Mito QV

  Vil som vanlig anbefale Wizard til Alfa. Uovertruffen kvalitet og passform. Eneste aberet er at de ikke har TÜV, så det kan lønne seg å ha originalen liggende i tilfelle vrange PKK-inspektører. Du finner Wizard på Facebook.
 2. Du må til forhandler for å få kodet opp nøkler - fikk beskjed om at det vil koste 1000,- + moms. Har en ekstra nøkkel til min GT som ikke er kodet til bilen. Har ikke fått gjort det selv ennå, men det står på «to-do»-listen.🥴 Sliping av nøklene tror jeg du kan få gjort hos nøkkelsmed eller tilsvarende.
 3. Grunnet plassutfordringer i min nye garasje, vurderes salg av mitt flotte Alfa-skilt. Originalt forhandlerskilt m/lys i meget god stand. Diameter:drøyt 120 cm. Et «must»i en Alfa-garasje! Pris:2500,-/bud. Må hentes i Oslo. PM eller 9571 førtifemtolv.
 4. Ifg. Alfisti er det ingen forskjell på sedan og SW. Men - mulig diameter er litt større på GTA vs. 2.5. Det må evt. måles.
 5. Peer

  GT 3.2

  Selv om GT er noe av det vakreste Alfa har laget i moderne tid, synes jeg nok at de kunne ha gjort litt for å skille 3.2 fra de mindre utgavene. Med fare for å støte originalpolitiet, har jeg lekt meg litt nå i høst. Hekkspoileren er jeg veldig fornøyd med, leppa foran trenger nok litt tilvenningstid.....🤔 Monterte frontleppa i går kveld, så det er ferskt på alle måter. Begge deler kan selvfølgelig fjernes.
 6. Sjekk med Autolusso i UK, Runar. De har veldig mye brukte Alfa-deler.
 7. PS - praktisk er den også: (beklager tråddrift, Rune...)
 8. Fordelen - og ulempen verdimessig sett - er nok at en GT 3.2 er prikk lik en 1.9JTDM både utenpå og innvendig. Det hadde nok ikke skadet dersom Alfa hadde laget tofargede seter til GT 3.2, og kanskje en leppe på hekken e.l. for å skille den fra de rimeligere utgavene. GT er jo mere en nedtonet «Gentlemans express» en de litt bråtøffe 147/156 GTA. Passer oss tilårskomne gubber ganske godt, tenker jeg. 😁 Uansett tror jeg designet på GT vil se like bra og tidløst ut om ti år som i dag - den er definitivt en undervurdert perle!😍
 9. I god stand, delvis rengjort på bildet. 1200,-.
 10. When everything else fails - read the instructions...😉
 11. Selges kr. 200,-, eller byttes i en god italiensk rødvin.
 12. Peer

  GT 3.2

  Fant ut at den enkleste og mest elegante metoden var å feste skjoldet i festeskruene til ECU’en. Da slapp jeg å bruke strips, samt at hjernen samtidig ble beskyttet mot varme fra plenumet. Hele operasjonen tok mindre en et kvarter. Billig og god forsikring, forhåpentligvis. Hobbymekaniker Peer er godt fornøyd med egen innsats.🤓 Neste prosjekt er opplakkering av kalippere, og shining i motorrom. Det blir nok et vinterprosjekt - dersom jeg beholder bilen lenge nok...🥴 I mellomtiden skal det bare kjøres og nytes!😎
×
×
 • Opprett ny...