Gå til innhold

Peer

Capo
 • Innholdsteller

  994
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  25

Peer vant sist dagen den 5. mai

Peer hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

221 Splendido

Om Peer

 • Rang
  Capo
 • Bursdag 04.08.1968

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har fått los på et sett Saab-felger fra det glade Vestland - takk for tips! Nå gjelder det bare å fikse transport over til Oslo...😬
 2. Søkte og fant annonsene dine, Robert. Takk for tips! Felgene ser forsåvidt greie nok ut, men hadde vel håpet å finne noe som er litt mere tidsriktig og passende til en Bertone, kanskje....
 3. Får dessverre ikke opp noe på de linkene, Robert...
 4. Ønsker å kjøpe 15 x 7 felger til en Bertonekupé. Skal brukes med banedekk, så trenger ikke å være strøkne, men må være runde og i ok stand. Gjerne stålfelger.
 5. Wizard catback eksosanlegg til Alfa GT 3.2 selges. Meget lite brukt, som nytt. Nypris ca. 12500,-, selges kr. 8000,-. Uovertruffen kvalitet og lyd. Selges kun grunnet innkjøp av annet Wizard eksosanlegg. Bildet viser tilsvarende anlegg for 156 GTA. Mitt har i tillegg en potte på mellomrøret, som demper lyden noe.
 6. We like. Spent på å se resultatet av oppussingen. Skal du endre farge på felgene?
 7. Jeg har midtpotte, men det er fordi det ble så mye lyd da jeg byttet grenrør. Med originale grenrør trenger en ikke midtpotte. Mitt råd er å ikke kaste skvettlappene. De er ikke sååå store, og beskytter lakken på dørene bra.
 8. Du kan glede deg til å "utforske" Busso´en. Fantastisk motor med meget underholdende karakteristikk! Ingen motor på denne siden av en Ferrari lager liknende lyd. Såvidt jeg husker var det uoriginal potte på din? For den ultimate nytelse i lyd er det selvfølgelig Wizard som gjelder - men det har jo både Eivind og jeg allerede....;-)
 9. Det varmer et Alfa-hjerte når litt småsliten brukskunst får et godt, nytt hjem. Gleder meg til å følge med her!👍😎
 10. Peer

  GT 3.2

  Ifg. Torsteins erfaring holder aluminium seg fint etter vannpolering, så ingen behandling ble anbefalt.
 11. Peer

  GT 3.2

  Nei, av og til må man slippe proffene til. Én fordel med å ha blitt bygutt er at Ital Bilservice nå bare er fem minutter unna. Flott service av Svenn Tore. Det svei i lommeboka, men måtte til. Godt å vite at alt er på stell.😊
 12. Peer

  GT 3.2

  Mission completed. Reg.reim byttet og stor service tatt. PKK ok - null feil. 💪
 13. Peer

  GT 3.2

  Kun ventildekslene - resten koste jeg meg med i garasjen. 😎
 14. Peer

  GT 3.2

  Tror dette blir bra, jeg. 😊
 15. Ubrukt GTV6 3.0 merke i perfekt stand selges, da min GTV6 3.0 ble solgt..... Koster for tiden kr. 926,- + moms/fortollingsgebyr/frakt fra Highwood Alfa. Fornuftige bud mottas.
×
×
 • Opprett ny...