Gå til innhold

EspenO

Primo Capo
 • Innholdsteller

  1 243
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutro

Om EspenO

 • Rang
  Primo Capo

Profilfelter

 • Nettside
  http://www.espens.org/

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Askøy

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. SOLD - jaja, det gikk jo kjapt. Eller er det annonse fra et tidligere salg?
 2. Lærer noe nytt hver dag, takker Jeg har sett 2k spraygrunning i salg, men ikke lakk tror jeg.
 3. Sprekere overskrift i Blabladet http://ipad.dagbladet.no/2014/11/04/tema/bil/aller/motor/dinside/36069835/
 4. Ja, om hun ikke trengte det i 2002, trenger hun det sikkert i dag
 5. Fant noen fjærer i kjelleren, og etter elimineringsmetoden må de være de originale fra min gamle 156 2,0 TS (ikke Selespeed) sedan. Ser OK ut, men de var aldri på bilen i min eierperiode så jeg vet egentlig ingenting om dem. Tok noen bilder av delenummer for erfarne runetydere. Førstemann til mølla! Fare for at de begynner i spikerbransjen ellers. Jeg gidder ikke sende, og de veier jo uansett a metric shitload = dyyyrt.
 6. Ah. Søkte bare på Alfaowner, og i England er det tydeligvis en option (som er gjort standard på Ti). Den norske importøren har hatt vett til å spec'e det på alle biler, da. Hadde uansett vært interessant å se tall med/uten fast vegg bak kupé.
 7. Flertallet av Alfa159 sedan har ikke nedfellbare bakseter, er det ikke så? Fast vegg mellom kupé og bagasjerom har nok avgjørende betydning her.
 8. Husk bare at et ikke-merkeverksted ikke vil ha oversikt over recalls og kampanjer på modellen din slik merkeverkstedet har. Jeg byttet f.eks. bremsevæske på merkeverksted (dette var ikke en Alfa) for et års tid siden. Kostet ca 2500,- Dyrt? Jo, ja - men ikke når bilen kom tilbake med fire nye coiler (kjent feilkilde, men rammer ikke alle eksemplar) til en verdi av rundt 8000,-. Hadde en av dem røket, ville antakelig delen blitt dekket (igjen, hvis du går til merkeverksted) men ikke montering eller koding.
 9. Flotte bilder! Får ikke folk kjøpelyst av den annonsen der, får de det aldri
 10. Lookin' good! Novitec-felger?
 11. Ligner litt på dem som satt på Escort RS Turbo?
 12. Dette er jo fantastiske nyheter, om det er sant! Og Kacher har det vel ikke med å fare med tøys. Krysser fingre og tær
×
×
 • Opprett ny...