Gå til innhold

rotor

Artigiano
 • Innholdsteller

  86
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutro

Om rotor

 • Rang
  Artigiano

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det er en indikator på instrumentpanelet som skal slukke kort tid etter at tenneing er satt på. Den indikerer at startsperre er deaktivert. Lyser "immo" lampen så er startsperre aktivert, - og bilen starter ikke. Se engelsk tekst i tidligere kommentar.
 2. http://www.abacuscaralarms.co.uk/re-coding-meta-alarms/fiat-coupe.html eller: https://www.remotekeys.co.uk Fiat Immobiliser & Transponder Coding Service Common symptoms include: Car won't start and the immobiliser light stays on Car won't start and the immobiliser light is flashing Car starts and then stops shortly after with immobiliser light flashing or on solid The problems mentioned above can be caused by many factors with the more common ones being: The transponder within your key having lost its coding and The transponder failing or having been lost Fiat coupe Immobiliser - Specialist In all cases we have the required specialist equipment and skills in order to reprogram a transponder to your existing immobiliser. We even have the ability to put your ECU or immobiliser in a free run state - disabling your Fiat immobiliser (subject to make / model).
 3. Kanskje ikke så merkverdig at folk må ha dekktrykkvarslere i bilen. Vet du så lite om bil at det er en nødvendighet så burde du ikke ha lov til å verken eie eller kjøre bil. Det burde være åpenbart for enhver som kjøper bil at dersom den er tatt ut av butikken så er det kun et spørsmål om hvorm mange feil det er på den. Det finn.no og andre stresser er vel kanskje ikke det som var meningen med loven. Det er faktisk forbundet med risiko å leve, å kjøre og å handle bil. At man skal tilstrebe å gjøre kjøper totalt uansvarlig er den reneste idioti. Det sier mye om de som skriver lovverket. En kan jo spørre lovutrederne om det er miljøvennlig å gjøre det så risikofyllt å selge en brukt bil at de heller skrotes ved første utbytte enn å bytte eier. Tipper det da går så runt i toppen på byråkraten at det tar en time å svare. Det er forskjell på å barbere seg å sjære av seg hele haka.
 4. Har handlet der to ganger. Første gang gikk alt greit. Andre gang fikk jeg melding om at delene ikke kunne skaffes og jeg fikk tilbake pengene etter et par tre dager. (Uten å måtte purre).
 5. Kan du sende bilder til e-post så kommer epost adresse på sms
 6. Ok, kan være interessant, hva med et bilde eller to? De sier jo mer enn tusen ord. Kan sende e-post med adressen til mobilnummeret dersom det er enklere med bilder via e-post. Dessuten enklere med tlf./e-post enn sporadisk å logge inn her for å følge med. Er det håp om å få den på veien igjen?
 7. Og 4 OZ felger koster?
 8. Har ikke spurt om, eller tenkt, deler. Vi lurer på km stand, er det mye rust, hva koster bilen, hvilken modell er det? Man må jo ha noe å gå på for å finne ut hva det koster å få den på veien igjen og vite hva du tenker deg at prisen er... SMS er tunvindt da det tar en evighet å beskrive hva du selger. Vi kan ta SMS når vi vet noe mer..
 9. https://www.blocket.se/varmland/Alfa_Romeo_1750_GT_1970_Bertonecoupe_81881098.htm?ca=11&w=3
 10. https://www.blocket.se/varmland/Alfa_Romeo_1750_GT_1970_Bertonecoupe_81881098.htm?ca=11&w=3
 11. https://www.blocket.se/ystad/Alfa_Romeo_GT_1300_junior_79645242.htm?ca=7&w=3 Finns flere på blocket. Omkring 300.000 SEK minus prutningsmonn...
 12. Eksempel: Alfa Romeo 2.5 V6 24, Ny: ca. 15.000,- https://www.partsworld-uk.com/collections/clearance/products/engine-2-5-v6-24v
 13. Kassa er fra en versjon uten inboard bremser. (Boltene til calipere er ikke der). Det er elektrisk speedometer. Man ser på baklokket om det er sprint eller ikke. (Søk bilder på nett så finner du at baklokket er forskjellig. Mulig at det er en Alfa 33 kasse. Du kan sjekke utveksling ved å sette den i 5 gir, sveive rundt på input shaft og se hvor mange runder drivakslene går. (Sett den ene drivakselen fast, drei eksempelvis 20 runder på input shaft og tell runder på den friedrivakselen. Del på 2. Tabell finner du her: http://www.alfa-pages.co.uk/gearbox.php Ny tøffere kasse kan du få her: http://www.ahmotorsports.co.uk/product/productahm-6-speed-sequential-gear-box/
 14. Grattis!!! Kos deg på tur med en utrolig lettkjørt og koselig bil! Riktig "snyggt" ble det også, - fint å se at det gjøres en grundig jobb og bruker den tiden som er nødvendig.
×
×
 • Opprett ny...