Gå til innhold

FrJ

Artigiano
 • Innholdsteller

  78
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

FrJ vant sist dagen den 15. november 2019

FrJ hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

25 Molto bene

Om FrJ

 • Rang
  Artigiano

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Ottestad

Nylige profilbesøk

657 profilvisninger
 1. Enig, tidligere var ikke rødt interiør min favoritt, men som mye annet så utvikler man seg. Liker rakfisk, men ikke surstrømning. Men jeg synes ansjos er digg, og det sies at liker man ansjos så liker man surstrømning. Så.... 😂😁 Vel liker denne kombo interiør veldig godt nå.
 2. Interiøret ble renset med Meguai.... ett eller annet. Først rens, så en krem. Ble fint!. 😁
 3. Selvsagt ble lokket på bremsevæske beholder også forsiktig demontert, og grundig renset.
 4. Vel Hjemme fikk alle hjul en grundig vask og polering.
 5. Ett bilde fra Hotellet i Flensburg, på vei til sitt nye hjem i Norge i Juli.
 6. Neida, fikk sitte foran, fruen fikk baksetet heldigvis. Nydelig Sprint, liten trimmet 1500, og hvilken lyd :).
 7. Notert 31 aug. Er party fredag kveld.....så jeg må ha forbehold. 👍 Og om det ikke tar av fullstendig, så blir det tur!.
 8. Da har fruen og jeg trillet litt med bilen. Mjøsa rundt sammen med venner i sin 13 SLK, og Valdres flya er unnagjort uten tak. Samt noen småturer. Fungerer fint hele bilen. Har ikke likt stereo anlegget, for mye sort i fronten på sølv midtkonsoll, samt litt tam lyd, og idiotisk betjening av multifunksjons knapper. Kjøpte Kenwood marine spiller med mye mer sølvfarget front, samt kenwood kompakt sub som ligger bak førersetet. Utseendet ble mer ok, mye mer logikk i betjeningen, samt at det ble helt grei lyd med mer bass. Satte på en antenne splitter så jeg slipper enda en antenne. Koblet ut motoren på original antenna så den slipper å se ut som en radiobil. Har kjøpt inn olje og filtere til bilen, blir å bytte når den vinterlagres om noen uker. Oljen jeg kjøpte ble Castrol Edge 10w-60, dyr og bra. Utover dette skjer det ikke mye her, renset skinnet fra Momo, vask og støvsuging.
 9. I min "nye" spider måtte det litt lyd forbedring til. Bestilte før helgen denne: http://www.kenwood.no/car/marine/KMR-M505DAB/. Samt denne som ble lagt under fører stol: http://www.kenwood.no/car/speakers/subwoofers/KSC-SW11/. Spilleren ble valgt fordi jeg ville ha den med mest mulig sølv i front pga midtkonsollet er sølv. Kjøpte også en overgang fra std bil antenne med splitter til dab+. Det meste jeg behøvde var med i pakken, måtte supplere med 1,5m lav nivå kabel til sub. Lyden ble veldig bra, om man ikke er ekstrem lyd entusiast da. Så liten sub under setet har selvsagt begrenset kapasitet, men den fyller lett det som manglet av lyd i bilen. Mao veldig fornøyd.
 10. Da ble det en 916 Spider. Har i lang tid fundert på å innrede furtebua med en Alfa Romeo igjen, noe har manglet der. Lette og søkte både i Norge og utlandet. Kunne tenke meg antrasitt, rød eller burgunder rød med samme lyse brunt skinnet (hadde engang GTV i Rød/lysbrun kombo), eller ta den helt ut og ta det jeg tidligere mente at måtte være gyselig, helrødt interiør. Den norske bilen jeg kunne tenke meg ble trukket fra salg, siden eier fant ut at tilstanden var så bra at han ville beholde den istedet, godt valg av han. Da var det å finne en i utlandet. Og fant en bra bil i Tyskland, ikke billigst, men riktig pris og tilstand. Burgunder med lysbrunt skinn, alt var klart og jeg skulle reise, så kommer det fram at motoren var byttet, og ingen dokumentasjon på den nye, bare å glemme den... Samme sekund kommer en ny 916 på Mobile.de og denne er en Lusso i sølv, med Momo RedStyle interiør og originale Stilauto 17" og 235/40-17 gummi. Ringte selger og tok en meget hyggelig prat, og kjøpte bilen. 99 modell 2,0 TS som hadde rullet 68000 km, og aldri blitt brukt på vinter, og knapt i dårlig vær, og alltid garasjelagret, med full service historie og dokumentasjon. Kjøpte umiddelbart bilen for prisforlangende, tross at den var åpen for forhandling. Men han ble pålagt å ordne 5 dagers skilt til meg, samt få ordnet nytt register og vannpumpe siden dette var 5 år gammelt, siden jeg skulle hente bilen på en søndag. dette ble faktisk endel jobb for han. Men som pensjonist hadde han god tid til å ordne det. Reiste ned sist søndag hjemmefra 0400. Tok av kl 0700 med Norwegian til Hamburg, hvor selger og kona ventet i Tyske røde alfaklubb t-skjorter 0825 i hallen. De hadde 3 stykk Alfa. Vi kjørte deres strøkne lett race riggede 78 Sprint hjem til de, trimmet 1500 maskin som bremset 114hk, for en lyd!. Her ble papirer ordnet og penger skiftet hender. Og bilen ble min, jeg vred om tenningsnøkkel 0955 og startet ferden nordover fra Hamburg. Effektiv morgen. Normal god reise hjem, med en natt i Flensburg og ett besøk på stamstedet mitt, Hansens Brauerei. 115 mil hjem gikk knirkefritt. Bilen var som å kjøre en ny bil. Ikke målbart oljeforbruk, ei heller vannforbruk, godt tegn som er enkelt å sjekke. Bilde tatt av selger i annonsen.
 11. Ser veldig bra ut! Har "Bartehjelp" du også 😁
 12. FrJ

  Hvor Kjøpe dette

  Kunne tenkt meg ei bøyle bak hodet. Kan jo bestille fra utlandet, men er det Norske leverandører på noe slikt?. (Vel, hadde ikke tid til å vente på tips i ferietiden, bestilt fra Cabrio Supply i Holland, samt formsydd innendørs trekk over bilen, samlet 385 euro med frakt hjem).
 13. FrJ

  Register V6

  Hei hentor. Dæven, det var friskt, men skrur jo normalt selv heldigvis. Hva er skift intervallet på register 12V?
×
×
 • Opprett ny...