Gå til innhold
Vi opplever for tiden problemer med enkelte bilder. Vi jobber hardt for å rette feilen!

Fiffen

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  115
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Fiffen vant sist dagen den 5. desember 2018

Fiffen hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

62 Superbo

Om Fiffen

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ser ut som en Deutch kontakt ? Google it ! Så finner du flere steder å handle det tror jeg.
 2. Dette ble satt inn i bilen likevel
 3. Kommer du merkbart lavere i bilen med de setene kontra orginale ?
 4. Noen her som har satt inn noen ettermarkeds retroaktige bøttestoler i sin Giulia, eller 105/115 serie ? Slenge gjerne ut noen bilder, og erfaringer med montering osv. Og om noen på østlanded ish har en stol å låne bort for prøvemontering/sitting kanskje ?
 5. En annen ting. Jeg blir så glad når jeg ser bilder av bilen din Per Ove! Den er så feit!!
 6. Jeg importerte jo min Giulia, og gjorde noen små modifiseringer før registrering. Senkesett fra Classic Alfa. Da jeg var inne til kontroll så var jo bilen så lav at det ikke er noen tvil om senk(slepte fremre potte nedi kanten på vei inn i hallen ). Så spilte med åpne kort. Fortalte kontrolløren hvor fjærer osv var handlet inn, han gikk over bilen, sjekket Classic Alfa sine hjemmesider og godkjente bilen. Men det står ingenting i vognkort om de fjærene da de ikke har noe nummer og er svarte. Men de har jo gode bilder som dokumenterer alt, så hvis jeg blir tatt i en kotroll eller lignende kan jeg bare henvise de til sine egne bilder.
 7. Er det vår snart ? Neida, liker vintern jeg! Lite tid tilbrakt i garasjen, da prosjektet ble "ferdig" etter mye jobbing forrige vinter. Nå er det mest jåling som står på menyen. Siden jeg aldri vil få råd til å kjøpe en Ti Super, så kan jeg vel lage noe som ligner ? Hva syns folket? Med eller uten chrome på panseret?(selvom jeg har bestemt meg:) ) Rød og grønn stripe på hver sin side av panserlisten skal også på etterhvert. Klistremerker og chromer er de billigste hestekreftene!
 8. Kan du fortelle/vise litt mer fra hva du lakkerer med av utstyr, og våtsliper med osv ? Mulig jeg vil teste noe enkel lakkering etterhvert og trenger alle tips jeg kan få
 9. SKiltfabrikken lager tidsrikte små skilt til foran. Se siste bildet jeg har lagt ut i tråden om min bil. https://cuoresportivo.no/topic/34047-fiffens-1972-giulia-1300-super/?page=3 Så vidt litt større en den orginale skiltholderen foran. Husker ikke helt målene nå, men kan måle neste gang jeg er i garasjen.
 10. Skiltfabrikken lagde tidsrikte skilt til min Giulia. Litt for stor for skiltholderen bak, men bare å trimme kantene litt.
 11. Slik så den ut på siste tur før den ble satt inn for vinteren. Ingen tilfeldig stopp i veikanten, men en stopp pga tett bensinfilter(ekstra filter før pumpa). Dette grunnet en bensintank med mye groms. Så den og bensinrør skal byttes i vinter, samt at forgasser skal da få en ny rens etter å ha fått litt kjip bensin i år. Ellers så driver jeg å polerer og får den litt blank, men blir nok aldri no showfinish på den. Andre planer for vinteren er nye vinduspakninger på hele bilen, litt dekaltrimming(letteste hestekreftene først). Få på justerbare camberarmer og få tatt en ordentlig forstillingskontroll. Mulig jeg skal shimse litt fjærer også for å få den helt i vater. Også må jeg modde eksosanlegget litt da fremre potte henger alt for lavt. Er det noen som har en sånn panserlist i chrome til Giulia til salgs så si i fra, er sugen på en sånn. Fikk også et ratt i gave av min kjære samboer i bursdagsgave. Navet passet egentlig ikke, men bestemte meg for å tilpasse det istedet for å sende det tilbake. Ble meget bra synes jeg!
 12. https://classicalfa.com/products.php?product=AC055-HELLEBORE-STYLE-GTA-STEERING-WHEEL Helt ubrukt. Skal returneres til Classic Alfa, men kanskje noen her på berget vil kjøpe det istedet?
 13. Noen som har slike på sin bil ? https://www.okp.de/xtc2/105/115-Bertone/50-Chassis/Front-Suspension/Knuckle-riser-extension-front-arms-GTA-per-piece::21253.html?language=en
×
×
 • Opprett ny...