Gå til innhold

Fiffen

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  136
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Fiffen vant sist dagen den 20. august

Fiffen hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

80 Superbo

Om Fiffen

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har du en 2.0 Nord topp som er sprekt og skal kastes eller bare ligger der ? Da vil jeg gjerne ha den om du kan donere den til meg
 2. Hvordan gikk dette ? Er alt i boks ? Og hva sa rulla, er det mange ponnier ?
 3. Dette har man vel fått godkjent på eldre biler der skiltholdere ikke har plass til moderne skilt. Da jeg importerte og registrert min Giulia så fikk jeg godkjent med lite skilt foran som passer i skiltholder på støtfangere, samt en høyt og smalt et bak som passer til hullene i bakluka. Men nå er det vel snakk om typisk til nyere bilere ala Giulia og Stelvio og andre nyere Alfa som ikke er spesielt pene med et stor skilt på frontfanger?
 4. Noen som har en 1.8 turbomotor fra 75 slengende ? Da helst med manifold,turbo, innsug, sprut osv
 5. Noens om har en eksosmanifold til turbo som passer 2.0 Nord?
 6. Jepp ! Avreise fra Bjerke lørdagsmorran. Slå følge ?
 7. Ser forresten slik ut om dagen, gått litt amok med stickertrimming. Også måtte jeg la henne få et teppe å stå på, så det ikke blir for gulvkaldt.
 8. Ikke tid til bilder når man har det så gøy! Men fikk byttet pakning på frontruta i går, ikke komplisert jobb, men pokker så svett man blir! Ellers skal det ny motor og girkassefester på før ID neste helg. Da jeg mistenker at de er syndere som gjør at eksosanlegget er nedi asfalten i ny og ne. Eller så melder jeg om 1000 problemfrie km hittil i år, og mer skal det bli.
 9. Når du spacer ut nedre bærearmer, så gir vel dette en endring i camber. Så dette er kanskje gjort hvis det ikke er justerbare camberarmer ?
 10. Tenker da mest på hvor jeg skal feste skulderstroppene. Siden bilen ikke har fester for belter bak. Ser på denne forsterkningsplaten som er FIA godkjent med mutter til å feste en øyemutter i. Dette ser jo kjekt ut. Men holder det med å borre hull og sette den platen på baksiden, stramme til med øyebolte og feste beltet. Eller må jeg sveise fast denne platen. https://kollevold.no/belteplate-fia.html
 11. Noen som har satt inn slikt i sin 105/115 Alfa ?Lurer på å sette inn noe slikt i min Giulia til litt fordi det ser kult ut og fordi det kan være kjekt på track day, når jeg kommer meg på det etterhvert. Så da lurer jeg på hvordan best/enklest sette det inn i kjærra. Noen som har noen bilder å vise til kanskje, eller tips/triks ?
 12. Noen som har noen gateslicks eller lignende i 195/55-15 liggende ? Må ikke være nye, men ikke utslitt heller. Skal teste Giulian med noen gamle Saab felger, men har ikke gummi.
 13. Hvor får du bestilt slikt ? Og hva kommer en rute på ? Classicalfa sier de ikke kan sende til meg. Vurderer å bytte på min Giulia
 14. Hadde lignende symptomer på min 1300 som du beskriver. Fikk forgasserene renset og overhalt, justerte/sjekket tenning. Fikk stilt tomgangskruene og synkronisert skikkelig. Etter det var bilen en drøm å kjøre. Ingen dysere byttett eller noe. Jeg tror også at det er "kun" en skikkelig justering som hjelper her, ikke noe endring av dyser. Og trenger du hjelp av en proff, så anbefaler jeg www.flattjern.com. Det er en som har skikkelig peiling og gehør(noe som trengs for skikkelig justering).
×
×
 • Opprett ny...