Gå til innhold

Fiffen

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  160
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Fiffen vant sist dagen den 20. august 2019

Fiffen hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

101 Eccellente

Om Fiffen

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, skal dessverre ikke dit i helgen. Men kanskje noen andre fra Oslo skal dit og kan ta med for meg ? Noen ?
 2. Hei, litt skjevt bak hos meg så mulig jeg trenger disse. Hva skal du ha for slikt ?
 3. Jeg trenger selve mekanismen som åpner/lukker som er inne i døra. Tar bilde neste gang jeg har anledning
 4. Trenger vridermekanismen til trekantvinduet på passasjersiden til min Giulia.
 5. Ryddet litt i garasjen og fant litt div jeg ikke trenger. Filterboks med tilkobling til forgasser. Gummimatte til Giulia med hengende pedaler, førerside. Instrumentpanel til Giulia(bildet er lånt fra internett, men er likt) 116 eksosmanifold til 2.0 motor. 2 stk trekantvinduer til Giulia, den typen med lås på glasset, ikke vrider i døra(ikke avbildet) Se bilder, og ta kontakt om det er noe du ønsker å kjøpe, blir vi nok enige om en pris.
 6. Selger originalhjula som aldri kommer til å bli brukt. MÅ ha ny gummi og en liten shine. Bilder kommer, men litt overflate rust/rusk. Litt usikker på pris, så kom med noen bud om dette er av interesse.
 7. Har en som mest sannsynlig skal kjøpe disse. Kommer tilbake her om der ikke blir noe av
 8. Noen som kunne tenkt seg litt bøllete felger til sin Alfa 105 ? Nyovermalte Saabfelger med fersk gummi, Toyo Proxes TR1 195/55-15
 9. Skiftet feste til girkassa i kveld. Greit ferdig den gamle....
 10. Så du byttet med kasse i bil. Var det "god" plass til å presse inn og ut med det settet der ? Senket du girkassen på noen som helst måte ?
 11. Høyh ! Kanske ikke lenger et prosjekt, men det pusles jo fortsatt. Har fått inn ny bakrutepakning(lettere denne gange når man har lært av egne feil på frontruta). Nye pakniner på alle 4 dører, på dør og på bil. Så nå kan jeg kanskje driste meg med å vaske bilen med spyling Også har jeg lagt dempermatter(Silent Coat) i hele kupeen samt et lag med 10mm lydisolasjon(Silent Coat). Fikk tatt en liten tesstur i går kveld og det er betraktalig mere komfort kontra de to årene jeg har kjørt uten en eneste form for demping/isolasjon. Også har jeg fikset ny ventil til varmeapparatet så jeg ikke skal fryse sånn på de kaldeste dagene, DET er en drittjobb jeg aldri skal gjøre igjen. Har satt på ny justerbare gasslenker/stag. De er ikke helt riktig justert, så litt turtallsissues, ellers virker det som om bilen er klar for ny sesong. Så blir det litt oljeskift, vask, og lett polering de neste dagene. Fant forresten kun et rusthull på størrelse med en 5-øring på en side bak bakrutepakningen, ellers komplett solid bak frontrute og ellers.
 12. Ser at årets vårslipp er flyttet til en søndag. Og ser at det skal være 10. mai, som også er samme dag som Norsk Sportsvognklubb har vårmønstrin på Øvrevoll. Er dette med i kalenderkalkulatoren ? Hvem her inne drar til Autovia, hvem drar på Øvrevoll ? Kanskje noen skal begge steder ?
 13. Ja det er fint og flott det, men som sagt. Etter hva jeg har blitt fortalt, om det skal godkjennes i vognkortet så må du bytte.....
 14. Her kan vel kanskje @1300 SUPER komme med innspill, da det er han som har inspirert meg
×
×
 • Opprett ny...