Gå til innhold

Sillyspeed

Ispettore
 • Innholdsteller

  2 615
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  37

Sillyspeed vant sist dagen den 18. august

Sillyspeed hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

389 Splendido

Om Sillyspeed

 • Rang
  Ispettore

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Akershus

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har ikke opplevd at finn fører statistikk over faktisk salgspris. Det kunne de gjerne ha gjort. Jeg vil tippe at alt mellom 0-20 % avslag er normalt for opptil middels dyre biler..
 2. Denne kunne gjerne tenke seg å stå i garasjen min som sommerbil. Bare hvis det følger med noen ekstra timer i døgnet..
 3. med garasjen som ekkokammer er det småstygge lyder fra luftverktøy. Men med en skikkelig garasjejekk og muttertrekker er det ganske digg å skifte dekk én side på bare 10-15 minutter.
 4. Det stemmer nok (alt). Akkurat i dette tilfellet byttet jeg hjul frem og tilbake samme uka, så det var ikke den typiske "vinter-rusta" som hadde satt seg. Det spørs om lufttrekkeren og resten av utstyret er litt for svakt. Jeg har tydeligvis blitt gammel, i det jeg har byttet vekk 20" sommerhjul mot 19" hjul.. 👴
 5. Gode spørsmål uten gode svar 😊 Den er foreløpig bare testet med naboens kompressor fra feiltema, av den mellomstore sorten med hjul og 20-25 liters tank omtrent, 8 bar. Men med fislete slange, riktignok. Jeg vet at muttertrekker bruker mye luft, men jeg skulle kanskje tippe at trykket gav moment, og ikke luftmengde? Den ble smurt så oljespruten stod 👍 Uansett, jeg skal teste på jobben der det er plenty med luft, så får vi se hva som er galt eventuelt. Det er helt greit å løsne med latmann og skru ut og inn, men det hadde vært hyggelig med full power når to biler skal ha hjulskift i høstmørket..
 6. Investerte opptil flere hundrelapper på en brukt muttertrekker. Den klarer tilsynelatende ikke å løsne hjulbolter som er dratt til for hånd. Er det noen som kjenner denne typen og om det er noen "user serviceable parts inside" som det heter så fint? Justeringsskrue ved luftnippel 1-2-3-4 gjør ingen forskjell. Det står 320 Nm på den, men det er nok bare på papiret p.t. Kjører på 6-8 bar. Tiltrekning går greit, men må etterstramme manuelt.
 7. Lykke til, du opplever nok forhåpentligvis en forbedring uansett 👍
 8. https://billyd.no/product/jl-audio-c1-570x-coaxial-5x7-50-225w-rms-max/ https://billyd.no/product/rockford-fosgate-fulltone-5x7/ Eller de fra Focal. Bilradiospesialisten har også bra utvalg. Vurder disse, hvis de passer foran...
 9. Jeg har ikke hørt alle merker som finnes der ute, men Alpine, Pioneer, Focal, Rockford Fosgate og JBL er vanligvis trygge valg. Tenk likevel på at direkte lyd, altså ikke reflektert via vinduer (drit i hattehylla) og bakseter gir deg den beste opplevelsen av lyd. Heller enn å bruke relativt lite penger på fire høyttalere ville jeg doblet innsatsen til to foran. Strekk deg litt, og så får du igjen for innsatsen. Det er jo ofte en del jobb å installere bilstereo og et par hundrelapper er ikke mye i det lange løp. Det blir litt som å kjøpe kinadekk og spare 1000 kr over fire år, og så ha middelmådig egenskaper og dårlig styrefølelse på en Alfa for 250 kroner i året spart. Det er for dumt, mener jeg 👍
 10. Haha.. Det virker som vi er veldig enige, men du må gjerne "kverulere" 😎
 11. I dette tilfellet er det nok innafor at hjulboltene går igjennom gjengene på navet og 1-2 tørn ekstra. Da er det fullt inngrep. Det er vel M12x1,25 om jeg ikke tar helt feil.
 12. Biltema sine passer og er litt lengre enn de originale. Jeg har 16 stykker hjemme som jeg aldri brukte hvis du vil komme innom og hente (i nærheten av Lillestrøm).
×
×
 • Opprett ny...