Gå til innhold

Jørund

Capo
 • Innholdsteller

  951
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  22

Jørund vant sist dagen den 14. juli

Jørund hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

280 Splendido

Om Jørund

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 605 profilvisninger
 1. Hei, Så ikke svaret ditt før nå. Selvkost-ish pluss frakt?
 2. Har 3 stk 2mm shims til t-bar.
 3. Liten oppdatering, glemte bilde, men heller ikke så mye å ta bilde av. Har lagt merke til det tidligere, men glemte helt av det. Bakaksling var litt over til høyre av bilen. Når jeg monterte t-bar etter overhaling brukte jeg de shimsene som sto på, på samme plass. Når jeg fikk på breiere hjul, subbet det såvidt på høyre side, men nå er det ordnet👌 Den står nå 100% i senter! Bare håper jeg ikke må ha ny forstillingskontroll! Har 3 ekstra 2mm shims til salgs om det er noen som trenger. Bestilte 4, trengte bare 1🤣
 4. årets første småvilt (mikrovilt). alt dette og mer kom ut av radiatorrillene med litt trykkluft. Kjøler kanskje litt bedre nå?? 🤣
 5. @Landmann det var på classicalfa, de kunne bestille forskjellige farger, men det ble litt dyrere enn de £430 som de nå tar. Så sikkert blitt litt dyrere nå. Skal være i beste kvalitet av tysk mohair.
 6. Blir nok blond igjen, men er alltid greit å bytte litt innimellom😎👌
 7. Blei faktisk ikke så ille med svart. Må bare få pusset bakruta og få inn vannpumpe. Som jeg fikk feil fra den lokale pusheren. Så nå står bilen inne i godværet med «ny» topp og støver ned..
 8. Svart blei veldig kjedelig. Til neste sesong blir det ny kalesje i beige.
 9. Helt enig, når det blir nytt tak så bestilles det i beige. Dette er kun midlertidig forandring. Den var/er så misfarget, og på flere steder gått opp i limingen. Så noe måtte gjøres midlertidig. Tak til denne koster ca 5k, så det blir nok kjøpt inn etter hvert😎 men det er noen andre ting som må kjøpes først..
 10. Forsøk på å få litt orden på kalesjen. Den har var veldig stygg, misfarget, og falmet. Så da er der verdt et forsøk med litt oppfrisking. Prøver først med brun. Første strøk ble veldig bra noen steder, men det er forsøkt vasket med litt forskjellige remedier på enkelte områder. Dette har gitt litt forskjellig farge. Skal se mår det tørker helt. Men blir nok et strøk eller to til, før jeg eventuelt går på med svart.
 11. Hvor høye er disse? Tenkte å kjøp fra Alfaholics, de gir vel 2,5cm mer?
 12. Senket kassen litt, gikk å bytte. Men det var absolutt ikke god plass. Måtte lirke den på plass, men når jeg fikk til teknikken så gikk det greit. Det var så trangt at jeg ikke fikk brukt sentreringen, så presset ble skjevt.
 13. Compomotive ML👍 Har lett etter varianter for å freshe opp cab’en, prøvde en variant av vask som skulle fjerne det meste i går. Men det tok ikke jordslaget/olje/gudenevethvadeter. Har en mulighet til å farge den helt svart, men hadde vært stilig å beholde den originale beige. Skal sjekke ut sjappa du linker til👍👍
×
×
 • Opprett ny...