Gå til innhold

Jørund

Capo
 • Innholdsteller

  889
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  18

Jørund vant sist dagen den 15. mai

Jørund hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

218 Splendido

Om Jørund

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 346 profilvisninger
 1. Hei, Kan noen av dere regler for bur i en toppløs bil? Kan man få dette godkjent? Tenkte noe ala dette:
 2. Det er brukt ikke trettende pakningsmasse på min. Har testet med høytrykksspyler og vask, og den virker nå helt tett!
 3. Man kan argumentere for mye når man lager det selv😂
 4. Ny bremsekraftforsterker, og hovedsylinder til bremse og clutch. Tenkte å overhale de originale delene, evt sette dem inn igjen.
 5. Jeg brukte Hurtigruta Carglass på Gjøvik. Det gikk fint, men ikke helt uten småproblemer som beskrevet over. Det ser bra ut nå, men har ikke fått testet om den lekker fortsatt. Fikk ingen garantier, da passform etc var litt så som så? Jaja, tett er der forhåpentligvis. Jeg hadde med helt ny pakning, så de kunne skjære den gamle i stykker for å enkelt få ut ruta.
 6. Da er bilen tilbake, og det skal være tett! 🤞🤞
 7. Liten oppdatering. Rutebytteren har gjort seg ferdig, trodde han. Limt inn ruta i ny pakning, helt på masse vann, og stått på. Ikke noe lekkasje. Supert. Men nå hadde jeg fått 1cm glipe mellom ruta og pakningen på begge sider på innsiden. Så da ble bilen stående, mannen som hadde gjort jobben var ikke på jobb lenger, så jeg fikk ikke snakket med vedkommende. Irriterende🥵 Værste er nesten at bilen må være borte hjemmefra enda lenger😂
 8. Jeg også lurer på dette. Så du fikk noen svar på FB, men mener også det har vært noen andre avtaler/bra folk som har blitt nevnt her inne tidligere. Husker bare ikke hvem🤯
 9. Takk for kjappe svar. Skal oppdatere over helgen👍
 10. Har funnet litt spenstige løsninger selv👍 fult av 20-30 ampere sikringer i der det skulle være 8-10 ampere. Men den der tar kaka😂
 11. Jørund

  Feil turtall

  Hei, Turtallet på min 84 Spider viser feil, det kommer aldri over ca 4000/min. Det skal la seg justere ved å endre motstand på en liten skrue. Men tenkte å gå over ledningene først. Så da er spørsmålet? Hvor sitter sensoren? Det er vel mekanisk til elektrisk? Eller er det noen andre som kjenner til problemet?
 12. Har nå helt bøttevis med vann, og eneste jeg kan forstå er at det lekker langs med gummilista til vinduet. Får prøve å bytte den, men det skal noen profesjonelle få gjøre!
 13. Hei, skjønner meg ikke helt på hvor det lekker på Spideren min. Har demontert, og kikket. Det kommer vann på 3 steder, to helt lateralt, og et midt i mot førerside. Kjenner det blir vått på venstre side av ventilasjonen. Har byttet scuttledren. De er åpne. Gammel eier har drevet med litt silikon nederst på vinduet på begge sider (bilen var i følge ham helt tett -LOL). Kan det lekke via skruehullene til krom lista nederst på vindu? Det vil forklare de to laterale. Den i midten skjønner jeg ingenting av. Er ingen åpenbar plass. Lekker en del der etter vasking. Skal spyle med vann når jeg får en hjelper. Noen kjente plasser?
 14. Blir bra å få fikset det der!
×
×
 • Opprett ny...