Gå til innhold

Jørund

Capo
 • Innholdsteller

  867
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  18

Jørund vant sist dagen den 15. mai

Jørund hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

208 Splendido

Om Jørund

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 262 profilvisninger
 1. Liten oppdatering: Skal overhale hjelpesnekka, og bytte ut det meste av foringer og kuleledd i forstilling👍 Bytte bremsekraftforsterker og hovedsylinder, samt stålomspunnede bremseslanger foran. Bytte kjøleslangene til varmeapparatet. Gummipakning til luftboks, og gummipakninger mellom skjermer og scuttle board? Plata nedenfor vinduet. Håper dette vil fikse vannlekkasjene. Får se hvor fort det får fremover, arbeidslysten er ikke helt på topp for tida..
 2. Den er brenntøff den Bertonen din forzaalfa! Din også Salvesen👍
 3. Kan ikke tenke deg en Spider? Regner med det blir litt mellomlegg 😬
 4. Fått nytt ratt også😎 ble veldig behagelig kjørestilling for armene med 5cm spacer.
 5. Skal det justeres i høyden? Hva vil du frem til? Frem og tilbake er det vel originalt?
 6. Det er 6 muligheter for p kjøre med klubben i år👍 Løp Dato Bane Arrangør 1 og 2 11. mai Karskoga CAR 3 og 4 22. juni Rudskogen KARN / NSK 5 og 6 17. aug Vålerbanen (ID) KARN 7 og 8 31. aug Vålerbanen BMW 9 og 10 14. sept Knutstorp (Spettacolo) CAR 11 og 12 5. okt Rudskogen KARN
 7. Ble helt greit, og jeg har fått prøvd meg på litt sveising😎
 8. Fått laget meg ramme så jeg kan flytte bilen litt rundt👍
 9. Jørund

  Styling Spider

  Noen som kjenner til styling kit til spider? Er dette Zender frontfanger?
 10. Byttet ut alle foringer, også på motorfestet. Foringer og Eibach var det som ga mest for pengene. Så kom stabstag foran med lenkearmer og stabstag bak. Sammen med Michelin Pilot Supersport dekk var dette mer en nok😎 hadde elektroniske dempere, som virket helt supert. MiTo QV har også godt av en motordemper. Resten av stagene jeg hadde på kjente man kun forskjell på ved banekjøring, og var for så vidt penger ut av vinduet. Lydmessig ville jeg ha byttet til litt grommere effektanlegg.
 11. Bra du tar litt og litt:) En av de beste oppgraderingene jeg gjorde var polyforinger og Eibach. Den ble ikke for lav, og jeg likte veldig godt at den ble stiv nok. Men om du vil gå helt bananas med hjuloppheng har DNA Racing i Italia utrolig mye morsomt til MiTo👊 Savner min gamle, og det kan jo hende at en slik dukker opp igjen etter hvert? 😎 Enn så lenge følger jeg MiTo på instagram.
 12. Har kjøpt inn 5cm spacer også, så blir spennende å prøve å kjøre bilen med litt knekk i armene😂
 13. Liten gavepakke til Spidern klar til den kommer hjem ca neste uke! 👍
 14. Ikke dumt Landmann👍 Ser ut til at de har både til cupe og bagasjerom. Men lurer litt på om det er enkelte forskjeller på S2 og S3? https://www.cabrio.de/en/carpets/car-models-prices/alfa-romeo-2013-11-05/fastback-spider/Carpet-set-Fastback-detail
×
×
 • Opprett ny...