Gå til innhold

roht

Capo
 • Innholdsteller

  652
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

roht vant sist dagen den 24. mai 2017

roht hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

29 Molto bene

Om roht

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kjenner en høyt oppe i administrasjon hos Alfa. Han bare lo av dette Renault snakket men derimot så snakker han desto varmere om Mazda samarbeidet. Selv håper jeg bare at Alfa vil bestå og fortsette å være italiensk.
 2. Nå er begge bikkjene døde,oppvask tar oppvaskmaskinen seg av, er potteplante seriemorder så det er forbudt område, vaskemaskin og induksjonsovn skjønner jeg ikke et skvatt av også lider jeg av ekstrem butikkallergi og kjøpevegring. Hun vil nok forlange at 500 Italia og GTV selges, ingen av de blir noensinne ferdig med nåværende tempo. Hun må nok mildnes litt med Jubelwasser i tillegg. Også må nok skjegget ofres....
 3. ... men ikke helt ferdig gått enda ! I dag har jeg inngått muntlig avtale om å kjøpe en pent brukt Guilia . Egentlig er jeg av den mening at Guilia er for dyr og kona skjønner nok hvor veien går siden hun blir stadig minnet på fortreffelighetene AR har. I dag klarte jeg ikke presset mere og er på full fart mot en hvit 2017 Guilia 180 hk til en "grei" pris. Men hvordan bør den nyheten slippes ?🥶
 4. Antagelig ikke. Den italienske stålprodusenten lurte Alfa/Fiat trill rundt og til slutt ble de tatt med buksa nede og FCA har byttet leverandør. Ikke at det er noen superduper løsning. Fiat tar inn CRC fra Kina og havnene er sprengt på lagerkapasitet så coilene står ute utsatt for nedbør. CRC skal stå under tak og lageret må ha vegger og lasten må ikke hanteres i regn.😁 Alfa sitt stål er italiensk men det blir ordentlig fint behandlet.
 5. roht

  Fiat Coupe.

  Har ikke vært hos Audi, det er jeg ferdig med. Forresten har det medført at jeg får dype traumer mot alt som kommer fra VAG. Litt urettferdig mot det som ikke er Audi men en skal jo ikke diskriminere så da er det greiest å ikke like alt de produserer.
 6. Du kan også høre hva de mener og anbefaler hos DNA. De er ekstremt vennlige, svarer raskt og guider deg videre i fall de ikke kan hjelpe. Alt etter hva du spør om gir de deg alt fra race løsninger til økonomi løsninger med beskrivelse av både for og bakdeler på løsningene de kommer med. Alle tiders folk. http://www.dna-racing.it/
 7. roht

  Fiat Coupe.

  Kunne ikke vært mere enig. På den annen side er det mye fin stålmark som ligger og koser seg bak Tectyl. Har bedt om pris på frakt via linken du oppgav. Ca 2 000 for komplett oppheng er ikke ille men det kan sikkert ganges med 2 eller mere før jeg legger middagspølse fingerene på den. Verdien av bilen bekymrer jeg meg null for siden nedsiden verdimessig er minimal for en 30 000 kroners bil og noe skal en jo tukle med på fritiden. Så lenge en slipper å donere nyrene og blir avkrevd bein og armer for delene så er det ok.
 8. roht

  Fiat Coupe.

  Det bilde fant jeg på internett.
 9. roht

  Fiat Coupe.

  Iflg verkstedet som kjenner denne bilen så er det snakk om overflate rust og de anbefalte Lanolin behandling som visstnok skal stoppe rust. Akkurat det tror jeg ikke så overvettes mye på. Forsinke kanskje ? Stoppe korrosjon-NEI, det tror jeg ikke på ! Siden jeg jobber store deler av året i Italia så har jeg spurt de lokale skrotskallene om bakstilling til Coupe og det medførte ikke lyriske utbrudd over hva de kunne tilby. En mente at det er en annen Fiat med samme oppheng, men husket ikke hvilken modell. Alle er enige om at GTV opphenget ikke passer som bolt on job. Foreløpig så ligger Coupe litt på is, men i løpet av en måned eller så er det vel på tide å bestemme seg for om å gamble eller ikke ?
 10. roht

  Fiat Coupe.

  Jeg vet ingenting om Fiat Coupe Eieren tror jeg er nesten like blank som meg. Er det noen i Trondheims området som kan se på bakhjuls opphenget og gjøre seg opp en mening om rustangrepet ? Har snakket med 2 verksted som er gode på rustskader, og de er "lunkne" , men de har ikke erfaring med Coupe modellen.
 11. roht

  Fiat Coupe.

  Takk ! Der ga du en beskrivelse som passer godt med bildet jef fant på nettet. Får høre med verkstedet i Trondheim som anmerket det. Byttet du røret på bilen din ? Bilen jeg lurer på å kjøpe er så bra alder tatt i betraktning at den fortjener et langt liv.
 12. roht

  Fiat Coupe.

  Sitter med en tilstands rapport på en Fiat Coupe hvor det står : Noe rust på bakre travers. Jeg ser for meg at dette er en bagatell. Noen som vet hva og hvilken del som menes ?
 13. He he. Enig med deg ! Kjøpte ny Mito i Italia i dag siden jeg savner min norske mere enn kona skjønner. Denne gangen ble det sort bil siden det var det forhandleren hadde tilgang på rett over disk. Eneste forskjellen fra 2010 er at denne har en rød stripe nederst på støtfangeren og at den har en svært ukledelig data skjerm der hvor radioen var på min norske bil. Vi kommer nok greit overens vil jeg tro ? Leveres om et par dager sa de.
 14. Bra at du vant. Det som skuffer meg er hva som syntes å være argumentasjon fra Autovia,de kunne kjøpt mye rundstykker med svett gouda for det dette har kostet de. Har hele tiden ment at dette kunne vært ordnet minnelig over bordet. Må lese domsavsigelser flere ganger for å få med meg detaljene men jeg er glad på dine vegne.
×
×
 • Opprett ny...