Gå til innhold

JanE

Apprendista
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutro

Om JanE

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Trenger 4 felger til GTV6'en (15-tommer, 5 bolter) Noen som har ett sett de kan tenke seg å selge så ikke nøl med å ta kontakt. Gjerne Ronal, men er åpen for andre typer også. De trenger ikke være strøkne. Holder til i Oslo og kan hente på Sør-/Østlandet.
 2. Er det noen som har tips til et sykkelstativ som passer til '82 GTV 116? Har forsøkt et fra Biltema, men det passet ikke. I følge Torshov Bilrekvisita så har heller ikke Thule noen som passer. Har sett det finnes både magnet- og vakumbaserte løsninger, noen som har erfaring med slike? Mvh Jan Erik
 3. Da er bilen tilbake i tjeneste. Det er mye sannhet i at det enkle ofte er det beste. Som flere av dere var inne på var det lurt å sjekke ledninger og slanger. En av ledningene til LMM'EN var løs, og det var en liten sprekk i en vakumslange. Festet ledningen og byttet slangen. Det går ikke, der står den gamle Spideren allerede
 4. Den blir ugrei med en gang jeg gir og holder jevn gass uavhengig om jeg står i fri eller gir. Har bare forsøkt et par 'bånn pinne' i fri, og det funket OK. I og med at jeg er i Oslo og bilen på sørlandet må jeg basere meg på fjerndiagnostikk (med god hjelp av dere). Bilen står nå på en plass den ikke kan stå over tid, så jeg trenger å få den kjørbar igjen. Så langt har jeg to mulige årsaker, enten LMM' en eller Einars tips om bensinpumpe/filter. En ny (brukbar) pumpe/filter (eller fikse eksisterende) bør kunne ordnes der nede, men hva med LMM'en kan den fikses eller vil jeg trenge en ny?
 5. Takk for kjapp respons. Har hatt på kondensfjerner, men det løste ikke problemet. Det er ikke forskjell på om det er belastning eller ikke. Den går greit på tomgang (en smule mager kanskje), og også ved fullt gaspådrag. Forsøker jeg å kjøre så forsvinner kraften nesten med en gang jeg gir litt gass, og jeg hakker fremover i kanskje 10 kmt. Måtte la bilen bli igjen på Sørlandet, så har ikke fått sjekket ut bensinpumpe/filter eller plugger. Om noen vet om et verksted i Grimstad-området som kan anbefales hadde det vært flott.
 6. Hei, min til nå så pålitelige '82 GTV6 har slått seg litt vrang. Etter å ha kjørt 10-15 minutter forsvant plutselig all kraft fra motoren. Den går fint på tomgang, og ved 'rusing'/realt gass pådrag fungerer den bra. Problemet ser ut til i være ved stabil gass fra ca 1500 rpm. Det oppleves som om motoren fusker og det kommer små 'knepp'/smell fra motoren. Min foreløpige teori er at det er noe krøll med luft/bensin blandingen. Kan det være LMM'en som må byttes/renses? Forslag og ideer mottas med takk.
×
×
 • Opprett ny...