Gå til innhold

Italofil 96

Apprendista
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutro

Om Italofil 96

 • Rang
  Apprendista
 • Bursdag 12. juli

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Nesttun, Hordaland.
 • Interesser
  Stor interresse for både biler, musikk og god mat.
  Setter også veldig stor pris på bilprat med felles Italofile og er altfor glad i å kjøre bil.

  Kort fortalt, bilgal ungdom som er Italofil og Alfist til hjerteroten og brenner for Alfa og alt som er Italiensk.

  Elsker også jobben som bilmekaniker :-)

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jobber som lærling-mekaniker for Møller Skal til fagprøve etter sommeren, så krysser fingrene!
 2. Jo takk så mye for det :-) (vært litt hektisk i det siste, så beklager sent svar) Kjenner godt igjen følelsen! Jo mer jeg kjører min, jo mer glad blir jeg i den. Er nesten som en go-kart i styringen og er samtidig presis og nøyaktig som bare det! De nydelige skinnsetene veier opp for det også! Angrer ikke et sekund på at jeg slo til på en Alfa framfor en Golf!
 3. Her er da min lille stolthet i form av en 156. Kjøpt inn for knappe 3 uker siden og er min aller første Alfa, og langt fra min siste. Etter 2 tidligere Saab 9-5 som gikk i stykker hver dag, var det på tide med ny bil. Så på mye i form av Audi A3/4/6 og VW Golf/Passat. Ingen var derimot de som ga meg en godfølelse og ble mer traust og småkjedelig. Dermed, kom denne flotte 156'en til salg og fant ut at dette var den beste og nyeste bilen jeg så på, og ble min for bare 31000. Det har det vært en sann fryd å eie en bil som starter å går og ikke har slått feil en eneste dag sålangt! Register-reim og vennpumpe skiftes av verksted førstkommende Onsdag og skal deretter på biltreff med andre Alfister i Begen :-) Har en del planer for denne, men ett nytt hjullager bak og nye sommerfelger på dekk står for tur etter verkstedsbesøket :-) Er det noe man lurer på er det bare å spørre i vei, da jeg er både stolt og uendelig entusiastisk over 156'en min. Aldri følt dette om noen bil før, og smiler hver gang jeg ser på den og tar alltid bilder når jeg parkerer den hehe :-) Skal oppdatere med bedre bilder på Onsdag etter bilen er skikkelig vasket utvendig og rengjort innvendig :-)
 4. Om Audi tar over Alfa Romeo, så frykter jeg Alfa kommer til å få en lik skjebne som Lamborghini gjorde. Det vil si at det blir mye mer Audi, og samtidig frykter jeg at Alfa kommer til å miste litt av sjarmen som den alltid har hatt, så jeg håper at Alfa IKKE blir kjøpt opp av Audi.
 5. Ser mye bedre enn konkurentene, og blir nok en utrolig bra bil
 6. Må gratulere! Men lurer på om du kommer til å bruke den til hverdags eller om den blir en bil for solskinnsdager?
 7. Når jeg blir rik, skal jeg skaffe meg en Alfa Romeo 166 3.2 TI facelift. 166 var en designperle når den først kom, men med faceliften ble den enda penere! Å se en 166 på veiene gir meg et smil og gjør meg glad, og det kommer alltid en tommel opp når en 166 kommer forbi. Går en facelifted 166 TI 2.4 JTD her i nærområdet og det er en helt annen bil i forhold til alle 5-serier og E-klasser fra samme tidsepoke
 8. Måtte nesten dele denne med dere her inne https://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=39382295
 9. Oi da... Skrev vist feil jeg. tenkte fra ca 20000 til maks 55000
 10. Italofil 96

  Førstebil

  Hei igjen. Har tenkt på førstegangsbil og MÅ nesten være noe italiensk (Har alltid hatt lyst på en italiener!) Så hva kan dere her inne anbefale? Viktigste er at den har en bensinmotor og er sedan, coupè eller roadster og må ikke være noe over 200000 kr. Så takker for svar!
 11. Takk for svar Vet at mange har lurt på prisen angående bilene. At de kanskje blir for dyr som førstegangsbil. Men de faller nok i verdi, Hehe Men uansett. Har sett på GTV som også er et alternativ. De er jo mye billigere enn de bilene jeg skrev om (Brera og Spyder) Men har hørt at det er litt problemer som elektronikk osv.
 12. Hei! Er en bilgal ungdom som ser etter førstegangsbil. Jeg har sett på en god del biler og listen er lang... Men jeg lurer på hva som er best kjøp av Alfa Romeo Brera og Alfa Romeo Spyder som er basert på Brera? Og jeg vil gjerne høre deres anbefalinger
×
×
 • Opprett ny...