Gå til innhold
Det er planlagt vedlikehold og oppdatering av forumet de neste dagene. Dette kan resultere i treghet eller korte perioder med utilgjengelighet. Vi beklager på forhånd ulempene dette måtte medføre. ×

jaknudsen

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  202
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutro

Om jaknudsen

 • Rang
  Uno dei ragazzi
 • Bursdag 04.09.1981

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

650 profilvisninger
 1. Bump, åpen for bud 🙂 Har som sagt vært veldig fornøyd med denne løsningen.
 2. Selger min XCarLink som jeg har vært veldig fornøyd med: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=162376422 Selges pga bytte til ny CarPlay-stereo.
 3. Takker, ja jeg har jo «litt» til overs på rullen :D
 4. Hvordan er det å ta spilleren ut og inn med denne pakningen montert?
 5. Da trenger du vel en slik? https://connects2.com/Product/ProductItem/CT24AR07
 6. Er det mulig å stille klokken i displayet i dashbordet etter du har fjernet Blue&Me?
 7. Dette endte med en tur til Oslo Bilstereo for å finne ut hva som kunne være galt. Der fant de at den røde 4mm-ledningen jeg loddet meg på ikke leverer strøm … Dette var skylden til alle problemene. De strakk en ny ledning frem til batteriet, og nå fungerer alt som det skal. De oppdaget forsåvidt også at bilen trekker strøm fra batteriet kontinuerlig når tenningen er av. 0,031 A i 71 sekunder, deretter opp til 0,070 A i 71 sekunder, deretter ned til 0,031 igjen, og slik fortsetter det. Dette skjer også når hengerfeste-elektronikken er koblet fra.
 8. Kunne du gjenbruke original mikrofon med denne?
 9. Har nå testet litt med sykkelholder m/lys (7-pin med overgang). Når sikringen er ute på den røde 2,5 mm ledningen oppfører bilen seg 100% normalt Det lyser ikke noen lys sykkelholder når den er tilkoblet (verken med eller uten sikring) Parkeringssensoren registrerer ikke at det er koblet noe til kontakten (verken med eller uten sikring) Når kontakten er tilkoblet, får jeg pærefeil på blinklys og bakre tåkelys (på samme måte som når sikringen på 2,5-ledningen er i). Skjer også uten sikring. Det blir nok en telefon til verksted i morgen …
 10. Nytt kapittel i sagaen; i dag var bilens batteri tomt. Tydeligvis trekkes det strøm et sted, jeg tipper den røde ledningen (som går til pin 9 og skal gi strøm selv om tenningen ikke er på). Da jeg plugget ut 20A-sikringen som sitter på denne lederen, forsvant problemet med blinklysene! Et annet symptom var at det kom en høy pipelyd fra elsett-styringsboksen når jeg skrudde på tåkelys (tåkelys bak fungerte likevel). Uten 20A-sikringen forsvant denne pipelyden også. Fikk pærefeil-ikon, ja. Har ikke fått sjekket fargen ved pæreholderen ennå, men ryggelyset fungerer som normalt. Har ikke fått testet selve stikkontakten til henger ennå, skal få sjekket alle polene med multimeter snarest.
×
×
 • Opprett ny...