Gå til innhold

Alfaduden

Consigliere
 • Innholdsteller

  5 986
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  22

Alfaduden vant sist dagen den 13. august

Alfaduden hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

269 Splendido

Om Alfaduden

 • Rang
  Consigliere
 • Bursdag 22.06.1987

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Tønsberg
 • Interesser
  Mat, drikke, biler og båter :)

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg mener jeg fikk spørsmål om hva jeg solgte noe for her et par ganger. Nå kjøper og selger jeg en del på finn, alt fra biler, båter til møbler og interiør. Har ikke sett noe slik i det siste.
 2. Det finnes bedre alternativ mener jeg: https://www.autoscout24.de/angebote/alfa-romeo-75-twin-spark-2-0-benzin-rot-f1e2869b-5313-4c22-814f-13b89773eb2f?cldtidx=4
 3. Den var tøff! Gratulerer med fin bil.
 4. Alfaduden

  Brann i QP

  https://www.tb.no/brann/nyheter/tonsberg/da-den-supersjeldne-veteranbilen-til-harald-begynte-a-brenne-tradde-en-mystisk-redningsmann-til-jeg-vil-spandere-en-ol-og-si-takk/s/5-76-1113736 Godt aksjonert av vedkommende som slukket brannen raskt. Selv om pulver er noe drit reddet det bilen. Jeg kjøpte også ny bensinslange i fjor til 75en. Svindyr slange fra Tess som kostet mange hundre kroner for meteren. Skal imidlertid tåle "alt". Jeg tror ikke billigløsningen til Biltema er like god. Hvilken slange som er brukt her vites ikke, men håper ikke han har vært på Biltema og handlet. Det ser ut til å ordne seg for mannen og bilen blir fin igjen. Gleder meg til å se den i bybildet neste sommer!
 5. Jeg reiser opp fredag ettermiddag. Ellers hadde det vært hyggelig. Vi sees der oppe!
 6. Morsomt å se. Det blir nok greie på dette her!
 7. Ikke småtteri gitt... Manuelt gir eller Automat?
 8. Flott bil i sjelden farge. Tenker du koser deg!?
 9. Nye Toyo Proxes TR1 er bestilt. Gleder meg til å montere disse på Ronalfelgene. Kanskje den blir litt bedre å kjøre på enn med dekkene fra 2005 som står på nå...
 10. Hei Rudolf, Som følge av biltur i Europa i ferien dukker det opp litt av hvert. Tror min samboer var lei av bråbrems og snuoperasjoner på slutten. Det er nemlig litt av hvert som dukker opp langs veien. Gitt at man unngår motorveier selvsagt. I Nierstein dukket denne garasjen opp og jeg kom til å tenke på deg og din bil:
 11. Det er jo fint for oss som ønsker et råskinn for småpenger! Jeg tror GT med riktig motor blir mer verdt etterhvert. Coupe har alltid vist seg å være mer populært enn sedan og hatchback. Nå er jo riktignok GTA modellene litt spesielle med styling og interiør som matcher motor. Er jo også en del forbedringer i chassis. Dog har jo GT de samme forbedringene under GT er undervurdert!
 12. Flott historie! Gratulerer så mye med Spideren! Dette er fine biler og følesen av å kjøre uten tak er herlig. Ble misunnelig på alle jeg så på turen vår til Italia nå.
 13. Hadde en Stelvio med samme motor som leiebil i Frankrike for en tid siden. Den gikk overraskende lett opp i 200. hehe
×
×
 • Opprett ny...