Gå til innhold

Alfaduden

Consigliere
 • Innholdsteller

  6 026
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  28

Alfaduden vant sist dagen den 18. oktober

Alfaduden hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

315 Splendido

Om Alfaduden

 • Rang
  Consigliere
 • Bursdag 22.06.1987

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Tønsberg
 • Interesser
  Mat, drikke, biler og båter :)

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Joda, men hvis noen har de her, så slipper jeg å kjøpe de der...
 2. Noen som har noe liggende å slenge? PM eller 90814570 -Magnus
 3. Duoselect er vel i utgangspunktet en "resebilkasse" laget for sportsbiler som F360 og 3200/4200GT/Spyder. Det er vel det som skremmer de fleste. Antar at kjøremønster er litt annerledes med en 5 meter lang luksussedan og at det er dette som får det til å kollidere i hodene til folk. Som Arvid sier, bruker en hodet og kjører fornuftig, tror jeg også at duoselect kassa fungerer bra. Selv om bilen nok utvilsomt passer mye bedre til å ha ZF girkassen
 4. Det var en veldig kort girspak? 😅
 5. Solen skinner på Nøtterøy i dag. Tolv grader og nydelig vær! Typisk, etter at jeg i går vasket bilen i tåke og dels yr. Nå står den på bukker i garasjen og tror ikke jeg gidder å sette den ned igjen for å ta en tur... Får heller nyte lyset og åpne porten for å demontere mellomaksel.
 6. Er interessert, men må dobbeltsjekke om den passer en av bilene mine. Har du noen delenummer? Hvor i landet holder du til?
 7. Kondolerer fra Tønsberg! Har jo vært hos dere ved noen anledninger og dette var veldig leit å høre. Håper dere i familien tar vare på dere selv i denne tiden. Tenker på dere!
 8. Sjekk også servorør. De har klemt alle stål og alurørene på disse bilene med slike klemmer som du ser, og det samler seg sand og skitt der som ligger å gnisser hull mellom klemme og rør. Det akselererer også korrosjonen.
 9. Etter et besøk hos AFRA i Milano i sommer kom jeg hjem med noen reservedeler. Men uten det jeg skulle ha. Nye gummipakninger til dørhåndtak ble derfor bestilt i går sammen med nye radiatorslanger. Nå skulle jeg hatt vakumslanger. Er det noen som vet om dette finnes i gummi/orginal utførelse? Jeg ønsker å unngå silikon da dette ikke er orginalt. Ellers nærmer det seg brått sesongslutt. Jeg håper på en skikkelig fin helg til for å få en ordentlig tur og en nedvask før den parkeres for vinteren.🚗🇮🇹 De som følger med her vet jo at jeg har en til stående. Startet TSen i går etter fem/seks ukers stillstand. Selv med dårlig batteri dro den lett i gang og maken hvor pent den motoren går. Helt overrasket. Lenge siden jeg har hørt en TS gå så pent. Lot den få gå seg god og varm og summe litt en halvtimes tid før jeg dro over trekket igjen. Planlegger litt arbeid på den nå. Bytte bremseslanger, gå over bilen og bestille det som trengs. Olje/filterbytte samt mulig flushe kjølesystemet. Litt rustfiks og så er vi klare for å montere piggdekkene😎 Sause den godt inn med linolje og krutte på. Gleder meg skikkelig til å bruke 75 i vinter kjenner jeg!
 10. Du vurderer ikke støvtrekk over da? Selv om dette er en fin låve, så blir det alltids litt skitt og mye støv i løpet av en vinter.
 11. Jeg håper på en skikkelig fin tur før nedvask og vinterlagring. Har planer om å plukke litt på TSen nå også og kjøre litt 😎
 12. Hehe jaja, du sparer litt kilometer på den da i alle fall. Aldri så galt at det ikke er godt for noe!
 13. Bra! Rekker en tur til Vestfold før det blir salt på veien da?
×
×
 • Opprett ny...