Gå til innhold

Alfaduden

Consigliere
 • Innholdsteller

  6 127
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  34

Alfaduden vant sist dagen den 28. juni

Alfaduden hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

416 Splendido

Om Alfaduden

 • Rang
  Consigliere
 • Bursdag 22.06.1987

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Nøtterøy
 • Interesser
  Mat, drikke, biler og båter. Nå i det siste også hus og hage.

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har fem originale Speedline felger. Fire av de med bra piggdekk og et ubrukt reservehjul med orginalt Michelin dekk fra 1992.
 2. Bilder av aktuell tilstand. Tatt i dag etter en kjøretur. Merk at skiltene ikke er tilhørende denne. Måtte ta en "spansk" en i påvente av PKK og hente skilt hos SVV.
 3. Så kommer det nok fler bilder når den blir satt på veien i ettermiddag. 👍🏻
 4. Jeg selger TSen likevel! Gått flere runder med meg selv og innsett at to lekebiler er en for mye slik situasjonen er for meg nå. Med nyfødt i hus er det et litt annet fokus rett og slett. Bilen jeg selger er kanskje godt kjent i miljøet? 1992 Alfa 75 TS Limited Edition - Balansert mellomaksling med friske smultringer og bra lager -Nye bremsecalippere bak med nye skiver og klosser - Ny håndbrekkwire - Byttet girolje - Byttet clutch - Ny clutch slange - Nye skiver og klosser foran med slissede skiver - Rustfritt grenrør - Orginalt Recaro interiør i god stand - Nardi skinnratt og girkule - Nye fester til girkasse, foran og oppheng bak - Svart polyuretan fôring i Triangel - Rustsveiset i vinter: Jekkfester venstre fremme og bak, hjulbuer bak, og litt her og der. Ikke proft gjort, men lagt vekt på holdbarhet og at det skal være mulig å restaurere 100% dersom man ønsker det. Svært påkostet i årene opp igjennom. Jeg nevner: Polyuretan foringer i hele understell utenom wattlink. Bilstein dempere foran og bak, kraftige Magnecor pluggkabler og mer til. Har også mye nye og brukte deler som medfølger, samt en del deler som kan medfølge mot pristillegg. Jeg kan nevne blant annet: Nye smultringer og oppheng til mellomaksling, nye foringer til wattlink. Deler som kan følge med mot tillegg er: Tett og pen bensintank og litt annet småtteri 😎 Bilen var tiltenkt som en trackdaybil, men med et strøk lakk vil den hevde seg fint for de som vil kjøre tur på søndager og parkere på gressplener på bil treff. Bilen kjører svært godt og motor går meget pent. Har hatt flere 75 TS, men ingen som har så pen gange som denne. Bilen vil bli levert til PKK før ferien og leveres ferdig godkjent. Da er det bare å fylle 98 bensin og kose seg i sommer! Kanskje også til vinteren hvis du er av den typen 😎 Pris: 55000, - Den står pr. dags dato på 16" felger med R-dekk. Veldig gøy på Rudskogen! Håpet er å få den med på banetreff nå den 04.07. Bilen kan sees og prøves der, eller hjemme hos meg på Nøtterøy. Sender fler bilder på forespørsel. Både under, over, foran, bak og på siden😁 Det er litt vanskelig å få komprimert alle bildene til å passe til forumet. Annonsen bilr forløpende oppdatert med nye ting å tilføye samt etterhvert som jeg får en komplett oversikt over alle delene jeg har til den. Kontaktinformasjon: Magnus Skjølsvik Svendsen 90814570 [email protected] PM
 5. Det sier vel litt. Dette er vel ikke en liten tulleavis, men et seriøst medie. https://www.autocar.co.uk/car-news/used-cars/buy-them-we-do-second-hand-picks-19-june
 6. Flott. Har bilen vært i Norge lenge? Med godt understell er disse fine å kjøre. Holdt på å kjøpe en blå Alfetta GT som var godt holdt og fint oppgradert for noen år siden. Det ble med prøvekjøringen for min del den gangen. Men artig bekjentskap.
 7. Herlig. Flott farge på denne. Er den original eller lakkert på at tidspunkt?
 8. Fått strukket det ut litt ser det ut som? Ser bra ut nå.
 9. Hei og velkommen hit. Hyggelig å høre at bilen befinner seg i Tønsberg. Da ser jeg den kanskje innimellom. Angående rust rundt rute og lakkering. Det behøver nok ikke generere så mye mer enn bare det, men sikkert opp til enkelte lakkverksted. Kan hende du bør ta hele taket eller hvertfall flekke ut en del av det.
×
×
 • Opprett ny...